USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На вулиці Федорова у Луцьку розпочнуть капітальний ремонт

31 Серпня 2018 11:15
Капітальний ремонт прибудинкової території по вул. Федорова, 8 розпочнеться найближчими днями. У дворі цього будинку передбачається проведення ряду ремонтних робіт і вже у найближчі кілька місяців цей двір, наразі вкритий ямами, набуде нового, сучасного й облаштованого вигляду.

30 серпня у дворі будинку відбулись збори із мешканцями за участю першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада і керівника Департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрія Крася.

– Ми запровадили добру традицію – перед початком капремонту дворової території проводити збори мешканців, аби ознайомлювати із проектом і детальним планом проведення ремонту, вислухати зауваження жителів і при потребі внести необхідні корективи, аби в подальшому в людей не виникало запитань, – каже Григорій Недопад.

Юрій Крась ознайомив присутніх на зборах із детальним проектом проведення ремонту. Мешканці будинку Федорова, 8 схвально поставилися до запропонованих ідей по облаштуванню двору, акцентувавши увагу на необхідності розширення паркомісць і перенесення смітників у окрему відведену зону. Уже найближчим часом капітальний ремонт у цьому дворі буде розпочато.


– У дворі передбачається облаштування бруківкою не тільки тротуарів і пішохідних доріжок, але і проїжджої частини, – зауважив Григорій Недопад. – Через територію двору проходять застарілі підземні комунікації, які в подальшому можуть потребувати ремонту. У разі виникнення такої потреби бруківку можна буде зняти, а потім викласти знову, не зашкодивши при цьому загальному вигляду двору. Окрім облаштування доріг, у дворі встановимо сучасне LED-освітлення, для смітників облаштуємо спеціальну відгороджену зону, за потреби будуть встановлені ігрові елементи на дитячому майданчику. Щодо ремонту цієї території вже проведено тендер, сьогодні узгодили із мешканцями всі деталі проекту і днями будемо розпочаинати ремонт прибудинкової території. Тут одразу ж виникли питання в мешканців суміжної прибудинкової території щодо перенесення смітників. Прохання людей буде виконано, оскільки мешканці зібрали фактично близько 100% підписів у підтримку перенесення сміттєвої зони.


Загалом збори мешканців відбулися вдало, люди підтримали пропозиції по облаштуванню прибудинкової території бруківкою й очікують на проведення ремонтних робіт, тож за кілька місяців ця територія матиме зовсім інший, сучасний та облаштований вигляд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вадим Показати IP 31 Серпня 2018 12:00
Респект та подяка владі міста

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus