USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На забезпечення луцьких медиків виділили 7 мільйонів з бюджету міста

8 Квітня 2020 15:09
Понад 7 мільйонів гривень виділили з бюджету міста на боротьбу з корона вірусом, зокрема на забезпечення працівників медичної галузі засобами індивідуального захисту та на апарати штучної вентиляції легень.

Про це сьогодні, 8 квітня, під час пленарного засідання позачергової 75-ї сесії міської ради, повідомив начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Володимир Лотвин.

З його слів, станом на сьогодні, понад 7 мільйонів гривень з міської казни виділили на забезпечення медичного напрямку.

Зокрема 3,2 мільйони гривень спрямували для Луцької міської лікарні на закупівлю апаратів штучної вентиляції легень.

Також 2,2 мільйони гривень – на засоби індивідуального захисту для медичних працівників у Луцьку.

«Луцька міська клінічна лікарня отримала понад 24 тисячі медичних масок, 200 захисних окуляр, 700 респіраторів, 15 тисяч рукавичок. Якщо два тижні тому з цим були проблеми, то зараз це питання вдалося стабілізувати», – наголосив головний медик міста.

Окрім цього, з його слів, 400 тисяч гривень з міського бюджету виділили Волинській обласній інфекційній лікарні і 100 тисяч гривень – медикам екстреної медичної допомоги.

Разом із тим, 1 мільйон гривень виділили на доплату медичним працівникам, оскільки ті працюють у вкрай небезпечних та важких умовах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
прао Показати IP 8 Квітня 2020 16:01
в нас ще є медики в поліклініках,які, доречі, стоять на постах.маска,окуляри і рукавиці=1000000 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus