USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На здоров’я лучан планують витратити майже 250 млн за п’ять років

24 Вересня 2020 10:36
В обласному центрі Волині погодили проєкт програми «Здоров’я мешканців Луцької міської територіальної громади на 2021–2025 роки». Відзначимо, що загальна кількість коштів, необхідних для реалізації програми, – майже 250 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради 24 вересня.

Так, у зв’язку з закінченням терміну дії комплексної міської програми «Здоров’я лучан» на 2018 – 2020 роки виникла необхідність прийняття нової програми, заходи якої спрямовані на збереження і зміцнення здоров’я мешканців Луцької міської територіальної громади.

Виконання програми дасть можливість забезпечити: поліпшення обізнаності населення з питань формування здорового способу життя та його збереження; підвищення ефективності, якості та доступності медичного обслуговування для всіх верств населення.

Очікувані результати від виконання програми: зростання народжуваності, зниження рівня смертності малюків, збільшення середньої тривалості життя мешканців міста, покращення виявлення захворювань на ранніх стадіях та зниження рівня смертності населення у працездатному віці, зниження рівня смертності від захворювань органів кровообігу, зниження онкологічної захворюваності та показників онкологічної занедбаності, скорочення захворюваності на туберкульоз, зменшення первинного виходу хворих на інвалідність.

Відзначимо, що загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, становить 241 мільйон 436 тисяч гривень.

Виконком погодив програму, однак затвердити її має сесія міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus