USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У різних мікрорайонах Луцька виявляють «сліди» наркоманів

26 Квітня 2017 13:32
Вживання наркотиків у дворах будинків, розкидані шприци у парку та поблизу дитсадка: звернути увагу на проблему наркоманії у місті депутати закликали патрульну поліцію.

Про це йшлося під час 23 сесії міськради 26 квітня.

Член фракції «УКРОП» Петро Бойко повідомив, що у дворі багатоквартирного будинку на проспекті Молоді є магазин, де продають горілку. З 12 години там, з його слів, збираються підозрілі компанії, розпивають алкоголь та вживають наркотики. Патрульні, які прибували на виклик, як наголосив депутат, на такі компанії не звертали уваги. Обранець громади розповідає, що наступного дня після інциденту він не міг додзвонитися до керівника патрульної поліції Луцька. Відтоді минуло два тижні і реакції на ситуацію від патрульних немає досі.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника департаменту патрульної поліції у місті Луцьку Дмитро Хмарук запевнив, що готовий взяти питання на особистий контроль.

Своєю чергою, депутат Євгеній Ткачук повідомив, що у сквері «Дубки» у мікрорайоні ЛПЗ щороку під час прибирань знаходять велику кількість шприців, якими, вочевидь, користувалися наркомани. Тож він просив патрульних частіше заїжджати у цей мікрорайон, особливо зранку, коли там починають розпивати спиртні напої люди сумнівної зовнішності.

На подібну проблему нарікала і депутат Анна Мовяк. Вона розповіла, що на доріжці поблизу школи №26 та ДНЗ №19 розпивають алкоголь, а люди з наркотичною залежністю використовують її як смітник, тож працівники садочка починають день зі збору шприців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus