USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині двох посадовців притягнули до відповідальності

12 Червня 2013 12:16
Двом посадовцям відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у місті Луцьку оголосили догани, - повідомили у прокуратурі міста Луцька.

Під час перевірки додержання законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань та законодавства про адміністративні правопорушення прокуратура міста Луцька виявила порушення в роботі відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Луцьку.

Встановили, що кількість позапланових перевірок, здійснених посадовцями Відділення, мало не в шість разів більша за кількість планових. Окрім того, посадові особи цього органу контролю всупереч вимогам Закону «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» здійснювали перевірки без відповідного наказу, де мало бути чітко вказано назву суб’єкта господарювання та мету перевірки.

Незважаючи на те, що на луцьких підприємствах ще трапляються нещасні випадки на виробництві, експерти з охорони праці не провели позапланові перевірки стану умов і безпеки праці на тих під підприємствах, де вони траплялися.

Окрім того, посадові особи Відділення при надходженні черги на отримання путівки не повідомляли громадян, неналежним чином вели облік осіб, які потребують санаторно-курортного лікування, несвоєчасно знімали з черги тих, які втратили право на забезпечення путівкою, що призводило до порушення порядку черговості при розподіленні останніх.

Непоодинокими були випадки дублювання однієї і тієї ж особи в журналі обліку громадян, які забезпечуються санаторно-курортним лікуванням.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Фома Показати IP 12 Червня 2013 12:32
Про що ще говорити хто платить той отримає путівку а кому вона дійсно потрібна ні. Таких чиновників які проводять такі махінації потрібно засуджувати а все майно яке вони надбали віддавати державі.....
TheРоман Показати IP 12 Червня 2013 14:20
Дуже м*яке покарання для таких порушень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus