USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині затримали «нафаршированого» сигаретами китайського «Адмірала»

17 Серпня 2015 12:52
Легковий автомобіль, який прибув учора вранці у пункт пропуск «Ягодин», як засіб контрабанди вилучили прикордонники спільно з працівниками митниці.

Громадянин України прибув на виїзд з України на смугу руху «зелений коридор» легковим автомобілем «Адмірал» 2006 року випуску китайського виробництва.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Прикордонний наряд під час візуального огляду автомобіля помітив пошкодження кріплення обшивки салону та знервовану поведінку водія.

Виходячи з аналізу та оцінки ризиків, старший прикордонних нарядів прийняв рішення про проведення додаткового огляду транспортного засобу із залученням співробітників митниці.

Під час перевірки в панелі приладів, під обшивкою стінок та даху салону автомобіля, кришки багажника, в колонці, сидіннях та дверцятах виявили 4 652 пачки сигарет марок «Oueen Elegance», «Президент», «LD», «Мальборо», «Бонд», «Море LD», «Кент» українського виробництва з акцизними марками та без марок.

За цим фактом склали адмінпротокол. Виявлені сигарети та автомобіль на загальну суму понад 180 тисяч гривень вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus