USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Одещині прапор ПР прирівняли до державного. ФОТО

8 Серпня 2012 15:01
Над Крижановською сільрадою, що в Одеській області, депутати вивісили прапор Партії регіонів.

Про це пишуть «Коментарі».
Як зазначає видання, про це повідомили мешканці села. За їхніми словами вони зробили зауваження місцевим «регіоналам», що над державною установою, якою є сільська рада, не повинні висіти прапори політичних партій і що це ‒ протизаконно.

У свою чергу «регіонали» відповіли, що в сільській раді «всі за Партію регіонів», тому прапор висітиме.

Мешканці ж села, своєю чергою, зауважили, що за Партію регіонів держслужбовці, якими є працівники сільської ради, повинні бути у свій вільний від роботи час. А під час роботи повинні ставитися до всіх політичних партій однаково. Крім того, селян обурила наявність в приміщенні сільської ради агітаційної продукції Партії регіонів.

На зауваження депутати не відреагували. Більше того ‒ наступного дня наказали повісити прапор Партії регіонів на ще одну державну установу ‒ Крижанівський будинок культури.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Не прокурор Показати IP 8 Серпня 2012 15:20
Як я розумію прапор ПР не прирівняли до державного. Поряд з державним прапором вивішують прапори офіційних делегацій інших країн, тобто гостей! А дальше згадуються слова: "Ты кто такой? Давай до свидания!"
Цікавий Показати IP 8 Серпня 2012 15:36
А що будуть робити в цій сільраді, якщо в передвиборчий період, відповідно до закону про вибори, інші партії теж заставлять вивісити свій прапор - забезпечити рівність умов?! Мабуть всі стіни покалічать такого красивого приміщення?
Сергій Показати IP 8 Серпня 2012 16:45
Неоригінально.Краще вже б повісили на сільраді, та будинку культури по одному регіоналу.
Цікавий Показати IP 8 Серпня 2012 17:11
Чому не відображають всі коментарі.
Руслана Показати IP 8 Серпня 2012 17:13
Підтримую Сергія!!!!!!!!!!!!!
antikommi Показати IP 8 Серпня 2012 22:51
усьо буіт данбас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus