USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Ягодині» від митників намагалися приховати м’яса на пів мільйона гривень

27 Вересня 2021 21:17
Через митний пост «Ягодин» під виглядом жиру намагались провезти вантаж м'ясопродукції з яловичини на суму понад пів мільйона гривень.

Про це інформують на сторінці Волинської митниці у Фейсбуці.

Прямуючи з Республіки Польща, в Україну заїхав вантажний транспортний засіб під керуванням громадянина Республіки Білорусь. Як вказувалось у документах, в автомобілі переміщувався вантаж «Яловичого замороженого жиру», а відправником була польська компанія.

У результаті повного митного огляду транспортного засобу виявили, що фактично у вантажному відсіку автомобіля в картонних коробках переміщується товар «Cухожилля з яловичини заморожені», що підтверджується маркуванням виробника на упаковці товару «BEEF SINEW».

Таким чином керівник підприємства відправника вчинив дії, спрямовані на переміщення через м/п «Ягодин» Волинської митниці на митну територію України товару з приховуванням від митного контролю, тобто шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів.

Працівники Волинської митниці склали протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартістю 529 тисяч гривень вилучили до рішення суду. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus