USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Рівненській хочуть встановити «лежачого поліцейського»

26 Червня 2013 10:51
Задля зменшення аварійності на проїжджій частині Рівненської планують встановити елемент дорожнього обладнання, який би «гасив» швидкість автомобілів.

Таке рішення прийняли депутати під час 42-ої сесії міськради 26 червня.

Зі зверненням покласти «лежачого поліцейського» на вулиці Рівненській виступив депутат Олександр Пиза. Він зазначив, що на відрізку вулиці до готелю «Лучеськ» потрібно встановити цей елемент, оскільки там – інтенсивний рух і дуже важко загальмувати водіям автомобілів.
«Це зменшить кількість аварійних ситуацій», - додав він.
За словами обранця громади, там є церква, комунальна служба, тож, людям часто треба переходити вулицю, а водії автомобілів не реагують на дорожні знаки.
Вислухавши колегу, депутати підтримали ініціативу Олександра Пизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 26 Червня 2013 10:56
Там треба не лежачого полыцейського, а справжнього і навіть не одного. Поставити на 2-3 міс. і штрафувати пішоходів-суїцидників, яким лінь пройти зайвих 10-50 метрів до перехода і які пруть через дорогу не зважаючи ні на що.
Макар Показати IP 26 Червня 2013 11:58
Насправді дешевще,щодня призначати одного із співробітників ДАІ на роль жежачого поліцейського,хоча оріентовно,по ширині дороги,лежати мають чотири співробітники.Думаю.було б правильне і розумне рішення.
adams до Макар Показати IP 26 Червня 2013 12:14
І кожний день свіжі)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus