USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На «Ягодині» затримали сільгоспхімії на 150 тисяч

11 Січня 2017 11:41
Товари сільськогосподарського призначення затримали учора вранці прикордонники Луцького загону спільно з митниками у пункті пропуску «Ягодин».

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Приховний товар виявили під час реалізації інформації, яка напередодні надійшла від працівників оперативних підрозділів Держприкордонслужби. Тому вантажний автомобіль «Вольво», який прибув у пункт пропуску, прикордонники вивели для додаткової перевірки спільно із працівниками митного поста.

Українець прямував цим автомобілем на виїзд та перевозив вантаж паливних гранул. Під час огляду вантажного відділення прикордонники знайшли приховані ємності із сільськогосподарською хімією. Всього серед паливних гранул було приховано 62 л та 38 кг речовин для боротьби зі шкідниками на загальну суму близько 150 тисяч гривень.

На порушника склали адмінпротокол, товар вилучили для проведення експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus