USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

На чат з читачами «ВН» прийде митрополит Ніфонт

9 Лютого 2010 17:16
  У чат-конференції на «Волинських новинах» візьме участь митрополит луцький і Волинський Ніфонт.Ви можете запитати владику Ніфонта:- про ситуацію в українському православ’ї та стосунки Москвою;- про церковні обряди, звичаї, правила;- про матеріальні статки церкви і те, нащо священикам матеріальні блага;- про те, як постити, молитися, причащатися та взагалі жити життям практикуючого християнина.Не пропустіть можливості поспілкуватися з владикою Ніфонтом у чаті «ВН»!Чат-конференція відбудеться у п’ятницю, 12 лютого. Початок – о 14.00.Спілкуватися з гостем чату на «ВН» мають можливість лише зареєстровані користувачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вікінг Показати IP 9 Лютого 2010 20:31
Цікаво пару питань буде задати. Постать доволі протирічна. Життя і слова не завжди з ділом ідуть поряд у цього слуги Божого.
Українець Показати IP 9 Лютого 2010 20:41
Ніфонт справжній хранитель істинної віри православної.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus