USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині затримали спритників, які хотіли переправити до Польщі партію цигарок

15 Квітня 2024 15:56
На Волині прикордонники затримали групу осіб, які збиралися безпілотником переправити до Польщі сигарети.

Про це інформує Волинський прикордонний загін.

Учора вночі оперативники Волинського прикордонного загону спільно з військовослужбовцями відділу «Рівне» припинили спробу незаконного переміщення через українсько-польський кордон тютюнових виробів.

Маючи інформацію про можливу протиправну діяльність у Ковельському районі, прикордонники розпочали перевірку на вказаному напрямку. В результаті пошуку в лісовому масиві охоронці кордону виявили трьох осіб, які саме збиралися за допомогою безпілотного літального апарату типу «літак» перемістити сигарети до Польщі.

Читати ще: Через «Устилуг» намагалися ввезти в Україну корейської косметики на понад мільйон гривень

Двоє чоловіків, побачивши правоохоронців, вдалися до втечі. Та невдовзі прикордонники вистежили їх з поміччю дрона і затримали. Усі троє виявилися мешканцями Турійщини віком 20 та 26 років.

На місці події охоронці кордону знайшли безпілотник, комплектувальні для його запуску, 360 пачок тютюнових виробів та легковий автомобіль.

Правопорушників доставили до прикордонного підрозділу. На громадян склали документи за ст. 202 та ст. 185-10 КУпАП.

Читати ще: Перед судом постане волинянин, який зберігав фальсифіковані алкоголь та цигарки

Безпілотник, ноутбук, акумулятори й катапульту, тютюнові вироби та транспортний засіб прикордонники передали детективам Бюро економічної безпеки у Волинській області.

Заходи проводилися спільно зі співробітниками УСР у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Наразі тривають слідчі дії в рамках кримінального провадження за ст. 204 та ст. 199 КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus