USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині зупинили вантажівку, яка перевозила 40 кубів сосни без бирок

27 Вересня 2021 14:27
У Камінь-Каширському районі 25 вересня,поліцейські виявили автомобіль МАЗ із близько 40 кубами сосни без бирок та супровідних документів.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Вантажівку та деревину вилучили. Кримінальне провадження розпочали за ст. 198 Кримінального кодексу України.

Йдеться про придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного кримінально протиправним шляхом.
Крім того, у п’ятницю працівники сектору реагування патрульної поліції під час патрулювання у селі Городище зупинили трактор, що перевозив деревину. Водій транспортного засобу не надав правоохоронцям відповідних документів на ліс, окрім того, на колодах були відсутні бирки. З місця події поліцейські вилучили трактор, бензопилу, деревину, здобуту незаконним шляхом.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus