USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На вулицях Луцька рекламуватимуть спільноту «Анонімних наркоманів»

7 Червня 2023 15:56
На рекламних щитах і банерах у Луцьку розмістять мотиваційно-інформаційну агітацію, присвячену службі в армії та поліції, інформацію про гуманне поводження з безпритульними тваринами та діяльність спільноти «Анонімних наркоманів».

Рішення про безоплатне розміщення таких сюжетів на засобах зовнішньої реклами в місті ухвалили 7 червня на виконкомі Луцької міськради.

Вирішено звільнити від плати за користування щитами та бордами в місті для розміщення мотиваційно-інформаційної агітації «Служити і захищати», мотиваційно-патріотичної агітації «Міцна оборона від заходу до сходу», інформації щодо гуманного поводження з безпритульними тваринами «Будьте відповідальними – стерилізуйте домашніх тварин!» та інформації щодо діяльності спільноти «Анонімних наркоманів».

Агітацію «Міцна оборона від заходу до сходу» буде розміщено на прохання військової частини А7028 Міністерства оборони України, агітацію «Служити та захищати» – за зверненням управління патрульної поліції у Волинській області, інформацію про діяльність «Анонімних наркоманів» – за зверненням ФОП Степасюка Л. О., а інформацію про гуманне поводження з безпритульними тваринами «Будьте відповідальними – стерилізуйте домашніх тварин!» – за зверненням КП «Ласка».

Рекламні засоби з таким змістом можна буде побачити протягом червня на щитах на вулицях Воїнів-афганців, Ківерцівській, Карпенка-Карого, Кравчука, Ковельській, Червоного Хреста, Конякіна, Дубнівській та на проспекті Соборності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus