USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волинській митниці вилучили ікри на майже 100 тисяч

12 Жовтня 2021 14:16
На митному посту «Доманове» Волинської митниці вилучили партію продукції лососевих риб та ікри вартістю понад 97 тисяч гривень, інформує пресслужба Волинської митниці.


В зону митного контролю з Республіки Білорусь по смузі «зелений коридор» заїхав автомобіль марки «Nissan X-Trail» під керуванням громадянина Російської Федерації.

Під час митного контролю та повного митного огляду згаданого транспортного засобу в багажному відділенні було виявлено 681 упаковку рибної продукції, виготовленої в Російській Федерації.

Таким чином, громадянка Російської Федерації, що була власницею вантажу, порушила порядок проходження митного контролю та намагалась перемістити через митний кордон України товар, що відповідно Постанови Кабінету Міністрів України «Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації» обмежений чи заборонений до ввезення.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачені ст. 471 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці складено протокол про порушення митних правил, відповідно якого товар вилучено до рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus