USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кошти на аварійні об’єкти шукатимуть в обласному бюджеті

21 Вересня 2015 12:37
Виділити кошти на ремонт аварійних об’єктів комунальної власності планують перед початком опалювального періоду.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 21 вересня.

Голова ОДА Володимир Гунчик повідомив, що завтра підпише розпорядження про додаткове виділення коштів на аварійні об’єкти, пов’язані з підготовкою до зими. Розпорядження, з його слів, потрібно подати на погодження у бюджетну комісію облради.

Засідання комісії для розгляду цього питання планують організувати вже цього тижня. У документ будуть включені аварійні питання, пов’язані з об’єктами комунальної власності різних рівнів, особливо ті, які потребують негайного втручання.

Зі слів посадовця, під час внесення змін до бюджету був закладений резерв на такі роботи, тож напередодні початку опалювального сезону є необхідність здійснення фінансування робіт.

Третє пленарне засідання 36 сесії облради відбудеться 30 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus