USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині рекомендували звільнити директорку, яка змусила учня переписувати ДПА

29 Серпня 2018 15:09
Директорку загальноосвітньої школи села Озеро Ківерцівського району Світлану Степанюк рекомендували звільнити з посади.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у Ківерцівській районній раді. Комісія районної ради з освітніх питань рекомендувала видати розпоядження про звільнення з посади директорки загальноосвітньої школи села Озеро Ківерцівського району Світлани Степанюк. Питання про звільнення розглянуть на найближчій сесії райради.

Нагадаємо, що очільниця школи незаконно та безпідставно змусила дев'ятикласника переписувати державну підсумкову атестацію. Пізніше батьки адресували свою скаргу голові райдержадміністрації.

У школі села Озеро 27 серпня відбувся публічний звіт директорки. Наприкінці обговорення більшістю голосів батьки учнів та педагоги школи висловили недовіру директорці навчального закладу.

Під час комісії районної ради 29 серпня депутати рекомендували голосувати за звільнення директорки школи села Озеро Світлани Степанюк.

До слова, раніше Район.Ківерці повідомив про звільнення директорки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Озеро Показати IP 29 Серпня 2018 16:57
Опозорилось на всюВолинь І Полісся.
Луцьк Показати IP 29 Серпня 2018 18:37
Давно там порядок потрібно навести. Та ще й і райвідділі освіти влаштувати перевірку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus