USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Запоріжжі зіткнулися маршрутка та КамАЗ: загинули діти

10 Серпня 2018 18:05
Неподалік від села Кам'янське, за 30 км від Запоріжжя, маршрутка зіткнулася за КамАЗом. Внаслідок ДТП загинули шість осіб, інформує Gazeta.ua.

Маршрутка везла відпочивальників із Кирилівки. Зіткнення сталося близько 14:00 на трасі Харків-Сімферополь. Від потужного удару мікроавтобус вилетів з дороги і перекинувся на дах. Вантажівка злетіла в кювет.

На місці загинули один дорослий і четверо дітей віком від 10 до 14 років. Ще одна дитина померла дорогою до лікарні.

Одна дитина перебуває в реанімації у вкрай важкому стані. У тяжкому стані до лікарні також доставили водія і пасажира вантажівки. У салоні було 18 людей.


Місцевий сайт 061 пише, що "КамАЗ" їхав в сторону Василівки, а маршрутка - в напрямку Запоріжжя.

"У вантажного авто, як одна з версій, відмовило рульове управління і він на повній швидкості врізався в маршрутку", - розповіла 061 речниця ДСНС області Юлія Баришева.

Маршрутний автобус внаслідок ДТП перевернувся на дах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus