USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зупинили «Ман» з 10 тоннами спирту

20 Липня 2017 17:39
На Волині оперативники викрили двох рівненчан, які незаконно транспортували підакцизні товари, інформують у прес-службі волинської поліції.

Працівники управління захисту економіки у Волинській області під час оперативно-профілактичного відпрацювання території області на автотрасі сполученням «Львів-Луцьк», у селі Сільце Горохівського району виявили факт перевезення автомобілем «Ман» близько 10 тонн рідини із характериним запахом сприту, без будь-яких супровідних документів на підакцизний товар. За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Учора, 19 липня на автодорозі «Луцьк-Львів», у селі Сільце співробітники УЗЕ у Волинській області виявили факт незаконного перевезення підакцизних товарів. Двоє рівненчан, автомобілем «МАN», транспортували 49 пластикових бочок ємністю 220 літрів кожна, заповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту без будь-яких супровідних документів на підакцизний товар. Загальна маса вилученого спирту становить близько 10 тонн.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Горохівського відділу поліції. Під час огляду поліцейські вилучили грошові кошти в сумі 36 тис. грн. та автомобіль. Вантаж, який перевозився направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертного дослідження.

За цим фактом триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

На даний час співробітники поліції проводять комплекс заходів, спрямованих на встановлення усіх обставин вчиненого правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
xds Показати IP 20 Липня 2017 22:44
Після "кропіткоі роботи " борців з економікою до фіскальноі служби дійде речовина з "легеньким ароматом спирту", а спирт випарується і трансформується у грошові знаки в кишенях львівців

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus