USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині за зловживання покарали енергетиків

27 Квітня 2011 14:46
ПАТ «Волиньобленерго» антимонопольники оштрафували на 10 тисяч гривень за те, що товариство встановлювало для споживачів необґрунтовану плату за свої послуги.
Як повідомив заступник голови Волинського територіального відділення Антимонопольного комітету Сергій Луговий, в оплату за видачу технічних умов на приєднання до електромереж житлових будинків, підприємств та вуличного освітлення енергетики двічі включили транспортні витрати.
За словами Лугового, відповідач визнав порушення та привів вартість послуги до економічно обґрунтованого рівня. А штраф зобов’язався сплатити до державного бюджету.
А фізичну особу-підприємця Ващука С. А. антимонопольники оштрафували на 5 тисяч гривень.
За словами Сергій Лугового, він застосував необґрунтовану плату за приєднання мешканців житлового масиву Боголюби села Зміїнець до електричних мереж.
«Нараховуючи плату, підприємець робив перерахунок з урахуванням курсу долара. Але ж у нас відбувається розрахунок у національній валюті», - повідомив Луговий.
Відділення АМКУ зобов’язало відповідача припинити порушення та сплатити штраф до державного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 27 Квітня 2011 15:32
Не ВАТ а ПАТ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus