USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На «Ковельводоканалі» прорвало каналізації. Риба в Турії поки що жива

8 Грудня 2009 11:02
На ковельській дільниці Рівненської дистанції водопостачання вже укотре стався аварійний прорив стічних вод «Ковельводоканалу». Лише завдяки пильності обласної екоінспекції вдалося відвернути масового отруєння довкілля.
 
Як повідомила прес-служба обласної Держекоінспекції, пригода трапилася 5-6 грудня. Контролери помітили аварійний прорив стічних вод від каналізаційних мереж на підприємствах Ковельське УВКГ «Ковельводоканал» та Ковельській дільниці Рівненської дистанції водопостачання.
 
В результаті проведених заходів було ліквідовано наслідки аварійного прориву та відвернуто забруднення навколишнього середовища стічними водами.
 
Працівники обласної екоінспекції видали відповідні приписи для усунення виявлених порушень вимог природоохоронного законодавства. Винні особи притягнуті до адміністративної відповідальності. Однак чи допоможуть санкції? Адже водоканал уже не вперше отруює довкілля.
 
Нагадаємо, два роки поспіль через викиди «Ковельводоканалу» дохне риба в річці Турія. Востаннє екологи оштрафували водоканал на мільйон гривень. Як бачимо, каральна санкція не подіяла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
OrestN Показати IP 8 Грудня 2009 11:40
навіть не фахівець може сказати: труби мали б бути давно помінені. але у відповідальних чиновників руки короткі що навести лад.
Roma Показати IP 8 Грудня 2009 12:22
В нашій державі завжди не як людей,починається опалювальний сезон починають труби проривати і т.п.
Юка Показати IP 8 Грудня 2009 14:30
замість того, щоб платити баснословні штрафи, краще б стічну систему вдосконалили!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus