USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині затримали партію контрабандних цигарок на 2 млн грн

4 Лютого 2019 08:43
У пункті пропуску «Доманове» затримали партію контрабандних цигарок вартістю 2 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Інформацію, щодо можливого незаконного переміщення з Росії транзитом через територію України контрабанди, завчасно надали оперативні підрозділи Північного регіонального управління Держприкордонслужби.

Тому, коли в пункт пропуску «Доманове» прибула вантажівка польської реєстрації з вантажем «тара для квітів», оперативні співробітники та прикордонники Луцького загону негайно ініціювали спільний з представниками митниці поглиблений огляд.

За результатами перевірки, в причепі автомобіля за вантажем, виявлено 160 ящиків сигарет з білоруськими акцизними марками.

За цим фактом направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 204 ККУ. Подальші слідчі дії будуть проводитися спільно зі співробітниками податкової міліції.

Сигарети, загальною кількістю 80 тисяч пачок, в рамках кримінального провадження передано співробітникам оперативного управління ДФС. Орієнтовна сума вилученого товару сягає двох мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1234 Показати IP 4 Лютого 2019 12:03
Показово,вибивають дрібних гравців цієї....справи :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus