USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

На Волині зустріли тіла двох загиблих на сході молодих бійців. Фото

12 Грудня 2019 17:44
Колона з десятків автомобілів зустріла на Волині тіла військовослужбовців з Рожищенського району Сергія Сироту та Андрія Войтовича, які загинули 9 грудня. Від Цуманського перехрестя траурний кортеж вирушив до Луцька.

Тіла загиблих героїв зустріли 12 грудня близько 18:00. Cеред присутніх були Автомайдан, Спілка воїнів АТО, побратими, депутати, а також волонтери, зокрема представники волонтерського центру «Серце патріота».

Войтович Андрій Володимирович (1990 р.н.), уродженець села Квітневе Рожищенського району, та Сирота Сергій Миколайович (1997 р.н.), який до призову був зареєстрований в селі Щурин Рожищенського району загинули при виконанні бойового завдання, підірвавшись на вибуховому пристрої.

Зазначимо, що сьогодні поховати захисників не встигнуть, тож похорони відбудуться завтра. 13 грудня об 11:00 похорон запланували у селі Квітневе, о 13:00 – у селі Щурин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus