USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На вихідних «Старий Луцьк» зіграє з «Говерлою». Вболівальників пускатимуть безкоштовно

25 Лютого 2021 20:04
У найближчі вихідні баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» прийме на своєму майданчику «Говерлу» з Івано-Франківська. На іграх буде дозволена присутність вболівальників, їх пускатимуть безкоштовно.

Матчі відбудуться в ОДЮСШ 27 лютого о 19.00 та 28 лютого об 11.00.

У минулих турах «Старий Луцьк» зазнав чотири поспіль поразки у виїзних матчах. Спочатку лучани двічі поступилися БК «Рівне», а в минулому турі програли два матчі дублю южненського «Хіміка».

Незважаючи на таку невдалу серію, луцькі баскетболісти наповну готуються до протистояння з «Говерлою».

Нині команда з Івано-Франківська посідає останнє місце в турнірній таблиці, проте в останньому турі нарешті здобула свої перші дві перемоги у сезоні, двічі на своєму майданчику обігравши дубль «Черкаських Мавп» (87:70, 80:64).

Найкращим снайпером «Говерли» є Сергій Аврахов – 14,3 очки в середньому за гру, також він є найкращим асистентом команди – 3,9 передач за гру. Лідером за підбираннями є Денис Кошовець – 9,1 за гру.

У клубі кличуть вболівальників підтримати «Старий Луцьк» та обіцяють реабілітуватися за чотири поспіль поразки. Водночас закликають вболівальників дотримуватися карантинних норм під час обох матчів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus