USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На зарплату працівникам Ковельської поліклініки не вистачає більше півмільйона

29 Жовтня 2018 11:35
До кінця року на заробітну плату працівникам Ковельської поліклініки з обласного бюджету потрібно передбачити 585,6 тисячі гривень.

Про це повідомила голова постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики Ірина Вахович.

Так, при затверджені обласного бюджету на 2018 рік на утримання КЗ «Ковельська поліклініка Волинської обласної ради» було передбачено видатків на 9 місяців у зв’язку з реорганізацією закладу. Однак заходи з реорганізації поліклініки поки не завершено. Тому для розрахунків із медичними працівниками потрібно виділити додаткові кошти – 585,6 тисячі гривень.

Ці гроші запропоновано тимчасово зняти з передбачених на утримання КЗ «Волинський обласний перинатальний центр».

«Цих коштів вистачить на забезпечення поліклініки до кінця року», – зазначила Ірина Вахович.

Із 2019 року, відповідно до медичної реформи, поліклініка (вже як реорганізований заклад зі статусом некомерційного комунального підприємства) має заключити контракт із Національною службою охорони здоров’я, аби самостійно залучати фінанси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus