USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На зміну Гунчику готують екс-силовика

9 Серпня 2017 06:21
Перестрахуватися та зробити губернатором Волині екс-силовика вирішили напередодні виборів в Адміністрації Президента. 
Вибір впав на колишньго керівника СБУ часів Януковича Мельниковича Володимира Антоновича. 



Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел в АП.



Фактично йому гарантували повернення на злачне місце у прикордонній з Європою області, відомою обсягами своєї контрабанди та покладами бурштину, які стали своєрідним яблуком розбрату між керівниками силових відомств усіх рівнів.



Як стало відомо, потреба залякати і стерти політичних опонентів з карти Волинськоі області виявилася навіть сильнішою за можливі репутаційні втрати президентської команди від численних скандалів і темного шлейфу діянь, які постійно супроводжували перебування Мельниковича на цій стратегічній посаді.



Варіант із губернатором-силовиком, зі слів джерела із Адміністрації Президента, назвали єдиним прийнятним у стратегічному плані диктувати Києвом свої умови незговірливому очільнику найвищого представницького органу краю і де-факто лідеру опозиційної Банковій партії «Укроп» Ігорю Палиці. 



Стає очевидно, що силове затримання, хай і за недоведеними звинуваченнями голові постійної поліцейської комісії і керівнику дотичної до голови облради громадської організації з охорони громадського порядку Олександра Тиводара, яке нібито особисто курував сам Мельникович, – чіткий сигнал, що влада не збирається ні з ким гратися у піжмурки і готова до будь-яких кроків. Ціль – придушити найменший політичний опір.


Водночас, повідомляє джерело, маски-шоу і екшн, режисований СБУ на Волині, – тест на профпридатність згаданого вище генерал-майора. 



Складно уявити, що людина із таким досвідом роботи в органах держбезпеки не знайде свою нішу на Волині. Варто визнати, наразі Володимир Мельникович зберігає достатній вплив навіть без високої посади. Він і далі – беззаперечний авторитет для багатьох. Серед іншого Мельникович – один з неформальних засновників благодійного фонду «Волинь-2014».




Пригадаємо, уникаючи люстрації, Володимир Мельникович пішов з посади за 2 тижні до розстрілу Майдану.
 Окрім того, під приціл ЗМІ він потрапив, коли відмовився надавати копії своєї декларації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Душман Показати IP 9 Серпня 2017 09:32
Так він же попав під люстрацію за що і пішов з СБУ, а тепер знов до влади?
ровеняка. Показати IP 9 Серпня 2017 11:20
Кто носил пыжековую шапку,тот и будет носить..........
Він Показати IP 9 Серпня 2017 11:27
Один із небагатьох порядних генералів СБУ
Вона до Він Показати IP 9 Серпня 2017 16:33
Один із багатьох непорядних генералів СБУ
Добродій Показати IP 9 Серпня 2017 11:32
То ж мала бути Палагута.... чи достовірні джерела не достовірні??:??
Олег Показати IP 9 Серпня 2017 13:48
Мельникович надзвичайно порядна і патріотична людина. Усі хто його знають, незалежно від статусу і посад, глибоко поважають Володимира Антоновича за скромність, чесність і дійсний, а не показушний (як в багатьох інших) патріотизм і допомогу нашим бійцям на Сході.
ola до Олег Показати IP 9 Серпня 2017 15:46
Згідна на 10 відсотків!
ola до ola Показати IP 9 Серпня 2017 15:47
На 100!!!!
читач Показати IP 9 Серпня 2017 14:33
а що інших порядних нема?хай на пенсію живе.старий мотлох.
Андрій Показати IP 9 Серпня 2017 16:34
Гунчику пора на пенсію. Знаю особисто, це не порядна людина. У нього немає нічого святого. Таким не працювати головою ОДА. Він зраджує людям, і веде аморальний спосіб життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus