USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На збуті наркотиків спіймали заступника мера Вишгорода

27 Жовтня 2017 15:07
Служба безпеки України викрила на розповсюдженні наркотиків заступника мера Вишгорода Київської області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Згідно з інформацією, посадовець також підозрюється у розкраданні бюджетних коштів.

«У приватній столичній та орендованій у Вишгороді заступником міського голови квартирах оперативники спецслужби вилучили кокаїн, амфетамін та марихуану, раніше були задокументовані спроби реалізації посадовцем наркотиків», - йдеться в повідомленні.

Чиновнику оголошено про підозру за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) та ст. 309 (те саме, але без мети збуту) Кримінального кодексу.

У спецслужбі не кажуть, чи затримали посадовця, та не називають його ім'я.

За інформацією на сайті Вишгородської міської ради, у мера міста Олексія Момота є три заступники - Трохим Іванов, Олексій Рачинський та Ігор Свистун, пише Українська правда.

Також спецслужба встановила, що чиновник спільно зі службовцями міськради крали бюджетні кошти, виділені на ремонти житлових будинків міста.

Вони підозрюються в тому, що до актів приймання виконаних робіт у 2016-2017 роках вносили завищені дані про обсяги та вартість ремонтів. Частину виділених з бюджету коштів зловмисники перераховували на рахунки фіктивних підприємств і привласнювали.

Під час обшуків у фігурантів справи вилучили фінансово-господарську документацію та електронні носії інформації, які підтверджують факт незаконного заволодіння держкоштами.

Відкрите кримінальне провадження за ст. 191 ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Правоохоронці наразі встановлюють розмір збитків, завданих міському бюджету. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ГНАТИ В ШИЮ Показати IP 27 Жовтня 2017 15:13
А цигани села розказували про те як вони за прдаж насіння соняшника замки по 60 кімнат побудували ... Торгують наркотою повним ходом , а не працюють і не працювали ні одного дня ніде !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus