USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині міліція вчинила «бєзпрєдєл» над кришнаїтами

25 Липня 2011 16:41
Горохівські міліціонери затримали п’ятьох чоловіків, протримали їх у відділку три години, обізвали, взяли відбитки пальців, а начальник тамтешнього райвідділу міліції ще й намагався вдарити одного з них.
Про це повідомляє видання VolynTimes.

Ярослав Гнатюк і Віктор Шевченко - лучани, Олег Шевченко – киянин, Валерій Сорочинський – зі Львова. Вони – члени Міжнародного товариства свідомості Крішни.

Їздять містами, співають духовні пісні. Кажуть, що місцеві жителі до них ставляться здебільшого привітно, а як тільки виникають якісь непорозуміння, хлопці не вступають в конфлікти, а просто встають і йдуть. Мовляв, поважають право на віросповідання кожної людини.

16 липня 2011 року разом із гостем із Санкт-Петербурга, який дуже цікавиться їхньою культурою і приїхав до Луцька на кілька днів, молоді чоловіки вирішили відвідати Горохів. Співали на вулиці поблизу місцевої автостанції.
Вже почали збиратися їхати далі, коли до них підійшла жінка, яка почала запитувати дозвіл на право співати в її місті. Хлопці поцікавилися, чи вона – мер Горохова, на що почули відповідь: «Я – вище за мера».

З’ясувалося, що це - голова Горохівської райдержадміністрації. Разом із чиновницею прибув і священик - отець Роман. Аргументуючи, що його церква – офіційно зареєстрована, він обізвав кришнаїтів «колядниками», - пише видання.

По тому до чоловіків прибув правоохоронець. «Приїхав старший слідчий, він поцікавився нашими документами. Оскільки в одязі не було кишень, то й документів ми з собою не мали», - розповів Ярослав Гнатюк.

«Я пішов за правами. Після цього нас повезли у райвідділ. Щойно ми переступили поріг кабінету заступника начальника, як замість «добридень» почули з його вуст нецензурну лайку», - додав він.

«Навіть не дізнавшись, хто ми і з якою метою приїхали, він почав погрожувати, що, мовляв, нас посадять, а також глумився з нашого одягу. Кожен у нашому товаристві вважається священнослужителем - ми були одягнені в ряси», - пояснив Гнатюк.

Попри таке ставлення, як стверджують чоловіки, вони відповідали йому чемно, а у відповідь почули, що вони «клоуни в спідницях».

У кабінеті з’явився начальник райвідділу. З їхніх слів, він був ще агресивніший. До того ж – добряче напідпитку, - пише VolynTimes.

«Очевидно я начальнику не сподобався. Хоча нічого неадекватного не робив, я ж – монах і намагаюся підтримувати в собі якості людини», - розповів Олег Шевченко.

«Він замахнувся - якби я не відхилився, то отримав би удар. Тоді заступник почав свого керівника заспокоювати і нас вивели з кабінету, аби взяти відбитки пальців», - додав Шевченко.

Працівники міліції не мають права брати відбитки пальців без поважних на те причин, - стверджує видання. В інструкції щодо організації дактилоскопічних обліків вказано вичерпний перелік осіб, яким проводять дактилоскопію: затримані за підозрою у вчиненні злочину або бродяжництво; взяті під варту; які звинувачуються у вчиненні злочину; піддані адміністративному арешту.

«На нашому місці міг опинитися хто завгодно. Тим більше, що з нами був громадянин Росії, який приїхав з нами, бо йому це було цікаво. Йому подобається Україна. Він – інтелігентна людина, а тут таке... Ще й відбитки взяли,. Ми всі релігії поважаємо, нікому не заподіюємо шкоди й не агітуємо, аби переходили до нас. Ми просто співаємо, - поділився враженнями після візиту до Горохова Віктор Шевченко.

То ж лишається сподіватися, що у цьому випадку обласне управління МВС, а також прокуратура Волинської області дадуть гідну правову оцінку перевищення службових повноважень з боку посадових осіб Горохівського райвідділу внутрішніх справ і порушення прав представників релігійного товариства.

Як повідомив голова Комітету правозахисту та боротьби з корупцією Ігор Левчук, постраждалі у цій ситуації люди звернулися до Комітету за правовою підтримкою. «Завтра, у вівторок, 26 липня відповідні листи з вимогою розібратися, дати оцінку цій ситуації і притягнути винних до відповідальності будуть направлені у внутрішню безпеку УМВС України у Волинській області і в обласну прокуратуру», - розповів Левчук.

Довідково:

Як вказує VolynTimes, згідно з Постановою пленуму Верховного Суду України № 7 від 28.09.90 «Про застосування судами законодавства, що регулює захист честі, гідності і ділової репутації громадян та організацій», яка кваліфікує висловлювання нецензурних чи брутальних слів образою, оскільки це принижує честь і гідність, та, керуючись вимогами ЗУ «Про міліцію», поведінку начальника і заступника начальника Горохівського РВ УМВС України можна вважати самоправством, що кваліфікується ст.356 ККУ і такою, що грубо порушує Конституційні права та вимоги Статуту патрульно-постової служби міліції України, дискредитує честь офіцера УМВС і принижує гідність представників громади м. Луцька й підпадає під ознаки статті 173 «Кодексу України про адміністративні правопорушення», як хуліганство.
У статті 3 Конституції Україні йдеться, що «Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави. Честь і гідність, недоторканність визнається найвищою соціальною цінністю».
Стаття 5 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації» зазначає, що «релігійна організація не повинна втручатися у діяльність інших релігійних організацій, в будь-якій формі проповідувати ворожнечу, нетерпимість до невіруючих і віруючих інших віросповідань». А приниження й образа почуттів громадян у зв’язку з їхніми релігійними переконаннями карається законом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 302
Лучано Показати IP 25 Липня 2011 17:21
Та просто треба було проінформувати, що ви кришнаїти московського партіархату, а ваш гість з Санкт-Петербурга - це представник Кіріла. Вони б Вас покормили б і ще й грошей на дорогу дали б. Думати треба!)))
гість до Лучано Показати IP 2 Серпня 2011 21:07
філарет краще вписався в це щарлатанство
Горохівець Показати IP 25 Липня 2011 17:35
Придурки з Горохівської міліції грубо порушили Конституцію України, займалися розпалюванням міжконфесійної (релігійної) ворожнечі. Прокуратура відреагує, чи потрібно турбувати Януковича?
я до Горохівець Показати IP 3 Серпня 2011 15:28
а що Янукович? він і інші депутати Верховної Ради України постійно порушують Конституцію України
))) Показати IP 25 Липня 2011 17:35
ничего, хай-но пролезут товарищи в рясах в образовательные учреждения. тогда все попоем.
*** Показати IP 25 Липня 2011 18:17
Чим відрізняється один в рясі від другого (піп від кришнаїта)?
))) до *** Показати IP 26 Липня 2011 21:12
тем, что первые у нас в большинстве и лезут на голову.
Universal22 до *** Показати IP 28 Липня 2011 18:55
піп мєсний. а ці зальотні ))) показали, хто в місті хазяїн. а взагалі жесть... немає управи. максимум - це звільнення з правоохоронних органів. але в Горохові до того не дійде. потрібна незалежна організація, яка би натягувала міліцію за такі вчинки по саме-"нєхачю!"
svoboda abo smerty Показати IP 25 Липня 2011 18:47
а хай знають як на вулиці співати. на рахунок що начальник міліції напідпитку то беруть сумніви, коли ведуться слідчі дії то начальник міліції навіть не встрягає в процес, якщо буде встрягати то навіщо тоді слідчі? а ці хлопчики таке враження як під кайфом були.
Генадієвич до svoboda abo smerty Показати IP 27 Липня 2011 04:19
Крішнаіти під кайфом? ;))) ...це такий жарт? вони ж навіть кави не п"ють!! А як п"яні мєнти з файними пагонами матюжаться і лізуть на голову один одному, це і сам спостерігав.
Я Показати IP 25 Липня 2011 19:27
О! І тут перша леді району засвітилася. Та без неї ще не вийшла жодна районна газета. Вона влазить у всі справи у районі, хоча у відсотків 90 нічого не розуміє. Однак дуже вправно перевищує свої повноваження при прийомі на роботу та при відданні вказівок про прийом на роботу, бо з її відома тільки можна влаштуватися на роботу у будь-яку установу, а особливо у освіту. Де ті перевірки прокуратури, а можливо і СБУ, у всіх її справах. Відносно міліції то тут ніхто нікого не здивував, бо це якраз і є метод роботи начальника і його зама, особливо коли випивші, а це в основному майже кожен день.
Хто вам дав дозвіл дихати у моєму місті! Показати IP 25 Липня 2011 19:41
А красуня Жанна - голова райдержадміністрації, себе показала, як завжди, невігласом, і добре, що не зматюкала, як це вона звикла робити з підлеглими. "Покажіть дозвіл на право співати в її місті!" - Який ТУПІЗМ!, і це посадова особа! Жах якийсь! Кого Клімчук понаставляв у якості однопартійців в райони!
Exaboto Показати IP 25 Липня 2011 20:09
ці кришни трохи не в курсі, що тут усьо схвачено хрестанутими. Добре що не закопали (ногами а не в яму... хоча....:))) ще на зупинці :)
12 Показати IP 25 Липня 2011 21:10
Село!!!!(((((((( Шкода крішнаїтів. Звісно, на їх місці міг опинитися будь-хто. Ех, грьобане село...
Міщанин до 12 Показати IP 1 Серпня 2011 20:48
Можливо Ви й із села але це не порок, однак місто Горохів згадується в історії ще в 1240 році, а 26 липня 1600 року отримав Магдебурзьке право!
Олег Савчук до Міщанин Показати IP 11 Серпня 2011 04:16
Це Горохову майже за 800 років ніяк не мішає грубо пресувати кришнаїтів. Питання, чому в Горохові люди 800 років навчалися? Де релігійна терпимість? Якщо серйозно, то сумно це читати, і соромно. Крім бидло-мєнтів тут ще й цариця з адміністрації, і піп, котрий недобросовісно бореться з конкурентами. І знову жарти - хай хлопці ще в антимонопольний комітет звернуться зі скаргою на попа.
Міліціянт на пенсії Показати IP 25 Липня 2011 22:20
Буду сподіватись, що самочищення відбудеться на рівні внутрішньої безпеки, як це було у далекі часи моєї служби. А резонанс та висновки мають рознестись Україною, даби іншим недолугим перевертням було про чим лякатись. ...да, і шанування "кришнаїтам"!
МЕСЕМЕ Показати IP 25 Липня 2011 23:13
"...на що почули відповідь: «Я – вище за мера». Цікаво, який на зріст мер Горохова?
1 Показати IP 25 Липня 2011 23:39
Православие ,или смерть.РПЦ в дії.
Che Показати IP 25 Липня 2011 23:42
І от таке чудо в погонах буде охороняти громадський порядок під час проведення ЄВРО 2012. Уявляю собі шок туристів, які наважаться сюди приїхати. А щодо цирку, який дозволила собі розіграти не хто-небудь, а голова райдержадміністрації, то за такі дії та своє відверте невігластво пора їй поповнити ряди безробітних. Представнику держави, яка відмежована від церкви згідно законодавства, вести себе подібним чином не годиться. Якої б релігії чи конфесії не були б ці люди до них потрібно ставитись терпимо, оскільки зла в своїх діях вони не несуть. Ганьба!
Exaboto до Che Показати IP 26 Липня 2011 00:03
все сказано вірно, але врахуйте, що ми живемо в християнській державі, а отже дискримінація і нетерпимість це наша норма...
месний Показати IP 26 Липня 2011 07:59
і все з подачі голови горохівської райдержадміністрації - Жанки. А мусара раді старатись.
До Волинських новин Показати IP 26 Липня 2011 08:01
Є й інша стаття закону України "Про с вободу совісті та релігійні організації", яку доречі Ви не врахували. Стаття 24. Міжнародні зв'язки та контакти релігійних організацій і віруючих. "Священнослужителі, релігійні проповідники, наставники, інші представники зарубіжних організацій, які є іноземними громадянами і тимчасово перебувають в Україні, можуть займатися проповідуванням релігійних віровчень, виконанням релігійних обрядів чи іншою канонічною діяльністю лише в тих релігійних організаціях, за запрошенням яких вони прибули, і за офіційним погодженням з державним органом, який здійснив реєстрацію статуту (положення) відповідної релігійної організації." Є й інша Стаття 21. Релігійні обряди і церемонії п.5 "В інших випадках публічні богослужіння, релігійні обряди, церемонії та процесії проводяться щоразу з дозволу відповідної місцевої державної адміністрації, виконавчого комітету сільської, селищної, міської Рад народних депутатів." Так, що не треба робити з них святих. Правильно вчинила голова райдержадміністрації. Треба було їх на довше затримати, на 15 суток.
Che до До Волинських новин Показати IP 26 Липня 2011 10:38
Шановний "спецаліст" в галузі права, вищезазначені особи не є іноземцями,а тому норма ст. 24 на них не поширюється. Що ж стосується релігійних обрядів, то хотілося би дізнатися чи отримують представники інших конфесій погодження для проведення хресних ходів, поховальних процесій тощо. Якщо ж місцеві правоохороні органи і кваліфікували дії кришнаїтів як порушення громадського порядку, то потрібно було діяти відповідно до адміністративного законодавства: дати попередження або скласти протокол про його порушення.
для Che до Che Показати IP 26 Липня 2011 10:56
Звичайно отримували
1111 до для Che Показати IP 28 Липня 2011 00:25
Читай уважніше! З ними був громадянин Росії, а отже ст. 24 підходить!
Che до 1111 Показати IP 31 Липня 2011 22:40
Для юристів з "великої букви" цитую статтю: "з гостем із Санкт-Петербурга, який дуже цікавиться їхньою культурою і приїхав до Луцька на кілька днів". Питання перше: чи належить дана особа до кола осіб зазначених в ст. 24? Питання друге: Ти бува не працівник Горохівської райдержадміністрації?
волиняка з володимира Показати IP 26 Липня 2011 09:37
А чого ж дивуватися таким діям Горохівського начальника мліції. Ви поцікавтеся яка у нього у голови адміністрації та у того попа-отця Романа світогляд та освітній рівень І все зрозумієте.Отож резюме- гнати треба з посади зажерливого міліцейсьго офіцера,звільняти провокативну чиновницю.Адже вони кормляться з нашої кишені,і відповідно з кишені отих хлопців яких незаконно затриали.А з попом...ну єдина і правильна московська церква підкоряється тільки Кірілу-Гундяєву.
Месний2. до волиняка з володимира Показати IP 28 Липня 2011 15:56
Ну по перше О.Роман Янів не з Кирилової церкви,а з УПЦ, і ппідкоряється вона Філарету. А по друге такий порядок в УПЦ на Горохівщині де інший О.Андрій будує двохповерховей будинок при цьому одержуючи в соцзахисті допомогу для малозабезпеченого. Ще інший О. Ярослав умудрився склепати позашлюбну дитину не встигнувши офіційно розлучитись з попередньою жінкою.А Жанка!!!! зробила правильно, вся її компетенція зводилась до виклику міліції що вона і зробила.
Міщанка до Месний2. Показати IP 30 Липня 2011 23:52
Ви напевно працівник упр.праці і соцзахисту Горохівської РДА,бо тільки вони знають хто одержує допомоги.Як правило 2 допомоги спеціалісту а 4 малозабезпеченому.Не дотримайся правила,то на слідуючий раз при обстеженні знайдуть причину зробити сімю забезпеченою(нові штори і т.п.).А в обідню перерву хто заповнює найближчі Дамбо і Елізіум?І не комплексним обідом ви ситі,а стравами посмачнішими з Мартіні і Ст.Кахеті.І це на зарплату оклад,ранг і вислуга?
Сергій Показати IP 26 Липня 2011 10:24
Оце безпредел, зробили з мухи слона... Безпредел до речі українською буде свавілля, якщо автор статті не знає.
Ирен Показати IP 26 Липня 2011 12:10
Ну ця голова Горохівської райдержадміністрації-це нахабна баба.А ви скажіть, де і коли ці чиновники бувають нормальні, злодюги, ворюги.А на рахунок цихкришнаїтів- це правильно зробила, гнати треба цих зомбі,- - це хворі люди, і ніхто не знає чим воем займають, дійсно сексуально озабочені, наркомани- відмивають на них ділки великі гроші.
Мірик до Ирен Показати IP 27 Липня 2011 04:53
Зомбі, хворі, наркомани, озабочені??!! ;)) Це де ж ви стільки нісенітниць та бруду назбирались? ...судячи по результатам виборів, зомбі у нас стало більше ніж думаючого та діючого люду. Кого ж накінець потрібно вигнати, щоб нам, прекрасним, жити стало добре??
Arbitr до Ирен Показати IP 9 Листопада 2011 11:51
Зомбі??? А пянички на вулицях і під парканами то не зомбі! Всі зазомбувалися спиртним, навіть і кабінетах органів лержавної влади! На палю таких!!!
отець роман Показати IP 26 Липня 2011 13:31
шановні відвідувачі сайту мені соромно за вас як за украйнців ви невміете відстояти ні релігію ні культуру ні мову ні самих себе а волиннянці зволодимира довожу що я не гундяевець і освіта магістратура львівської богословської академії краще молитися ане судити .... простіть
Вчитель до отець роман Показати IP 26 Липня 2011 22:41
Якщо врахувати кількість помилок у Вашому дописі, то освітою тут і не пахне.
Месний2. до Вчитель Показати IP 28 Липня 2011 16:17
А це і є рівень освіти. На першому місці в семінаріях УПЦ стоїть такса за навчання і штрафи за порушення диципліни. А вже потім саме навчання. Чому тут дивуватись?
M до отець роман Показати IP 28 Липня 2011 10:42
Читаючи ваш допис, де купа помилок, роблю висновок, що або в магістратурі погано вчать, або ви прогулювали заняття. Сучасна релігія - це промивання мізків, фанатизм і бізнес. Треба вірити і молитись Живому Богу, а не поклонятись релігії та іншій нечисті.
Олег Савчук до M Показати IP 11 Серпня 2011 04:23
То, кому молитись?
кришнаїт до Олег Савчук Показати IP 24 Вересня 2011 18:56
Ти що тупий. Звісно о. Роману. До кого ж ще молитись можна?
гість Показати IP 26 Липня 2011 13:54
ірен ці зомбі як ви назвали нічого поганого не учать а ті які сидять в кріслах в горохові них треба в шияку гнати таку месну владу сучари хто дав право руки розпускати на людей під... горохівськи .
Вова Показати IP 26 Липня 2011 14:44
В Горохові бєзпредєл вже років зо 5. З того часу як головою райдержадміністрації став Андрійчук. При ньому розпустилися усі, а особливо відділ земельних ресурсів і районний пенсійний фонд. А Жанка мало того, що порядок не навела так ще й позорить Горохівщину.
Українець до Вова Показати IP 5 Серпня 2011 02:04
Вова, все ти правильно говориш. Зараз при владі зеки! Вони тільки що й вміють, це красти і затикати всім рот. А "Жанну" потрібно гнати, як і всіх українофобів. СЛАВА УКРАЇНІ!
алік сергеєв Показати IP 26 Липня 2011 21:59
там щось про комітет боротьби з корупцією...яку очолює такий собі левчук - це дивак, який створює різні комітети та громади, в яких він має бути головою - таке вже глупство...ніякого впливу, можливостей, сміхота... комент з цього приводу був посланий, але не розміщений...цензура, пане Ричук?
Віктор Нум. до алік сергеєв Показати IP 29 Серпня 2011 03:06
...собаки гавкають, а рух то йде!
Горохівчанин Показати IP 26 Липня 2011 22:28
Міліція - виконавці, замовники в РДА. Учителька початкових класів була нікудишня а голова РДА - й поготів. А про Годика (міського голову Горохова) поговорюють, що непоганий він чоловік, і у партії не преться за для посади. Женів`єва на нього взіїлася давно і веде себе ця баба базарна нахабно й з викликом. Ох, минуться часи лихоліття і виженуть оцю нікчему куди подалі з благодатної землі Горохівської.
Я Показати IP 27 Липня 2011 07:51
Нарешті людей прорвало відносно Жанки. А то посадили це цвбе у крісло і вона вже людей не рахує нізащо. З її інтелектуальним та моральним рівнем місце, і то після конкурсу, у квасівській школі. Вона позороти наш прекрасний район, який роками завойовував славні традиції. Рятує її тільки те, що вчасно вскочила у поїзд який називається "Партія регіонів". Всі люди сміються з неї та її виходок. Ще б компетентні служби розібралися належно де поділися гроші з першої школи, де директором школи був призначений Жанною її ж чоловік. Всі люди сміються, а їм всеодно. Партія все витерпить, але нехай вони її не позорять.
водій Показати IP 27 Липня 2011 11:48
А ще, подейкують, Жанна собі дорогу до садиби асфальтувала за державний кошт. Родичів влаштовувала де змогла. Словом в усіх відношеннях хороша людина.
Юрий Показати IP 27 Липня 2011 17:27
Треба звільнити порушників закону і не дозволити займати посади взагалі, а хлопцям виплатити моральну шкоду.
Mars Ell Показати IP 27 Липня 2011 17:54
Мене здивувала і стаття, і більшість комментарів. Я був випадковим свідком "концерту" цих кришнаїтів, і коли я цей концерт спостерігав, то в мене виникла єдина думка - "Куди дивиться влада?" Тепер я взнаю, що влада все таки зреагувала на явні порушення громадського порядку, але, о диво, представників влади за це осуджують!!! Нічого не розумію... Я не знаю,чи були ці кришнаїти під кайфом,чи може вони були в трансі, але те, що вели вони себе так, начебто несповна розуму - це факт. Зовнішній вигляд,як у бродяжок, не миті,не причесані.. Духовні пісні,кажете,співали? Якщо це були пісні, то я король Іспанії. Чомусь в голову прийшов рядок із поеми російського поета Некрасова "Этот стон у них песней зовётся"??? Врешті-решт, а що Горохівська автостанція це місце паломництва кришнаїтів, що туди приїхали і із Києва,і із Львова, та ще й з Санкт-Петербурга! Чи може це їхня концертна площадка? Я завжди рахував, що автостанція, залізнична станція-це є лице міста! Як театр починається з вішака, так місто починається з вокзалу! Це не місце для художніх, чи релігіозних виступів! І якщо шановані мною горохівчани цього не розуміють, то пробачте, ви не поважаєте своє місто! Для мене особисто в цьому випадку більш зрозуміла реакція представника влади,ніж більшість коментарів до цієї статті.. Можливо голова райдержадміністрації і дійсно не дуже гарна людина, я цього не знаю, але в даному випадку вона зреагувала абсолютно адекватно! І те що правоохоронці затримали цих кришнаїтів у мене не викликає някого здивування. В любому європейському місті,повторюю, в любому!! місті,куди прийшла цивілізація, їх би затримали на першу ж хвилину виступу, якщо б цей виступ відбувався б на автовокзалі, з/д вокзалі, чи в аеропорту! А щодо відбитків пальців, поведінки зам. начальника міліції чи начальника міліції, то я в це не вірю. Я думаю, що це фантазії автора,який, намагаючись "відбілити" не зовсім гідну поведінку своїх друзів вирішив вилити бруд на міліціонерів. А чому б ні? Зараз це модно,на кожному кроці хаяти міліцію. Міліція зараз, як невістка у поганої свекрухи, у всьому винна. І автор це вигідно використав. Вигідно тому,що ніхто навіть не задумався, а чи мали право кришнаїти виступати з "концертом" в громадському місці без дозволу? А чи не нашкодили вони своїм виступом іміджу міста? Ні,всі кинулися кусати представника влади і правоохоронців. Чому так?? А чому ніхто не задав питання- а з якоїце радості бродяжками став займатися,виходячиі з статті, замначальникаміліції? Якщо там чергового по райвідділку з головою вистачить?. А тут ще й начальника міліції приплели.. Мені здається, що тільки по одній причині - автору статті потрібен був резонанс. От він і нагородив.. А от навіщо йому цей резонанс-це вже питання...
Знаючий землянин до Mars Ell Показати IP 28 Липня 2011 04:06
Схоже що Mars Ell і справді з Марсу чи можливо з Венери ...у вас така палка і багааааатослівна любов до влади. Ви комусь із них родич, кум, сват...? Резонанс діло не хитре, а от що слідчі внутрішньої безпеки УМВС з ентузіазмом досліджують ситуацію, то це факт ...і буде результат. Доречі, де ж це ви побачили не причесаних, не митих, бродяжок? ...хлопці-крішнаіти були майже лисі, вбрані у своїх білих одежах і на власному авто. Хіба так вже бродяжки їздять з музичними гастролями?! ;))) ...ви і справді з Марсу!!!
Олег Савчук до Mars Ell Показати IP 11 Серпня 2011 04:31
Таке враження, що автор допису пів-світу об'їхав, і може стверджувати, як мають вести себе люди, що, і де є припустимим, а що ні. Мені теж не до вподоби фанатизм кришнаїтів, але то їх право на віросповідання. Хай роблять що хочуть поки це нікого не зачіпає.
ВВС Показати IP 27 Липня 2011 22:32
А чому ж Горохівська влада так оперативно не реагує на стан доріг в місті???Чи шановна пані Жанка бачить лише ту дорогу, яка знаходиться під її будинком
Валя Показати IP 27 Липня 2011 23:26
Багато тексту, бо в Горохівській РДА видно інтернет працює. І придворні майстри слова взялися до справи. Скажіть, но панове, чи відвідували ви якісь країни окрім Польщі? І чи перешкоджають кришнаїтам у США, Німеччині, Норвегії, Італії співати своїх пісень у громадських місцях? Але Бог з ними, кришнаїтами, наші селюхи як в адміністраціях, так і в міліції, релігійної толеранції не беруть до уваги, бо вони - при дефіцитних у районах посадах, і свою тупість виявляють повсякчас. Вчитися треба, а не засунути носа у папери і писати отут усіляку дурість. Ви краще туалети в Горохівській РДА помийте, бо якось зайшла - впасти можна, отоді й про світовий досвід, і про управління адміністрації будете говорити.
1111 Показати IP 28 Липня 2011 00:48
Да прикольно! Обгадили весь Горохівський район в коментарях. Я тільки не можу зрозуміти, звідки шнатюк збирався дістати посвідчення водія, щоб засвідчити свою особу. А з рештою ми всі плачимось, що наші права порушують, а може давай почнемо із себе перестанемо порушувати ЗАКОНИ УКРАЇНИ. Я вважаю, що якби у цих "криштаїтів" були при собі паспорта, то таких би моментів не виникло. Доречі, хто не знає в кінці паспорта є памятка в якій сказано, що особа повинна мати постійно при собі паспорт....
Автор до 1111 Показати IP 28 Липня 2011 11:43
Для 1111 : Якщо я буду їхати на поле вибирати картошку, то що, мушу брати паспорт із собою??? Думай, що пишеш
Mishyk_VOL до Автор Показати IP 5 Серпня 2011 02:18
"Ярослав Гнатюк і Віктор Шевченко - лучани, Олег Шевченко – киянин, Валерій Сорочинський – зі Львова. Вони – члени Міжнародного товариства свідомості Крішни. Їздять містами, співають духовні пісні. Кажуть, що місцеві жителі до них ставляться здебільшого привітно, а як тільки виникають якісь непорозуміння, хлопці не вступають в конфлікти, а просто встають і йдуть. Мовляв, поважають право на віросповідання кожної людини". Пане автор, це ж ви писали!!! Вони не картоплю вибирати їздять, а співати пісні, отже паспорт повинні мати!!! Це ще один ваш прокол!
Хатуль Мадан Показати IP 28 Липня 2011 09:02
Звичайно, міліція у нас ще та, але якого милого "кришноїдам" було гастролювати? У них був дозвіл на проведення заходів чи типу того? Україна - християнська країна і ці екзотичні релігії нам ну ніяк не потрібні. Кришноїти, сайєнтологи і інша наволоч - геть звідси!
Олег Савчук до Хатуль Мадан Показати IP 11 Серпня 2011 04:36
Слова лицаря-темпиль'єра! Християнство завжди було агресивним.
ЛаурБалаур Показати IP 28 Липня 2011 09:31
Товариш з Марсу,зразу видно,що ви з іншої планети. Ніде в Європі така ситуація не могла виникнути в принципі.Співай де хочеш і що хочеш. А що порушили ці хлопці? Гроші просили?-ні! Розпивали алкоголь?-ні!Хоча міліція абсолютно не реагує на розпиття на вулицях,тобто не виконує закону. Когось ображали?-Ні! Гучно співали?Хто міряв рівень їхніх децибел? Людина може співати тільки під кайфом?Ну тут мабуть ви по собі судите. Нечесані кажете?Як можна причесати бриті голови? То ви й не очевидець,бо брешете. Немиті кажете?Як ви це визначили? Часто буваю в Горохові і бачу реально немитих і нечесаних,які квасять пиво-горілку в центрі міста й на вокзалі в тому числі,але чомусь ні влада ні міліція на це не реагує.Я вже не кажу про батюшку,який прилетів,як тільки зьявились "конкуренти". Так шо шановний Марс,я не рахую,як Ви,але вважаю,що король Іспанії з Вас точно не вийде.Треба хочаб менталітет змінити.
ЛаурБалаур Показати IP 28 Липня 2011 09:47
Україна-світська держава.І всі релігії і культури мають рівні права.А єврейьска релігія хіба для нас не екзотична?
Хатуль Мадан до ЛаурБалаур Показати IP 28 Липня 2011 10:52
держава світська, а країна - християнська. не знаєте різниці між країною і державою?
Олег Савчук до Хатуль Мадан Показати IP 11 Серпня 2011 04:38
різниця? не смішіть мої капці! Добре вони між собою домовляються. Сьогодні важлива влада, методи не важливі.
ххх) Показати IP 28 Липня 2011 10:17
Добре що грошей не забрали) А крім Жанни розігнати тих пацифістів, які відмовились від нормального життя і пропагують тиакий відморожений спосіб життя, навряд чи хтось би наважився.
1111 Показати IP 28 Липня 2011 10:19
А давайте ще на вулицях буде нести культуру камасутри,нести людям культуру інших народів це ж прикольно. В нас ж своєї культури не має, своїх пісень не має, залишається тільки втілювати іншу культури і релігію. Може Ви ще підтримуєте "сатанистів", це також релігія тільки заборонена.
еловый монстр Показати IP 28 Липня 2011 10:44
"не было документов, ПОТОМУ ЧТО НЕ БЫЛО КАРМАНОВ". зашибись отмазочка.
M Показати IP 28 Липня 2011 10:47
Крішнаїти, буддисти, зороастристи і т.п. - то все сатаністи, які поклоняються божкам, бовванам та демонам.
Простий дядько Показати IP 28 Липня 2011 15:37
Влада в нашому районі завше була кепська,а тепер повна бідддда.
wer Показати IP 28 Липня 2011 21:09
держава світська,країна-донецька,тому такі порядки.А культура наша на кожному кутку хляє і обсцикає.І Потапа співає. Тільки шось путнє зьявляється прокурено-пропиті батюшки волають-Ганьба,сатоністи!!!! То тре було їх розп'яти в Горохові!
Romanas Показати IP 29 Липня 2011 00:24
Які бідні і нещасні члени Міжнародного товариства свідомості Крішни, так все по-полочкам розложили! Міліція дико їх пресанула!!! А якби православні так десь розклались ,наприклад, в країнах Близького Сходу ?
Олег Савчук до Romanas Показати IP 11 Серпня 2011 04:44
До чого тут близький схід? Ви хотіли сказати в Індії? Не думаю що християнську "розкладку" там хтось пресував би. А те, що в Донецьку мечеті будуються з кримінальним корінням, це ні в кого зауважень не викликає?
Громадянин Показати IP 29 Липня 2011 09:08
Громадянка яка "вище за мера" і з вини якої почалась конфліктна ситуація на її дії не скаржаться ? Дивно. Як завжди у всьому "винна" міліція.
діма Показати IP 30 Липня 2011 18:05
не треба ображатись на недоумків при владі подивіться навкркуги і злякаєтесь хто нами керує
Лучанин Показати IP 30 Липня 2011 21:58
Наскільки мені відомо, у Горохові досить потужні громади ЄХБ, п’ятидесятників, адвентистів сьомого дня, є і свідки Єгови. От де є розгулятись горохівській міліції. І дурниця, що не розкрито пограбування першої школи. Та лицарям-хрестоносцям і не до того. Потім можна взятися і за людей з польськими (католицькими?) чи мусульманськими (Алієви, Омарови і т.д.) прізвищами. А там і до вірних Московського патріархату справа дійде. Та горохівський райвідділ міліції розширювати треба! Під знаменами Жанни та о. Романа всіх на вогнище інквізиції!!!
Християнин Показати IP 31 Липня 2011 18:34
Люди Землі,не сваріться,а любіть один одного,і буде вам добре,і житимете довго.
незнайомка Показати IP 31 Липня 2011 23:19
Міщанці-звідки Вам знати про ,,обіди,,?-самі ж там сидите? Mars E11-як вони можуть бути,,не чесані,, коли вони бриються?на рахунок о.Романа-думаю переживав,тому помилки.Да ,міліція і усі держ.установи -це окрема стаття,усі вони живуть по своїх законах і правилах,і корупція ,,цвіте і пахне ,,.,,безпридел,, буде,поки є Катруся в Києві)))))))))))))))))))))))))))А взагалі таких людей як у нас -ніде немає-така ,,проблемка,, а ,,обіср-ли,, на всю Волинь-почали за здоров,я ,закінчили як завжди(про дітей позашлюбних,про хати,хто з ким -кому воно надо?) і на рахунок Жанни-бачили очі що вибирали(я про вибори президента)))))))))))))))))
свої люди)))))))) Показати IP 1 Серпня 2011 17:35
потрібно провести скорочення багатьох посад ,всеодно Жанна ,,керує,,-була б економія і прибуток в місцевий бюджет))))))))))) інтересно ,хто ,,взяв,,гроші вчителів і чи міліція ,яка нас охороняє знайде))))))))))))))
Простий дядько Показати IP 2 Серпня 2011 15:33
Жанна "розібралась" з кришнами та подалась у відпустку на море...
вчитель Показати IP 2 Серпня 2011 19:08
Якщо батьки забрали своїх дітей зі школи яких вчила Жанна і перевели до іншої,бо вона їх так вчила аж порвала голосові зв"язки то про що далі говорити???А Клімчук людина розумна,тримае всю область,на рахунок призначення Жанни,треба питати в Башкаленка-то два чоботи пара(як одна так і другий не петрають нічорта)
та пішли ви.. Показати IP 3 Серпня 2011 11:16
вчителю.. і іншим валянкам не роздувайте там де не горить..
Горохівчанин....! Показати IP 3 Серпня 2011 11:41
а як би ви зробили на місці отця Романа колиб в вас перед носом,гуляли не наші люди обмотані в якусь простинь..? ви думаєте вам буде від цього легше шо ви тут наговорюєте..? отець Роман - це людина яка допомогла багатьом людям....а що зробили ВИ? скажіть! це не дає вам право осуджувати інших зрозуміли..? ви дорослі люди а строїте з себе посміховисько про вас вже вся адміністрація та вся рай-рада дріщить.... задумайттесь над цим....
Отецьнероман до Горохівчанин....! Показати IP 16 Серпня 2011 18:12
Я б на місці отця Романа став би поряд з ними і славив би Бога.І подякував би кришнаїтам за те,що нагадують людям про духовне.А ще б перечитав би житіє християнських святих і не ділив би Бога на нашого і їхнього.
кришнаїт до Горохівчанин....! Показати IP 16 Серпня 2011 22:44
Щось я не дочитався, а що було написано що кришнаїти гуляли на подвірї о. Романа? Чи у нього під носом - то весь Горохів?
я Показати IP 3 Серпня 2011 14:11
А якого милого ці крішнаїти сюди подалися, нехай їдуть в Азію і там живуть собі у мирі і злагоді, а втирати свою релігію нам не потрібно. І стільки всі галасу наробили. Вон в Києві сучку яка збила на тротуарі мерседесом жінку випустили під заставу, мажори які калічать і вбивають народ на свої тачилах виправдовують. Ось тут потрібно кричати про несправедливість і беззаконня влади, а не роздувати з мухи слона.
незнайомка Показати IP 3 Серпня 2011 22:42
да.............виродилась нація(одні мутанти )жодних патріотів.всеодно чи кришнаїсти, чи мусульмани ,чи сатаністи .хто керує державою яка мова. прийде завтра,,дядя,, -затлатить і Ви ж всі будете за нього голосувати.а через деякий час дивуватись і возмущатись.смисл який,що воно поміняє ота маячня що тут прозвучала?
Горохівчанин....! Показати IP 4 Серпня 2011 13:01
добре нахай і так а якщо ці кришнаїти завтра прийдуть і візьмуть дітей на органи чи щось інше аааааа..? подумайте ..! капєц люди ви такі тупі нічого відстояти нен можете
історик до Горохівчанин....! Показати IP 16 Серпня 2011 18:00
Ну,християни також починали з поїданняя дітей.
ххх до Горохівчанин....! Показати IP 22 Серпня 2011 16:37
ааа як приїдуть по дітей, тоді і поговорим. Тільки то буде інша мова на рівні крмінального кодексу. Сам тупий.
свої люди)))))))) Показати IP 6 Серпня 2011 18:38
так не на сторінках потрібно ,,відстоювати,,!!!!!!! і хто така рай-рада і адміністрація??????? з кого брати приклад?там всі,,посади,,купляні,,)))))))),а працівники безграмотні і не компетентні
марсель Показати IP 9 Серпня 2011 22:28
По-перше,пишемо, не "рай-рада", а "рай. рада"; по-друге, не "купляні", а "куплені". А тепер поговоримо про "безграмотні".
Горохівчаночка до марсель Показати IP 8 Вересня 2011 13:20
Якщо вже йтиметься про грамотність, то дозвольте дещо відкорегувати і ваш коментар, шановний дописувачу. Отож! Правильно було б написати так. *По-перше: пишемо не "рай-рада", а "райрада"; по-друге: не "купляні", а "куплені" * Отож, у вашому "грамотному" реченні навіть звичайний учень старшокласник віднайшов би три пунктуаційних помилки та одну граматичну. Успіхів вам на широкій ниві вивчення рідної мови!:)
ххх2 Показати IP 10 Серпня 2011 12:41
Класно. Пропоную переназвати цю сторінку у форрум Горохівського району. Розповіли вже майже про все.
*Vika* Показати IP 10 Серпня 2011 22:23
Щось про крадіжку в школі починали,цікаво, що думаєте??
свої люди)))))))) Показати IP 12 Серпня 2011 07:39
гроші роздали ..........але які?!!!!!
*Vika* Показати IP 13 Серпня 2011 14:08
Чиї гроші? Не з їхньої кишені-це точно! Основне, що вчителі отримали відпускні. А от чи знайдуть крадіїв-це питання. Поки страдають невинні!!!А той, хто повинен нести відповідальнвсть-відпочиває!!!
Мент Показати IP 16 Серпня 2011 18:02
До речі,нікого з міліціянтів навіть не насварили.Всьо чотко.Як кажуть зараз:"Спасибо гражданам Донбаса..."
кришнаїт до Мент Показати IP 23 Серпня 2011 19:11
А як Ваших ментів карати, коли ніхто в Вашу ментуру на роботу іти не хоче. Ну сьогодні звільнять їх, а завтра де буде взяти інших мєнтів? Думаєте від нас поїдуть до Вас на роботу. В Луцьку теж мєнтів треба. Ну як без них?
своя Показати IP 20 Серпня 2011 16:48
Здається тут згадувалось,що шановна Жанна поїхала на море(хоча в Горохові поговорюють,що була вона на Кіпрі))))))на зарплату голови адміністарі при її стажі та вислузі і зі всіма відрахуваннями можна на Світязь поїхати і то на днів 3)))) От і думайте,де гроші з першої школи))
Горохівчанин Показати IP 23 Серпня 2011 10:23
В м.Горохові процвітає Київський патріархат. Переважно всіх віруючих цікавить більше націоналізм ніж православ'я та апостольські правила . Релігія збудована на національних ідеях - це може і добре. А от кришнаїти чомусь не вписуються в таке бачення. Нехай тоді філаретівці надададуть свою відповідь про правомірність проповідування кришнаїтів на території Горохівщині, Так як зі слів отця Романа це суперечить віросповіданню тільки Київського патріархату, прицьому не заважає ні греко-каторикам, ні штундам, ні римокатоликам, ні суботникам та іншим сектам.
!!!! Показати IP 24 Серпня 2011 20:39
Люди на хіра вони всі Вам, сьогдні Жанки, Романи, завтра будуть інші. З Днем Незалежності. Україна то буде завжди.
ПАТРІОТ Показати IP 28 Серпня 2011 16:40
Україна то буде, але питання: якою вона буде? Подія із кришнаїтами у Горохові та святкування Дня Незалежності щось не вселяють оптимізму!
патріот Показати IP 29 Серпня 2011 18:21
отакі нахірісти загімнили всю україну їм по барабану яка віра які люди чи хрещення чи обрізання чи маскалі чи штунди аби морда сало жерла і недай бог нетрісла то тому українцю де знаки оклику правильно зробили що нагнали а то завтра прийдуть жиди і зроблять всім обрізання а ви будете кричати слава україні маскаль вам морду натовче а ви кіріла в київ привезете многая літа заспіваете------------ україна для українців-----------слава україні---------
ПЄТЯ Показати IP 30 Серпня 2011 21:24
Якби вони - кришнаїти були б схожі на наших (сало їли і горілку пили), то і проблем у них, напевно, не виникло б ніяких. Якщо не вмієм організувати та показати своє, то хто давав право гнати чуже? Багато чому у цих кришнаїтів повчитися треба, а то таке враження, що крім кабаків в районі більш нічого не треба.
кришнаїт до ПЄТЯ Показати IP 4 Вересня 2011 16:33
Точно. А спробували б кришнаїти ще колядувати в адміністрацію прийти. Цікаво що тоді районна влада робила б? І що тоді заспівав би Роман?
ВАНЯ Показати IP 30 Серпня 2011 21:51
Добре, що є "Волинські новини", з яких можна дізнатися правду про те, що робиться в Горохівському районі, бо районна газета "Горохівський вісник" призначена не для цього!
ми Показати IP 31 Серпня 2011 19:04
горохівський вісник то не газета то підбірка фотографій яку владу маем таку пику хвалим ура товарищі...
Горохівчаночка Показати IP 8 Вересня 2011 12:27
Люди!!!!!! Та,прочитавши коментарі до цієї статті, я просто плакала зо сміху!!!! Ото, нарешті, всіх прорвало!!! Бачу, багато хто знайомий і з нашою "першою лЄді" і з священниками особисто))))))) Не з пліток знаючи основних фігурантів цієї резонансної події (Жанни і о. Романа), відверто кажу - хамло ще те!!!! І справді, соромно за район, яким керує людина, що навіть писати не вміє і за церкви, де правлять священники, що кленуть людям і міняють автівки мало не щотижня, бо, бачте, колір їм не той!:) Серце болить за місто, в якому народилась:((( Нічого не маю проти іногородніх священників та селюків-керівників, але... "Кравець знай своє кравецтво, а в шевство не потикайся"!!! Боляче спостерігати за тим цирком, що діється в районі... Справді, серце крається...((( Шкода, що мешканці Горохівщини, мов ті вівці, що їх загнали на забій. Мовчимо, бо сказати нічого... Бо на першому плані - добробут власної сім'ї; бо перша думка ,коли відкриваємо очі зранку - як вижити, де заробити гроші,щоб діти не були голодні і не босими пішли до школи; бо нам усім вже настільки допекло оте знущання багаторічне над нами, що до того, хто нами керує - абсолютно байдуже усім!!! Не буде Жанни , то завтра прийде ще якесь хамидло, що гребстиме гроші лопатою!!! Та вже й нехай! Аби тільки вміло розмовляти нормально і грамотно писати:)Аби Горохівщину рідну не позорити своїми "високоінтелектуальними" промовами і писком на перших шпальтах районної газети!
нормальні пацани до Горохівчаночка Показати IP 11 Вересня 2011 18:31
тобі горохівчанко треба крутитись щоб вижити а не плакати зо сміху або їхати бабаб сраки мити в італію а не триндіти в інтернеті і неназивати вівцями людей як сама баран невміеш собі ради дати в житті
Горохівчаночка до нормальні пацани Показати IP 12 Вересня 2011 10:03
Та куди ж мені в Італію?:))))) Я ж сама собі ради не можу дати, а тут ще й бідолашних бабусь треба мити...Ще, не доведи Господи, вгроблю бабусю, чи дупцю їй погано помию...І от що тоді?:))))))))))Ні, шановний...Я вже якось тут перебиватимусь з дня на день))))) Але,якщо вже ми поради роздаємо, то дозвольте й вам кілька дати. По-перше: походіть-но, шановний, трохи до школи, бо Вам не завадило хоча б трохи навчитись грамотності.Десь у клас перший так. Там якраз Вам дадуть базовий рівень освіти. Не завадить, повірте.))) По-друге: спілкуйтесь побільше з людьми, що мають певний культурний рівень, бо й з культурою у Вас ще гірше, ніж з правописом. Де Вас виховували? І хто? Вас образило те, що я ПОРІВНЯЛА людей з вівцями? (зауважую - НЕ назвала, а ПОРІВНЯЛА!) Чому ж? Навіть у Євангелії люд порівнюють з вівцями, а Ісуса з пастухом. То що ж виходить? Священне Письмо - то образа? То критикуйте Євангеліє, шановний дописувачу! Чи все, на що ви здатні - то кидання убогих, малограмотних образ в Інтернеті? Щиро бажаю Вам успіху. І дослухайтесь до моїх порад. Вам це не завадить. Дай Вам Бог.
Українка Показати IP 9 Вересня 2011 22:15
Ну і навела ж страху Жанна на усіх!!!Так тримати!А ВИ,майже усі писаки,справжні заср-ці.На вулиці всі до неї "здрасьтє" з "прогибом",а за спиною "ГЕ(мо)РОЇ".Ну не добралися до корита,то вкусіться за зад,щоб жаба не вдушила.Пишіть і далі більше ні на що нездатні,маловивчені боягузи.Закінчую,бо гниллю і непотрібом аж з інтернету від "ВАС" тхне!
нейтрал Показати IP 10 Вересня 2011 09:45
Підтримую українку.Забагато пишуть і ні хрена не роблять.Хоч елементарний порядок навела.Але мало позвільняла,шайка ще та, хоч добре потріпана...
Юлиана Капитальман Григян (в народе Юлька Золотая Ручка). до нейтрал Показати IP 12 Вересня 2011 12:58
Теж підтримую і Українку і нейтрала. Насправді не думаю що звільнила Жанна замало. Але тих що позвільняла давно пора була звільняти.
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2011 21:19
Ну у вас і прикольно!Змінити прописку чи що.Видать добрий фрукт ваша Жанна,класно всіх натяг-є!Побачити би поблище.А Башкаль, між іншим,нічого мужик-"пацан сказал- пацан сделал".Слів на вітер не кидає.А ви не переживайте,кожен народ має таку владу на яку заслуговує.Удачі!Слава Україні!!!
пр-т Соборності Показати IP 14 Вересня 2011 11:30
Коменти до статті перетворилися на форум з обговорення горохівської влади. Маю у Горохові дуже багато знайомих, часто буваю у місті, а тому ситуацією володію і можу зробити такі висновки: 1. Знаючи вдачу Жанни Євгенівни (чи Євгеніїївни? перепрошую не в курсі)здається мені, що і на "Волинські новини" вона збиралася тиснути, щоб не вигідні коменти зникли. Можливо через губернатора, якого вона любить і цитує, як колись китайці Мао Цзе Дуна, чи через приятеля Башкаленка, чи особисто. Еге ж, пане Ричук? 2. Це не вдалося, а тому підпрягла лояльних собі, щоб були і коменти лояльні (еге ж, нейтрал і Юлія Кап.?) А Українка, схоже, і сама Жанна Євгенівна. А тепер своя думка: 1. НУ НЕ ВІРЮ Я!!!, що людина, яка ще рік тому була вчителькою початкових класів маленької школи у невеличкому селі отак сходу може успішно керувати таким великим районом. Звичайно, за рахунок хамства, нахрапистості, створення культу особистості в районі можна зробити вигляд кипучої роботи. Але ж суть. 2. Ще недавно Жанна Євгенівна була активісткою однієї з націонал-демократичних партій (здається УНП). І раптом така яра прихильниця ПР! Що це, заради влади, керівного крісла? Але ж посада не вічна. І ті, хто зараз так м’яко лиже задницю голови РДА, у випадку її звільнення, завтра просто не будуть з нею вітатися. Знаю, що Горохівщина при любій владі була передовиком в області. І методи чи Жанни, чи Андрійчука, чи Довгополова, чи Горбенка, накінець, на це не впливають. Все залежить від простих людей. Бог їй суддя.
ххх до пр-т Соборності Показати IP 14 Вересня 2011 14:54
При Довгополові Горохівщина була передовиком в області. Ну не смішіть мої підкови. І невже одна Жанна Євгенівна була активісткою однієї з націонал-демократичних партій (здається УНП). Горохів як ніхто славиться своїми перебіжчиками із партій в партію. Тут і лідери свої є такі як Турак змінив до 7 партій, не відстає від нього і Саєвич та інші які змінили трошки менше. В Горохові яка влада виграє вибори туди всі і біжать за портфелями владними. І не тільки Жанна Євгенівна була активісткою однієї з націонал-демократичних партій - забули вже про свого Скубу який зараз являється головою Володимирволинської рда? Він же також з націонал-демократичних партій. Грищук В з Свободи, Довгополов з Батьківщини вони всі що перейшли в ПР за переконаннями, мабудь скоріше за посадами.
пр-т Соборності до ххх Показати IP 16 Вересня 2011 09:47
Прошу вибачення, може я і помиляюсь. Ви абсолютно праві на рахунок Турака, Саєвича, Скуби іт.д. Але наскільки мені відомо Довгополов не переходив у ПР. А передовиком район завжди був за рахунок міцних господарників (Притолюки, Тарарай, Трачевський, той же Турак) і це правда. А Жанна... Якщо вдається-слава Богу, є бажання - на здоров’я, виникли можливості і є толк - ми всі тільки ЗА! Але безпринципність, постійне мелькання в газеті, терор та самодурство... Ну щось тут не так. Все ж колись закінчується, і влада ця не вічна, а з людьми жити. Як Ви вважаєте?
Горохівчаночка до пр-т Соборності Показати IP 17 Вересня 2011 19:43
А їй, повірте, наплювати на то все! Є лише сьогодні. І сьогодні - то головне! А про завтра такі не думають... Та й вона, ще не будучи головою РДА стосунки з такою кількістю людей змарнила, що просто караул!!!! Чи якби то була порядна людина, зараз про неї говорили б стільки неприємних речей? Сумніваюсь. Диму без вогню не буває. А зрештою... Хіба не весело подивитись на весь цей цирк? Насолоджуймось, панове! Платимо гроші - замовляємо перфоменс!:))))) Тільки ж завтра цирк поїде... А клоуни, як відомо, лишаються...
кришнаїт Показати IP 18 Вересня 2011 10:29
Ну й поїхали. Мабудь звернули не той бік. Народ стаття ж про мєнтів і про кришнаїтів.
крішна грішний Показати IP 18 Вересня 2011 18:21
та кому потрібен ти із своїми кришнахарами вже про вас давно забули бери барабан іди співай далі може ще десь пресануть і добре зроблять свій до свого по своє
"один із багатьох" Показати IP 26 Вересня 2011 22:03
Дякую...ну і лохи...гарно розвів.Дякую за спілкування,до зустрічі в ефірі.
маша Показати IP 27 Вересня 2011 12:33
Маємо.що маємо.Надіюсь ненадовго...Все має початок і все має кінець іноді навіть ганебний...
я до маша Показати IP 30 Вересня 2011 17:37
маша ти про який кінець га
SuperMario Показати IP 27 Вересня 2011 19:23
Да... Капэц... А як буде весело, як почнуться вибори до ВР...
маша Показати IP 28 Вересня 2011 09:06
Ще до виборів буде весело
Юлиана Капитальман Григян (в народе Юлька Золотая Ручка). Показати IP 28 Вересня 2011 16:19
І чим же так буде весело, тим що поховаєтеся в нори, і будете робити вилазки в інтернет щоб погавкати на Жанку і Романа? Ото то і весело.
я Показати IP 28 Вересня 2011 16:47
А Жанна Євгенівна і отець Роман тут при чому?Ви ближче свого носа не бачите. Зробіть вилазки в соціальні мережі,що гряде 14,10,11 року...
ми українець Показати IP 28 Вересня 2011 20:51
ану лохи ша по норам
Андрій,прихильник ПР Показати IP 29 Вересня 2011 14:21
На мою думку, ПР потрібно зробити висновок про те,яку " кадру "вони рекомендували на таку високу посаду. Вона позорить Їх своїми діями.А чого стільки коментарів? Думаєте суть тут в бідолашних кришнаїтах? Зовсім ні.Суть у тому, як така сильна партія могла до влади в районі привести таку нездару, яка тисне на людей,усіх залякує,погрожує звільненням. А врешті- решт і нікого по- суті і не звільнила. Якихось кілька пенсіонерів, то вони і самі під новий закон пішли б. А всю горохівську мафію,в руках якої земелька, бюджет,податки тримає і очолила її. Якби не так, то не перетворила б свій день народження у ціле шоу з накритими за рахунок соцзахисту столоми у трьох кабінетах і четвертий в барі. І це тепер, коли люди такі бідні. А подарунки... Кажуть,що лише за посаду керівника апарату взяла золоті сережки. А скільки посад роздала... І все своїм родичам, друзям або просто партійцям.Зразу видно, що до корита дорвалась,бо вся обвішана золотом стала і міняє його часто. Тут зарплатою службовця і не пахне.
я Показати IP 29 Вересня 2011 14:31
Фу... Якже можна не поважати людей.А ти хто?
пр-т Соборності Показати IP 29 Вересня 2011 15:28
Та ну нах..Звільнила нач.собезу (Збираль -30 і пару років, пернсіонер? Зінчук - нач освіти -45 років пенсіонер? і т.д.) Звичайна ротація кадрів при приході нової влади. Зараз нові керівники тих відділів - нормальні люди. А керівнику апарату давати хабар при можливості піти взагалі з роботи при зміні влади БЕЗГЛУЗДЯ !!! У вихідні мав можливість поспілкуватися з кількома керівниками с/г підпр. та головами с/р. Люди на межі того, щоб послати, нарешті, голову РДА. Нас то мало чіпає, але вона нехай задумається
Горпина розумна Показати IP 29 Вересня 2011 16:55
Так візьміть ви тую Жанку винесіть її разом з кріслом з її золотого кабінету.Чому ви її паплюжите і нічого не робите.Невже такій базарній бабі-неграмотній вчительці початкових класів квасівської початкової школи місце на такій посаді.Ви всі безсилі..За два тиждні до іменин районка написала вітання з днем народження,щоб всі знали і несли їй подарунки,гроші,забрали весь магазин квітів.Несли прості керівники по 500 грн,.а що вже вищого рангу...Золотими цепами обвісилась,що можна припнути,як корову на припоні.Давно "Хутірок" не мав такої виручки.А салюти в її честь були значно кращі ніж на день міста та 20-річчя Незалежності.Своїм криком.наглістю вона створила культ особистості в районі.Невіглас в економіці і сільському господарстві вона ще повчає людей,які віддали не один десяток років своїй справі і стали знаними людьми в районі.і по суті завалила всю економіку району,яка доброю є тільки на папері.
а то ми Показати IP 30 Вересня 2011 17:31
шановні писуни ви подивіться яку машину купила тарасючка після того як її вигнали з роботи мітсубісі з салону нульове її треба було посадити а вона вас всіх в ср-ці має а ви присуєте жанку тут верхушка жирує а що робиться у великих містах у кого бабло і влада той герой а наш горохів як хто прокляв ні світла вкінці тенелю чи тунель задовгий танька довгополова таких лохів назбирала що бендеру далеко а суд іде і вам дулю в губу 80 відсотків горохова нагріла а ви жанка керує мозгів нема у нас ане жанка винувата завжди були винуваті маскалі і комуністи а зараз лох на лоху і лохом погоняє середиха весілля робила понтів нагнала хто така середиха із якоюсь ілоною вот манька піцюриха то авторитет а ви жанка жанка розширте свій горохівський світогляд тут є кого описувати а що ще будемо робити накопали бульби напхали губу і в інтернет писати ура товарищі
ми Показати IP 3 Жовтня 2011 14:34
е рахуйте чужих грошей,бо свої не будуть водитись.Ви горохівські писаки,а згадайте,як керувала подруга Катюші.Розбазарили весь Горохівський районДобре,що прийшла Жанка,хоч розворушила це осинне гніздо,порозганяла трохи і дала ляку тим,що треба.Як вона тримає порядок це її справа.Але дорогу поклала не лише до своєї садиби,а й по вул.Сущева.Підліски.Лисенка.Молодіжній,якби ще доклала до кінця вулиці асфальт ціни б їй не було.бо попередниця скільки була при владі,товкла болота,але дороги не зробила.А,що бере все на горло-правильно робить.Хоч одну боїтесь.Я б цій Жанці дала ще б німецьку гарапу,щоб тих мужиків до толку довела.Давно її треба було в район то може не продали б Горохіхліб,Сільгосптехніку,Сільгоспхімію,два цегельні заводи.завод продтоварів,стару базу комунгоспу.ощадбанк і т,д,От так і тримати.
ххх до ми Показати IP 3 Жовтня 2011 22:08
цікавий та на жаль не точний коментар. і як і більшість замовний. Я б автору такого коментара "ми". не радив би вішати лапшу на вуха. І до Жанки дорогу, і Молодіжну, Сущева, Підліски, Лисенка проклав мер Годик, того що то міські дороги. На жаль через те що його попередникам "національним патріотам в вишитих сорочках" до міських доріг не було ніякого діла. Один (Семенченко) займався виділенням земельних ділянок під швейні фабрики, а ще один(Собуцький) будівництвом памятника Шевченку, за який теперішній мер до цих пір розраховується.
ми Показати IP 4 Жовтня 2011 09:19
А чому як щось хороше,то відразу замовне.Привикли обгаджувати.А роль Годика ніхто не применшує в ремонті доріг,як і Жанни.
ххх до ми Показати IP 4 Жовтня 2011 15:37
зважте що я зовсім роль Жанни не применшила. правда могла б і більше неадекватів позвільняти. Правда і нічого хорошого в коментарі не знайшла, до того ж багато неточностей. Більшість підприємств які вказані у Вашому коментарі поділись ще до Катерини, а цегельні заводи наскільки я знаю, тому що жила в той час в місті - закрила екологія, тому що новий закон забороняв дію таких заводів у межах міста. Того і виглядає Ваша стаття замовною.
бий свойх щоб чужі боялись Показати IP 4 Жовтня 2011 09:34
молодець жанка яб їй ще пістолет дав щоб порядок був ато привикли в бардаку а як припекло то запищали
Юлиана Капитальман Григян (в народе Юлька Золотая Ручка). Показати IP 4 Жовтня 2011 15:43
Хто там щось писав що неправильно звільнили непенсіонерів Збираля і Зінчука, це я так зрозуміла якийсь прикол? Збираль взагалі сам мав би написати заяву за власним бажанням, як це роблять в цивілізованих країнах Європи, коли по його працівниках порушують одна за одною кримінальні справи. А то нормальне явище керівник повністью не контролює процес а його ще мають звільнити, і ще хтось пише - не має за що чи не догодив якійсь владі. Так само як і Зінчук, жаль тільки бугалтерів по яких також порушили справи та позвільняли з роботи, через те що виконували незаконі вказівки Зінчука.
ми Показати IP 4 Жовтня 2011 16:11
ХХХ Особисто я з Жанкою ніколи не пересікалась,а тому стаття не може бути замовною,Я просто висловлюю свою думку.А розвал сільського господарства та виробництва в Горохівському р-ні без перебільшення можна ставити в заслугу Катерини і її подруги.Хоч і зараз немає великого підйому в цих галузях.
кришнаїт Показати IP 4 Жовтня 2011 23:32
Смішно до нестями. Одна особисто знайома з Жанкою, інша особисто не знайома. один підтримує, інший не підтримує. Ви б ще тут всі опитування провели, хто за Жанку а хто проти. Може якраз до виборів закінчите, хоч якась користь буде.
горохівчанка Показати IP 5 Жовтня 2011 14:00
а отцю Роману хвала за життя тільки за те що посусідськи з Дохнючкою живе то вже подвиг на нашій землі
ххх 111 Показати IP 5 Жовтня 2011 14:11
суперова ідея про опитування, я за Жанку. Нехай буде рахунок 1:0 на її користь. Молодець баба.
ми Показати IP 5 Жовтня 2011 14:16
а там по той бік екрану сидить якись м(п)удрило і не всю інформацію пропускае мабуть колишній кегебішник треба підписуватись слава кпсс!!!!!!!!!!!!!!
Гари Потер до ми Показати IP 6 Жовтня 2011 09:01
А кому нафиг нужен твой слава кпсс? да и что тот Слава сделал такого. Лучше напиши о другом Славе о Довгополове. Ведь именно при нем рушились такие сельские хозяйства в с. Лемешов, Печихвости, Пирвенче. и именно его заслуга что прекратила свое существование Гороховская друкарня, именно он же продал за безценок Гороховский спорткомплекс. А ты переводишь все с больной головы на здоровую лишь бы псевдопатриотов не тронуть.
маша Показати IP 5 Жовтня 2011 14:44
Диву даєшся...Насправді тема про кришноїнів не така вже й проста,щоб саме її обговорити,а не обгаджувати священників,Жанку і інших.Задумайтеся:здаволось,що ж тут такого пройшлись містом,поспівали,Дорослі люди,які ходять до церкви на це дивляться скептично і ніколи не підуть у них на поводу.А от молодь.яка шукає пригоди на свою задницю і ходить до церкви хіба,що посповідатись перед Великоднем ,або перед навчанням запросто йде до ловців душ - сектантів,не задумуючись про наслідки.То може краще спрямуймо свої сили на виховання своїх дітей і навернення їх до тієї церкви де ми їх хрестили,а ніж наводити плітки .Бо сказано:не суди і судимий не будеш.
Месний2. Показати IP 5 Жовтня 2011 16:42
За Жанну +1
!!!! Показати IP 5 Жовтня 2011 20:36
За Жанку обома руками.
католик Показати IP 6 Жовтня 2011 09:35
сектанство не несе за собою нічого доброго лише сліпе тлумачення біблії і не повязане з історією України і не захищає інтереси держави а лише зомбує людей приклад Адаладжо ще вчора на пальмі сидів а сьогодні спасає нас українців ми за чужим ідем а свого не бережемо то Кирила вихваляем то Гаврила а Жанка молодець ще Володимир Великий казав що народ треба тримати в покорі
Баба Пріська Показати IP 6 Жовтня 2011 15:40
католик, якщо сектанство не несе за собою нічого доброго, то просто необхідно відмовитись від КП УПЦ. Сектанство - це невизнана світом релігія, і тільки Київський патріархат з українських релігій і не визнається. Навіть після багатьох спроб підкорити Єрусалим, їм це не вдається. Красти менше треба.
католик Показати IP 7 Жовтня 2011 08:48
ото перше слово( баба) і тим все сказано історію почитати треба Москву невизнавали 142 роки після того як вона митрополію у Києва вкрала а титил теперішнього Кирила митрополит Содомський іГоморський почитай інтернет
Баба Пріська до католик Показати IP 10 Жовтня 2011 19:33
Дякую за пораду, почитала. На сьогоднішній день не визнана у світі КП УПЦ. А що було 142 роки назад мені до ду-и.
маша Показати IP 7 Жовтня 2011 09:03
Бабо Прісько де ти живеш?В незалежній Україні повинна бути свая Українська помісна церква,а не російська і не Кирило,який своїми діями нехтує навіть Володимира повинен правити тут.А канонічна чи не канонічна церква визначають такі ж смертні як і ти.Спитай Бога чи угодна ця церква йому?А відносно красти...Ти спіймала їх за руку?
немаша до маша Показати IP 8 Жовтня 2011 11:07
маша ти за проханнячком Андрія пишеш? Певно що ніхто його не зловить. Церква ж відділилась від держави. Та навіть я не один раз чула від старожилів що в Андрієвій церкві давно висять не оригінали ікон які він отримав від Олександра а їх копії. Саме через те він і подів Романа. А ви наївні дурачки думаєте що 2поверховий особнячок напроти першої школи виріс за рахунок допомоги якоїсь з соцзабезу?
Ясько підривник Показати IP 7 Жовтня 2011 09:48
такі баби загі-нили Україну я за чисту націю без москаля кирила без чорномазих. З рідною мовою без Азаровки а то йолуп не може два слова зліпити ала в Україні завжди вилазило бидло і керувало типу Баби Пріськи
Маша. Показати IP 10 Жовтня 2011 10:25
На велике ,Ваше Немаша, здивування ніхто мене нічого не просив.Одна баба мені сказала,що Ви вкрали шкільні гроші і поїхали до Кирила на прощу на машині ,що купили за вкрадені гроші. А я наївна не знаю вірити чи ні.......
ххх до Маша. Показати IP 10 Жовтня 2011 12:29
Уважаемая Маша почему - же верить, не верить, заявление в мвд напишите с фамилией бабки. Что за глупости несете?
маша Показати IP 10 Жовтня 2011 12:40
Це така ж нісенітниця ,як пише Немаша про отця Андрія, отож ,як ви зрозуміли кожного можна звинуватити в будь-чому,лише дати хоч трохи волю фантазії іноді навіть хворобливій.,Отже," нехай кине камінь той,що без гріха".
ххх Показати IP 10 Жовтня 2011 19:25
Почему "нісенітниця", что дома возле школы нет? Или Романа не сплавил подальше? Ну не верю я что дома, автомобили и.т.д. все ето приобретено на пожертвие смиренных прихожан.
Юлиана Капельман (в народе Юлька Золотая Ручка) Показати IP 10 Жовтня 2011 20:25
Дарага Україно. Кому відомо куда зник мій Льоша Прихода з Гарохівськаго палітикума? А то паабіцяв мені вазити передачі в СІЗО та не виходить на звязок. Хто знає де він перекажвть йаму що передачу можна пеедать через Печерський районний суд, суддю Киреева.
юлька в криміналі Показати IP 11 Жовтня 2011 18:40
Жанку залишили за попа взялися давайте тепер за Годика і знову за Тарасючку яб її після Юльки посадила Тарасючці грати!!!!!!!!!!!
ххх 2011 до юлька в криміналі Показати IP 12 Жовтня 2011 23:15
Да нормальные они люди все. И Годик. Да в принципе и Жанка. Тарасючка - ну за исключением слухов о том что брала взятки за усыновление детей ничего плохого и о ней не слыхала. Стоит ли писать здесь что то о них. Вот то что незаконно Юльку посадили- это тема. И так хотим прийти в Европу? А кто следующий? Луценко. А дальше?
Арнольд НеШварцнегр до ххх 2011 Показати IP 13 Жовтня 2011 18:37
І це нормальні люди по твоєму щоб за дітей взятки брати? Тоді ти просто дура.
Ми Показати IP 12 Жовтня 2011 12:01
А Жанка звідси і не дівалась...................
Ясько підривник Показати IP 12 Жовтня 2011 21:34
якись маскалюга гад паршивий вліз і на маскальській мові наволоч пише,щоб йому наше сало між третім,і четвертим ребром стало,а вночі страшні маскалі,як пацюки наснилися з довгими язиками,і великими яйц-ми
ххх 2011 до Ясько підривник Показати IP 13 Жовтня 2011 10:03
Страшно то как. Уже боюсь. Очень и очень.
Катя Показати IP 26 Жовтня 2011 01:39
Поцілуйте Жанну Євгенівну в ніс.вона єдина,хто виведе горохівську "владу" на чисту воду і поставить Горохів на першість області.а з свого боку,можу лише сказати,що ви лише заздрите красивій,перспективній і просто хорошій людині(адже заздрість вилазить боком)
Горохівчаночка Показати IP 26 Жовтня 2011 16:56
Катю, це у вас таке особливе почуття гумору?:))))) Тоді - БРАВО!:))))
КАТІ Показати IP 26 Жовтня 2011 21:36
Ви Катю спізнились з похвальними одами як і Горохівчанка з непохвальними. Коментарі пишуть вже на іншу статтю. http://www.volynnews.com/news/policy/u_rda_hotuyut_shakhrayski_zemelni_skhemy__turak/
маша Показати IP 31 Жовтня 2011 16:05
Складається враження.що Жанна веде переписку як на цій сторінці так і на сторінці про Турака ,Тільки там з її подачі більше бруду на Турака.а тут з подачі "друзів" про неї.Хоч доброго слова вона не заслуговує.І район вона не підніме тільки допоможе грошовим мішкам прихватизувати комунальні підприємства та родючі землі під закони які приймаються її соратниками.
Катя Показати IP 31 Жовтня 2011 22:22
Шановна Маша ,ви напевно працюєте на радіо"бібісі-плітки",коли так гарно наводите наклеп на справедливих людей.а щодо пана Турака,то він діє незаконно,нехай спочатку заплатить податок,який заборгував району,а Жанна Євгенівна наведе справедливість нарахунок його земель і проведе аукціон.
Маша. Показати IP 1 Листопада 2011 09:32
Дай Боже нашому теляті вовка зїсти..........
атейстка Показати IP 1 Листопада 2011 15:31
подивітся яку хату навпроти школи збудував піп хто звас може внас час так шиканути Христос родився в яслах і проповідував для людей а ви всякі Маші чи Паші сліпі вівці а піп Андрій жируе
Атеїстці Показати IP 1 Листопада 2011 19:32
Все правильно.Кесарю-Кесарево, а Слесарю-Слесарево.
маша Показати IP 2 Листопада 2011 08:53
Жаба душить?
2011 Показати IP 2 Листопада 2011 11:17
А чого один піп Андрій, Гайдук що набагато меншу хатинку збудував біля старого корпусу технікуму. Невже так хватає зарплати в державні службі, аще плачуть в них зарплата мала.
по цимбалах Показати IP 2 Листопада 2011 13:22
що попові можна то дякові зась
цимбалісту. до по цимбалах Показати IP 3 Листопада 2011 08:49
Точно. А прихожанам тим більше.
мудра жінка Показати IP 2 Листопада 2011 16:15
Люди добрі схаменіться трохи невже ви небачите в себе перед носом що робиться у вас всіх в сімях а інших з далеку бачите всі тепер що хочуть то і те роблять.
ПРегіонів Показати IP 2 Листопада 2011 20:19
жити стало краще... Про що мова?Хто не з нами -0той проти нас!хай живе ПР на Чорнобильскій АЄС.А іі трудовий колектів ПР Горохівського району-в трудових успіхах на славу ГОРОХІВСЬКОГО РАЙОНУ!Слава ПР та іі соподвіжниках!
селюк з ГорохівщІни Показати IP 2 Листопада 2011 20:24
Слава ПР-жити стало краще...Як казав Азаров-веселійше....В районі також...Хто не з нами-той проти нас...
кінозірка Показати IP 3 Листопада 2011 16:33
Але ви вже всі в Горохові немудрі подивіться на що вже перетворився ваш Горохів і Горохівський район вже що було і хлібозавод, плодоконсервний, сільгосптехніка, агрохімія, сирзавод а вже слухи йдуть що вже і цукровий завод скоро не буде існувати вже ті Притолюки і Якимчук Галина вже все розікрали у вашому районі і в самому Горохові та їх за советів напевно би повісили за таку роботу як вони роблять вже давно за ними тюрма пахне ви подвіться які Якимчучка хати дві вистроїли цікаво чи за свою зарплату а Притолюк Анатолій на якій машині їздить і хат і квартир построїв за які гроші за зарплату і ще секретарку грає з районної ради стид би мав старий дядько фу більше непишіть про Горохів нічого бо в Луцку всі сміються з того що ви всі пишите нехай живе Україна Слава Україні
не жанка Показати IP 3 Листопада 2011 20:32
самий зас...ний район на Волині не буде тут ладу треба було Якимчучку розстріляти ще при її правлінні і від тоді поперли на нас всякі дибіли у вигляді Горбенків Довгополовів Жанків які тільки мігрують з партії в партію де крісло там і вони скоро Горохів назвуть СМТ саме головне вибори товарищі провести і вчасно в регіони рванути
Кінозірці. Показати IP 3 Листопада 2011 22:53
Вас напевно, душить велика жаба що грають молодих дівчат а не Вас. І чому це більш нічого не писати? Що тут погано якщо на дівчат з районної ради є такий великий попит. То Скуба, то Притолюк, то Давидовський.
2011 Показати IP 3 Листопада 2011 23:39
Весело ж тут буде поближче до виборів. Хоч добре що такий сайт є. Влада повинна чути реальну думку громади про її дії. А то ж бо "Горохівський Вісник" крім похвальних од нічого ж не напише.
2012 до 2011 Показати IP 4 Листопада 2011 09:48
Що сайт такий існує, звісно ж непогано. Тільки ходять слухи що спецслужбам дали завдання відстежити ІР-адреси дописувачів. Так що доведеться в близькому майбутньому читати тільки похвальні статті з "Горохівського Вісника".
ого Показати IP 4 Листопада 2011 09:12
а ще мінти пяні то один в банк заїде то молоді мінти - свистки пяні в БАландіна влупили на рівній дорозі і начальника міліцій що два місяці міняють Горохівсчьке відділення як сипаратор для ментів чи тут в нас в Горохові якась енергетична зона чи чорна дира ми тут як лабораторія всі підопитні
огу. до ого Показати IP 4 Листопада 2011 11:06
Буде ж кому того року грамоти до дня міліції вручати. Добре що проштрафилось багато кандидатів. А то минулого року тільки Гаруся нагородили.
маша Показати IP 4 Листопада 2011 11:46
О!Вже веселіше!!!!!!!!!!!
Маші до маша Показати IP 5 Листопада 2011 12:21
Іди ти в ж..., хто ти така щоб тебе ще веселити, рада тільки коли обсир...весь район, тільки б попа Андрія не зачіпали. От Горохівчаночка та Атейстка появляться з своїми коментами тоді справді стане весело.
Юра Показати IP 4 Листопада 2011 13:54
читаю і дивуюся) всі перекладають вину за наш бардак на кого завгодно, напевне думаєте що написати коментар це максимум на що здатні зробити. коли хочете жити в кращому місті то крім вас його кращим не зробить ніхто
для 2012 Показати IP 5 Листопада 2011 12:31
Мне лично все равно. Я пишу из за бугра, так что мой ИР-адрес вашы спецслужбы никак не установят.
маша Показати IP 5 Листопада 2011 18:16
Ви пишете вже за всіх але скажіть будь ласка звідки взяв Собуцький Юра стільки грошей що хати квартири в Горохові ростуть як гриби а машини звідки знаєте за одну зарплату його не поставиш такі хати і машин не купиш то чому його не посадять вже за советів його вивезли і вбили а зараз людина вкраде мішок цукру то ії посадять і ті що крадуть дійсно то на них прав немає але нічого в Бога всі відповідь дасте Охріменко вже все також попродав ще ялинки золотисті були і то на Київ поїхали і нашій прокоратурі ні міліції до того діла ніякого немає чому всі в Горохові ви такі всі сліпі вже і Жанка накрала трохи і вже преться до Луцька і така справедливість в Горохові чому ви не спитаєте тих Собуцьких обидвох Валери і Юри Тарасючків Якимчучків і т.д. прийшли до Горохова в плащиках а як порозживалися всі хапають як можуть але рано чи пізно треба колись і відповісти.
міщанка. до маша Показати IP 6 Листопада 2011 10:37
Машунь та тобі із твоєми здібностями іти б в прокуратуру працювати. Ще б номер мобільного тут написала щоб Татяні Олександрівні тебе легше знайти було, а то такі таланти пропадають.
снайпер Показати IP 5 Листопада 2011 19:37
Дорогі Горохівчани ось прочитав сьогодні всі ваші коментарі тай думаю що замість того щоб ваша влада трохи дійсно щось робила а то ви цей Горохів розкрадете хто скільки зможе і управи на вас всіх там ніякої немає на скільки мені відомо що хто до вас тільки прийде до влади той краде мало не вдавиться але вже напевно помало будемо вас там всіх брати потрохи скоро цей час настане
немаша Показати IP 5 Листопада 2011 20:01
Тепер з Вами ну майже погоджуюсь. Спитати треба у всіх. Собуцьких обидвох Валери і Юри Тарасючків Якимчучків і т.д. І В ПОПА АНДРІЯ також. Ці всі вже давно на пенсії а ПІП краде і сьогодні. Як Ви там пишите - прийшов в одному плащику, а особнячок що за зарплату будує? Чого ж це Довідки про зарплати подають для допомог по 5-17 гривень, а авто купляють по 5 тисяч баксів, а АНДРІЙ ще й особняки може будувати. Чого ж цього не бачить прокуратура, мова йде ж не про церкву яка від держави відокремилась, а про звичайнісіньке шахрайство. Мабудь Ви про нього забули, але за це також "рано чи пізно треба колись і відповісти" але як там Ви пишите "нічого в Бога всі відповідь дадуть".
2011 Показати IP 5 Листопада 2011 23:36
Собирает Янукович в Межигорье крупнейших олигархов, и говорит им: - Ну вы поняли кто в доме хозяин? Теперь по три процента оборота - лично мне. Поняли? Все молчат потупив глаза. Поднимается Ахметов и говорит: - Ну так нельзя, мы в тебя столько вложили, дай хоть деньги отбить! Янукович: - А фамилия Ходорковский тебе ничего не говорит Ринат Леонидович? Ахметов: - А фамилия Кеннеди вам ничего не говорит Виктор Федорович?
треба колись і відповісти. Показати IP 6 Листопада 2011 10:18
Так Маш точно. треба колись і відповідать. І попу Андрію тоже. А то тє кого ти назвала вже давно на песіях. А піп краде ще й зараз. Чи ти рахуєш що якраз Андрій свого особняка за зарплату строїть. Так от обламайся, того що у тих кого ти назвала (Собуцьких, Тарасючок, Якимчучок, Охріменків) хоч зарплати високі були, а от попи для отримання допомоги подали довідки що зарплати у них по 5-17 грн, і через таких удотів в рясах зупиняють виплати допомог тим хто в натурі доглядає за адинокими престарєлими людьмі. Та нічого ти права, точно що в Бога всі відповідь дадут, і тє що в рясах і тє що без ряс.
Леді до треба колись і відповісти. Показати IP 6 Листопада 2011 12:47
Можно подумать, тільки Андрієві священники подають такі довідки. Що з Кірілової церкви інакші?
Леді2 до Леді Показати IP 6 Листопада 2011 13:47
Мабудь не інакші. Тільки Олександр із Скобелки як їдив на вєліку до церкви десять років назад, так і зараз їздить. І церкву нову за цей час побудував. А у Андрійових щоб банку краски купити то до голови адміністрації треба звертатись за грошима.
атеїстка Показати IP 6 Листопада 2011 10:38
А піп Анрій жирує!!!!!
НеМєсний Показати IP 6 Листопада 2011 12:50
Так я не поняв. Мєнтів тих що вчинили беспредєл над кришнаїтами грамотами нагородили чи ні?
Не Мєсному Показати IP 6 Листопада 2011 18:10
Ні. Нагородили тільки о. Романа в День Незалежності. Див. сайт районної ради в графі "Розпорядження за 2011 рік".
маша Показати IP 7 Листопада 2011 08:58
Та пішли ви всі!Садіть всіх
Горохівчаночка Показати IP 7 Листопада 2011 10:40
міси болото міси болото не знати звідки ні хтозна доти бодай хоч як там і хоч би хто то міси болото міси болото ліси і села мохи й осоти сади свободи сліди скорботи не з понеділка не до суботи міси болото міси болото топчися люто як по газеті чи ми ще люди чи при кебеті іще тутейші вуйки достоту це нам не перше місиболото це нам не кара і не одчайна місипокора місимовчання дрочиногами заквашуйпотом місиболото місиболото непересилуй собісамому місивасилю несисолому чогосьтасила солонувата місивасилю глинаневата себе умісиш у цю скорботу міси болото мі си бо ло то...
Міщаночка Горохівчаночці до Горохівчаночка Показати IP 20 Листопада 2011 13:33
Не знаю, звідки, не знаю, хто ти, хотіла правди, а тут болото. Мільйон вибоїн тут на асфальті, а тобі сниться готель на Мальті. Не харкай в спину ти друга свого, бо не болото його дорога. Ти взула капці, а тут болото, кольє напнула, та це не злото. Гелеві нігті,щипаєш брови, бабла по горло, а заздриш знову. Тобі судилось місить болото, на всі таланти не хватить квоти. Міщани разом якось без тебе, бо без болота нам жити треба. Нас зовсім мало, та ми зі сталі, ми, натурали, підемо далі. Через вибоїни і пороги, через істерику і хвороби, в нас повитуха приймає сина, нового князя для України. Немає царства, немає злата і жалюгідна в князя зарплата, та він без Євро підставить спину за рідних маму і Україну. Майдан з бомжами, як в зорях небо. Це так, між нами, цього не треба. Ти ж, коли хочеш, міси болото, брехні "мівіну" тупим намотуй. А ми оазис собі збудуєм, Обама й Путін ще нас почують. Міси болото, роби стежину, ми ж розберемо усі руїни. Сам князь розплавить свою корону - нема болота, нема планктону. У нас не стічні, а чисті води, з яких і вийшли усі народи. Твоє болото вже засихає, в нім жаба принца більш не чекає. Міси болото, топчи стежину, А нам вже ДВАДЦЯТЬ, МИ - УКРАЇНА!!!
знаю))))))) до Міщаночка Горохівчаночці Показати IP 24 Листопада 2011 18:02
Браво! А цей вірш ввійде до твоєї збірочки?:)
Заколібали вже Показати IP 7 Листопада 2011 14:43
Звертаюсь до всіх горохівчан-міщан. Ви тут всіх так обсираєте, ви спочатку гуртом вийдіть на толоку, яка проходить кожен рік у вашому місті. Щось я бачив дуже мало там горохівців... Одні держслужбовці зі сіл і діти з школи. Спочатку поприбирайте біля себе, а потів пишіть про когось. Достали вже своїми коментарями. Шифровщики хрєнові
Також заколібали. до Заколібали вже Показати IP 7 Листопада 2011 15:41
Непогана ідея. Буде ж видно хто є хто.
ЗНАЮЧИЙ -Леді 2 Показати IP 8 Листопада 2011 22:02
Молодець!Моєму батьку 69-й. Коли він навчався у Горохівському технікумі розказує, а це більше 50-ти років назад,отець Олександр, так само на велосипеді їздив(Великий уклін цій шанованій людині).Я не є його прихожан і зрідка, за браком часу ходжу до церкви(КП).І яке значення має- кришнаїт ти чи мусульманин, Київського чи Московського патріархату?Творець- єдиний,шляхи до нього різні!Горохівчани тримаймося достойно,повірте, соромно стає...
мудрий Показати IP 10 Листопада 2011 11:49
просто о.Олександер не вміє володіти кермом а машину ми вже його парафіяни купили давно не гірший він за того Андрія котрий будує хату я б навпаки сказала що о.Роман між ними самий справедливий і чесний такий як має бути до кожного усміхнеться кожного спитає як ваше здоро'я де б не побачив чи в лікарні чи на вулиці ніколи в нього немає ніякого лукавства і гонору я передаю всю перевагу тільки йому бо навіть побачивши цих кришнаїдів він правильно поступив бо в нас в Горохові скоро буде всяка нечисть і вам зі своїми коментарями буде всерівно але огляніться довколо себе всі віра повинна бути православна а не всяка секта з котрої ви бігаєте то в одну то в іншу а отець Роман один який би в Горохові навіть і порядок зробив якби йому було б можна але він священник і йому не можна я вам отче дуже дякую і мені здається що в Горохові всі вас люблять бо ви не такий зажерливий вибачте будь ласка за це слово але я кажу правду
ЗНАЮЧИЙ-"мудрому" Показати IP 10 Листопада 2011 17:41
Зміни чи змініть свій псевдонім.Яким недалеким треба бути, щоб так себе назвати і таке писати.О Господи,прости,немає про що говорити...
правдолюб Показати IP 10 Листопада 2011 19:41
Не судіть і не судимі будете. Всі бачать оточуючих і ніхто не бачить себе. Ми всіх засуджуєм, тільки ніхто не задумується про свої вчинки. Чому ми хочемо жити в чистому місті, а самі викидаємо сміття сусідові під паркан? Всі критикуємо владу, а не задумоємось над своїми вчинками? Ми всі хочемо жити в нормальній країні де діють закони і самі ж на кожному кроці їх порушуємо? Чому коли в нас виникають проблеми ми шукаємо шляхи їх вирішення (через знайомих, блат, хабарі) і ніколи не готові відповісти перед законом? Проїхавшись містом не скажеш що в нас біда чорна. Будинки з ремонтами, містом їздять на 10 машин 8 іномарок. Хто живе на одну зарплату того зразу видно. Так давайте кожний розпочне з себе і можливо в країні буде краще. Чисто не дам де прибирають, а там де не смітять!!!
мудрий Показати IP 11 Листопада 2011 10:45
ось коментар самий останній самий толковіший
табачник Показати IP 11 Листопада 2011 12:53
короче Країні гайка ,Горохову гайка ,всім гайка готуємось до виборів саме головне вибори провести НЕ УДАРИТЬ В ГРЯЗЬ ЛИЦОМ всі на вибори а після виборів хоть трава не рости о тоді ЗАЖИВЕМ, дулі з маком, дулі в сметані, дулі фаршировані, дулі в кишенях, ми того напевно варті СЛАВА УКРАЇНІ братаймося, кохаймося і на Дулі рівняїмося
ЗНАЮЧОМУ. Показати IP 11 Листопада 2011 19:15
Ви абсолютно праві, біда от у тому що у декого починається роздратування тільки від того що Олександра порівнюють вище Андрія, це я про коментар Мудрого, хоча йому більше підійшов би псевдонім НЕМУДРИЙ. Не подумайте що я маю щось проти о. Романа, він людина досить розумна, найкращий священник з КП. Одне те що обраний по Горохову депутатом районної ради говорить що Він користується авторитетом у місті, і люди його дійсно люблять. Та писати таку ЄРИСь на о. Олександра це просто АГОНІЯ НЕМУДРОЇ, хворобливої людини. Моя особиста порада не обливати всіх брудом, нехай всі священники рівняються на Олександра та Романа.
ЗНАЮЧИЙ Показати IP 13 Листопада 2011 07:51
Дякую!Поважаймо одні одних за добрі справи в ім"я ЛЮДИНИ і будьмо віротерпимі!
втекла з Горохова) Показати IP 18 Листопада 2011 02:46
довго сміялася, читаючи усе це, та ще й взнала стан справ в місті...) люди, що ж ви до тих священників вчепилися? чому ж ви, як сповідатися до них ходите, не запитуєте на які гроші вони собі машину купують чи щось будують... та, наскільки я знаю, у священників є й інші доходи крім зарплати - за освячення будівель, ритуали і т.д. тому, цілком логічно, що відкладаючи ці гроші, можна купити собі автомобіль чи побудувати будинок, які коштують якісь "казкові гроші" лише у головах заздрівників і невдах) цікаво було також помітити, що багато дописувачів старались у межаж даної теми відкривати підтеми про тих, кого палко не люблять - зачепили чи не половину населення міста...дійсно, як у великому селі)
втікаючій з Горохва. Показати IP 19 Листопада 2011 13:11
Як втекла то не крекчи. Щоб шось крихтати треба про маштаби знати. І жити в місті. Те шо у священників є й інші доходи крім зарплати - за освячення будівель, ритуали і т.д й без тебе всі знают. Тільки щоб побудувати таку "халупку" як о. Андрій, ритуали треба у всій області провести, і то замало буде.
втекла з Горохова до втікаючій з Горохва. Показати IP 19 Листопада 2011 18:01
я ж чітко написала - " збудувати будинок коштує "казкові гроші" лише у головах заздрісників та невдах"..)))
молодець Показати IP 22 Листопада 2011 15:32
Ну вже паро чоловік описали тепер починаємо по порядку кожну сім'ю з Горохова описувати починаючи з маєтків і закінчувати коханками чи коханком а то чепилися одних і тих самих людей так не цікаво
молодцю до молодець Показати IP 22 Листопада 2011 22:46
А як інакше? Коли маєток напроти першої школи найбільший в Горохові.
мальвіна Показати IP 22 Листопада 2011 15:44
Знаєте люди добрі читаючи всі коментарі сьогодні я зрозуміла що в Горохові люди є не всі, але є котрі люблять займатися різними сплєтнями ,але рано чи пізно треба комусь колись відповісти за все це що ви пишите,бо є щось правда а де що ні
молодець Показати IP 23 Листопада 2011 10:00
Але всерівно ніхто за собою не візьму ані хати ані машини
редактор Показати IP 23 Листопада 2011 10:21
Ну що щирі українці вчора було св'ято день свободи в різних містах України виходили всі люди котрі дійсно в щось вірять а Горохів і ще деякі міста зас-ли то що з вас можна надіятися
Редактору Показати IP 23 Листопада 2011 19:45
Не зас_ав ніхто. Не має кому. Всі ж перейшли у провладні партії. Це - Горохів.
мальвіна Показати IP 25 Листопада 2011 14:57
Ось що можна говорити дальше ви б всі вірили в Бога а не в партії бо ще жодна партія не дала вам нічого тільки сварку один між одним, якщо самі собі не посадите картоплю і не посієте зерна то ніяка партія вам того не дасть схаменіться трохи і подумайте самі за себе
єфрейтор Показати IP 25 Листопада 2011 19:10
Мальвінка не тошни. З доброю партією картошку не треба буде садити. Особливо коли це буде партія маріхуани. Ха-ха.
єфрейтору Показати IP 30 Листопада 2011 09:22
ну і в тебе інтелектуальний розвиток
сонечко Показати IP 30 Листопада 2011 15:20
Ну нарешті заспокоїлися не пишите нічого вже нарешті ваші голови болять читати все що ви тут пишите але в тарасючки треба всерівно спитати де вона взяла такі великі гроші щоб купити таку машину з автосалону а собуцький валєра також як був мером накрав бо ще і хату в луцьку будує не таку як о.андрій а ще шекарнішу і звідки такі гроші а деякі люди чекають від пенсії до пенсії
Валера Показати IP 30 Листопада 2011 19:40
Сонечко, я вже більше 5років як не мер.За цей час можна вже було б дві побудувати.А хату маю в Горохові і з мене досить.А до Луцька можу завести,щоб ти показала мені ту хату,аж цікаво побачити.Нормальні люди всі з салону купують авто,бо нове тоє нове.А ще бажаю мати тобі стільки як я накрав.
с о б у ц ь к о м у до Валера Показати IP 20 Грудня 2011 13:52
де Горохівські котельні або гроші за них
мальвіна Показати IP 1 Грудня 2011 11:28
але заздрість велика в людей міста горохова та давайте візьміться всі нарешті за розум і нехай вас жаба не давить хто як живе ще раз пишу ніхто ще за собою нічого не забрав а люди як можуть так і живуть
мальвіні Показати IP 1 Грудня 2011 20:27
або живуть як можуть...
гнгн Показати IP 6 Грудня 2011 17:25
писуни щось пишуть класний форум
Маша. Показати IP 12 Грудня 2011 14:29
Що не кажіть ,але такого позорища ,як зараз в районі ще не було .......
Маші Показати IP 12 Грудня 2011 15:44
Напиши якого позорища, бо я ще не знаю
то я Показати IP 12 Грудня 2011 15:53
памятайте те що ми пишемо про тих їм до самої ср-ки а може і глибше скажіть хтось що це нетак і так на всіх рівнях правління нашою рідної влади ГОТУЄМОСЬ ДО ВИБОРІВ
маша Показати IP 12 Грудня 2011 16:37
А ви самі і є те позорище,якщо не знаєте.І мабуть ,багато про себе тут дізнались,отже робіть висновки шановна ПАНІ......
аннаж Показати IP 12 Грудня 2011 18:32
шановна публіка писак маю всі ваші коментарі в самій SRA-I
маша Показати IP 13 Грудня 2011 08:57
Ніхто в цьому і не сумнівається!
ннаж Показати IP 13 Грудня 2011 21:12
ти Маша щось тут живеш на сайті я попрошу СБУ щоб тебе вичислили з якого ти компютера влазиш а тоді ятобі покажу де раки зимують
ннаж Показати IP 16 Грудня 2011 14:34
Нехай СБУ краще вичислить де поділись шкільні гроші і хто їх умикнув От тим і показуйте ,де раки зимують.А тим,що висловлюють свої думки,які не завжди співпадають з вашими нічого показувати.Народ не сіра маса .......
1111 до ннаж Показати IP 17 Грудня 2011 09:48
Це що думки не співпадають, Ви праві тут показувати не має чого. Звісно якщо ці думки не формальна брехня. А що народ не сіра маса з тим не погоджусь, особливо коли йдеться про український народ. Судіть самі. В інших країнах коли слугу народу (депутата) виявлять що не він а хтось інший проголосує його карткою, цей депутат сам піде у відставку. А в нашій країні це звичайнісінька норма.
тупим Показати IP 20 Грудня 2011 13:48
ти де живеш яка країна які норми країну прос...ли норми у тих у кого бабла більше які депутати хто за них голосуе хіба якісь олені вони самі себе виберають головне хто рахує щоб шось паисати треба думати а не в хмарах літати а то 70 рокі до комунізму їшли приїшли в ср-у в вже 20 незалежності тоже в ср-і і ще кажуть ідем на вибори бо ті що прийдуть нам поможуть заслуговуєм на та що маємо
1111 до тупим Показати IP 20 Грудня 2011 19:54
Тупим. Перестань тупити. Вивчи спочатку граматику. Щоб елементарне знав, хоч де коми ставляться. А тоді будеш писати, хто тупить, а хто нє. В одному тільки можна погодитись з тобою, в тому, що Україна зараз в ср_і.
111111 ха Показати IP 21 Грудня 2011 20:40
мені твоя граматика до яєць щоб ще коми на клаві шукати я тобі реальні речі розказую а ти ф...л за коми втираєш
Маша Показати IP 23 Грудня 2011 09:58
Цьго року завдяки міському голові і спонсорам в нас гарна новорічна ялинка.Дякуємо.
Маші. Показати IP 24 Грудня 2011 16:11
А чого ти розписуєся за всіх. Особисто я не бачу за що дякувати меру. Ну спонсору що кілька іграшок купив, ще понятно. А в мера які заслуги? Що кількох чоловік з трактором з комунгоспу прислав ті інрашки повішати, і то з матами на пів Горохова. Так це кожен мер зможе, великого розуму не треба. Так це ще добре що ялинка в нас посеред міста росте. Хотілорся б бачити як би її в Горохові встановили, так як в інших містах встановлюють.
МАШІ до Маші. Показати IP 24 Грудня 2011 17:40
Це мер не для себе робить,а для людей.
харе крішна Показати IP 24 Грудня 2011 20:51
клоунів з горохівьскої влади замовили?
харе кришна Показати IP 24 Грудня 2011 20:54
посіяв мер мак на городі-зібрав врожай-кришна харе-харе кришна!
Снігуронька Показати IP 26 Грудня 2011 11:25
Які ми все-тики українці,міщани.Все недогода нашій бабці.Коли нарешті навчимося бути вдячними?
Ангеліна Показати IP 26 Грудня 2011 14:34
Такі люди!!!!!!!!!!!!
люди Показати IP 26 Грудня 2011 14:49
Але треба бути тупим щоб всяку іронду писати та задумайтеся,олігархи як жили так будуть жити і далі завжди їм мало а тепер задумайтеся трохи про себе люди скоро вже і Новий рік то просіть всі в Бога щоб гірше не було, а то щось страшне робиться на цьому світі.
Снігуронька Показати IP 26 Грудня 2011 17:21
А ялинка таки красива і заслуга в цьому міського голови.спонсорів та комунальників.а якщо кому щось не подобається і може краще, ялинок біля адміністрації вистачає-дерзайте !
Григорович Показати IP 26 Грудня 2011 18:40
Ялинка і справді цього року класна.
i_live_in_Gorohiv Показати IP 26 Грудня 2011 21:03
Ялинка в нас цього року дійсно красива. І дякувати треба перш за все горохівському меру, він постарався, ну і комунальники звісно. Тільки відкривали її чомусь як районну... і мер виступав не першим, а другим... але то все через зріст, бо є "вищі" за мера
дід мороз Показати IP 27 Грудня 2011 12:06
але порядку в Горохові немає, якби був нормальний мер то Горохів би процвітав літом троянди цвіли клумби не сунули біля освіти хто тільки хоче якісь з села приїдуть конями коні нароблять і так поїхали далі я б на місці мера трохи двилася на порядок в Горохові а не тільки хвалитися що зробив ітреба людей наказувати всіх чи то начальник зробив чи хтось інший подивіться як Володимир процвітає як в Європі видно що там мер щось робить а не хвалитися ялинкою в Горохові зробіть щось путьове і тоді можна хвалитися і самому писати за себе Годик беріться трохи за роботу а то почнете робите щось а до кінця не завершите ви молоді і робіть а порядок абе діти.
снігуронька Показати IP 27 Грудня 2011 12:49
Чому ми вчимо когось,а не дивимось на себе.Гидко дивитись на смітники вздовж доріг,смітники в соснині,парку,біля цвинтара і т.д.Хто перетворює своє місто в смітник?Мер?Згідна:гарно коли на клумбах троянди,Але чому тільки-но посадять квіти на клумбах то як не кури виграбають,то кози поїдять,або люди повиривають.Ось така наша горохівська культура,а отже маємо-що маємо.І не такого мера ВАМ потрібно,а німця з ГАРАПОЮ .Можливо це й чогось ВАС навчило б....
дід мороз Показати IP 27 Грудня 2011 14:43
Згідна з вами 100 %
дід мороз Показати IP 27 Грудня 2011 15:20
Але все залежить від мера нехай би трохи працював заступник мера для чого він там сидить хай ходить трохи по Горохову і дивиться хто де сміття кидає і штраф такий накладе щоб кожен боявся кидати сміття там де нетреба а то сидите в інтернетах і ніхрена не робите там всі тільки на зарплату чекаєте всі трохи повиганяйте тих пенсіонерів з міської ради дайте місце молодим немає Жанни на вас там в міській раді ще щось недобралася до вас
Для діда мороза з синім носом Показати IP 27 Грудня 2011 16:19
Пропоную на слідуючих виборах взяти в них участь і тобі горохівська громада дасть оцінку і ти розкажеж всім який ти гсподар і що ти зробив взагалі в житті. Бо в горохові всі все роблять, тільки один мер "нічого не робить"
нннн Показати IP 27 Грудня 2011 18:44
для того існують Білі Доми щоб у них сиділи білі люди а раби для того щоб працювати як кому написано он Карапет Чибурекович кнайпу відкрив там Оліксандер покойників носив до ЗАГСу а тепер знову пити будуть все вертаєтся на круги свої пили молилися і знову пити ми на це заслуговуємо а Грохову як і всім малим містам гайка
Вік Показати IP 27 Грудня 2011 19:56
Давно стежу за коментарами і поділив усіх,хто пише на прихильників мера і підлабузників Жанни Євгенівни.Сам писати не збирався,але останнім часом багато бруду вилито на мера та його працівників.Я неодноразово звертався до міської ради з різних питань та завжди отримував допомогу.Нам,горохівчанам,зрозуміло чим займаються працівники ради.Роботу мера ми також оцінили.Це і дороги,і дитячі майданчики,і освітлення вулиць,і просто добра порада та допомога.А що зробила адміністрація для Горохова,як для районного центру,не зрозуміло. Жанно Євгенівно!!!Підлабузники посадили вас на трон і тримають його.Але руки їх вже тремтять и дуже скоро вони вас не втримають.Тому,прошу вас,дайте наказ своїм писарям припинити бруднити добрих людей.З наступаючим Новим роком вас всіх!
Вік Показати IP 27 Грудня 2011 19:56
Давно стежу за коментарами і поділив усіх,хто пише на прихильників мера і підлабузників Жанни Євгенівни.Сам писати не збирався,але останнім часом багато бруду вилито на мера та його працівників.Я неодноразово звертався до міської ради з різних питань та завжди отримував допомогу.Нам,горохівчанам,зрозуміло чим займаються працівники ради.Роботу мера ми також оцінили.Це і дороги,і дитячі майданчики,і освітлення вулиць,і просто добра порада та допомога.А що зробила адміністрація для Горохова,як для районного центру,не зрозуміло. Жанно Євгенівно!!!Підлабузники посадили вас на трон і тримають його.Але руки їх вже тремтять и дуже скоро вони вас не втримають.Тому,прошу вас,дайте наказ своїм писарям припинити бруднити добрих людей.З наступаючим Новим роком вас всіх!
нннн Показати IP 28 Грудня 2011 10:00
не захищайте владу бо всяка влада то українське горе і ми втому горі винуваті ще будемо плакати як корейці в трансі теждень підряд а рівень Горохова це статус села а в селі головне рити землю чи виходить ізтого щось чи не виходить головне рити так і ми вийде чи не вийде головне інтернеті пописувати час від часу щоб зняти стрес і всім на нас глибоко і поважно нас-ати
Для всіх Показати IP 28 Грудня 2011 10:28
От чого ви повилазили зі своєї хати? Горохівським міщанам і остальним приїжджим, які себе рахують горохівськими, створено спеціальну сторінку в інтернеті:http://gorokhiv.com/forum/index.php Навіщо сявкати самим на себе при людях, тобто на сайті "Волинські новини", коли є своє, спеціально відведене місце? Тут хватить місця усім: і добрим і злим, і тверезим, і не зовсім, і кришнаїтам, і самій святості о. Ромкові, і Горохівчанам і жителям Квасова (наголос на другому складі), і мерові і тим хто хотів би ним бути,і решті тим, хто мовчки читає, хотів би написати, але.... То ж, переходбте на цю сторінку і не виносьте сміття зі своєї хати, а боріться з ним самостійно!!!
ясько підривник до Для всіх Показати IP 28 Грудня 2011 14:54
ми твою сторінку маем в с---ці разом із тобою
снігуронька Показати IP 28 Грудня 2011 11:02
На святі запалення ялинки я бачила,як гарно було оформлено декораціями навкруг.А зараз знову ті ж обшарпані зайчики,що й завжди.Цікаво :чому поміняли декорації?З чиєї легкої руки?
з італії Показати IP 28 Грудня 2011 11:43
Та що ви вчепилися ялинки ви подвіться який с...ч в Горохові рівняйтеся на Володимир яка там чистота які там люди виховані але там мер толковий а завжди залежить від господаря міста
з аргентини Показати IP 28 Грудня 2011 12:06
Мер наш нічим не гірший за володимирського.А дійсно чого поміняли декорації?
1111 до з аргентини Показати IP 28 Грудня 2011 20:29
Аргентинець, Це ти мав на увазі мера Буенос - Айреса? Чи ще якогось Аргентинського міста? А взагалі то добре що і в Аргентині знають про Володимир.
підривник Показати IP 28 Грудня 2011 15:26
а ну позакривали мо-ди і давайте святкувати ато свята на носі а ви один одного га--ом обливаєте Новий рік Різдво скоро взагалі як із Горохова забрати Москалів Жидів і Штундів вийде гарне Українське місто із армянським кафе у центрі де колись покойників носили а сьогодні будуть пити і блю--ти З НОВИМ РОКОМ УКРАЇНЦІ Україна для українців
юний Показати IP 29 Грудня 2011 11:01
правильно чорноти в Горохові вже хватає аж кишить ними
орел Показати IP 29 Грудня 2011 15:15
Чому немає на грузинів ніякої управи приїдуть до Горохова ще їм хати дають можливе наших людей є багато що немають де проживати навіть молоді сім'ї а їм не дать тільки грузинякам на що дивиться наш мер треба дійсно підключати СБУ
орел Показати IP 29 Грудня 2011 15:18
А ще перепрошую цікаво чи в них є Горохівська приписка в тих грузинів і взагалі чорноти як ви там пишите
маша Показати IP 30 Грудня 2011 09:10
З наступаючим новим роком.Дай боже мудрості,терпимості,толерантності кожному з нас.Щоб та зелена жаба заздрості вмерла в кожному з нас.Будьте здорові,щасливі,багаті і поважайте один одного!
маші. до маша Показати IP 30 Грудня 2011 20:43
Ну головне щоб в тобі здохла. Судячи з твооїх коментів, твоя жабища найбільша на весь горохів.
ВВ Показати IP 30 Грудня 2011 11:42
Зичу хорошого здоровя усім Горохівчанам, а особливо працівникам мІської ради та РДА. Бажаю терпіння, уміння,розуміння та Божого благословіння. Хай Новий Рік принесе щастя, радість, благополуччя в кожну родину і в кожну домівку. Будьте мудрими,не ведіться на брудну писанину і не вірте в той базар, який тут розвели. ВІрю і знаю, що в Горохові розумні і працьовиті люди І вже давно всім дали належну оцінку. Хай щастить Вам добрі люди. Єднаймося-бо ми того варті.З Новим 2012 роком.
кн Показати IP 30 Грудня 2011 21:11
Мов золота прикраса - розумного наука
ПР Показати IP 2 Січня 2012 12:12
Якби схаменувся кожен, не думав лише за себе, Якби відродилась думка, що діяти разом треба. Та зовсім не голодати, тіла на асфальт кладучи, Про біль свою не горлати, для рідних своїх мручи. Бо влада у нас від Бога, бо влада – це ми самі, Мов стадо, що збилось з дороги, блукаючи у пітьмі. Розвинені на всі боки з радянських іще часів, Забули слова Пророка – не цього Пророк хотів. Тупі серіали з екрана, реклами й безглузді шоу, З Майдану – до балагану, та віримо в правду нову. Але не війни нам треба, не того, щоб брат на брата, Глобальні у нас потреби, хоча й жалюгідна зарплата. Нам треба із попелу встати, країну в обіймах стиснути І лагідно їй сказати: « Матусю, Ти маєш чути… Ти біль мою чуєш, мамо? Благаю, я хочу жити. Я донор Твій, тож за Тебе я можу всю кров пролити.» Тільки не потрібні країні дочки і сини без крові, Потрібні їй дні солов’їні та щирість у кожнім слові. Потрібне їй сонце у небі, пташиний спів у гаю, Вона молода, їй не треба гойдатися на краю. Бо 20 – це зовсім мало, бо 20 – початок дороги, А те, що ми воювали, повірте, зовсім не від Бога. Від Бога у нас є воля, кордони на мапі є, Є обрана в грудні доля, що нам незалежність дає. Ми нація, а не стадо, не партія, а країна, Нехай кричать « Так не надо», а ми все одно Україна!
Для ПР Показати IP 4 Січня 2012 19:49
Це ще непогано що у тебе "жалюгідна зарплата", цікаво які б ти писав(ла) коли б тобі її взагалі не дали, так як працівникам управління соцзахисту. І скоріше всього не дадуть.
Ха-ха до Для ПР Показати IP 6 Січня 2012 16:36
І де тепер той писар що писав щось на рахунок того як правильно зробили що звідьнили Збираля у попередніх коментах. Тепер нехай вертають назад. При Збиралю може щось погане і було та зарплату платили.
горохів Показати IP 7 Січня 2012 20:20
Бажаю Вам добра, Від Різдва і до Різдва, Щоб здоровям, щастям в хаті, Ви були завжди багаті. Спокій в домі, сонце ясне, Хай ніколи не погасне, Хай у добрі проживає Вся ваша родина. Колядуйте, веселіться, Бо весела днина. Я щиро бажаю веселих вам свят, Куті, пампушків, українських коляд. На столі Свята вечеря, вся родина за столом. Відкриває Ангел двері позолоченим крилом. Пахне снігом і кутею, сяє зірка, сніг рипить. І колядка над землею з добрим Ангелом летить. Христос народився! Веселих свят!!!
Совість проснись Показати IP 8 Січня 2012 00:51
А я Вам провінчую як добре жити: нехай вся біда від вас біжить нехай Вам здорові діти ростуть нехай Вам яйце знесе когут щоб мали Ви всього :і в хаті і в полі щоб хліба і сала ви мали доволі щоб мирно жили,веселились щоб вам ся вродив -часник як бик цибуля як дуля капуста як баба тлуста овес як кудлатий пес коноплі аж до стелі і щоб не було сварки в оселі!!! За коляду господиню прошу заплатити прошу дати 100 долярів та й ще погостити прошу дати 100 долярів та й голубців миску тільки прошу господиню не дати по писку можна дати і по писку- тільки не рукою взяти фляжку самогонки і з оковитою не мусить бути сама горівка-може бути з медом А на другий рік-як дасть БОГ дожити-ще більше колядників приведу!!! ХРИСТОС СЯ РОЖДАЄ!!!!!!
совість проснись Показати IP 8 Січня 2012 10:01
Вітаємо вас, господарі, Із Різдвом Христовим! Щоб вам шастя квітло Вінком калиновим, Щоб над вашим домом Слава панувала, А під мирним дахом- Любов розквітала!!
совість проснись Показати IP 9 Січня 2012 20:55
Дуже цікаво читати усю цю полеміку. Значить не у всіх ще заснула совість. А тепер кожен спитайте у себе, що я зробив для Горохова? Може дерево посадив, квіточку, клумбу, чи просто йдучи по місту не викинув на землю обгортку чи недопалок? Можливо пора замісь базарних балачок та балачок на базарі, якось звернути увагу на те, що левова частина районного бюджету поповнюється за рахунок підприємців, котрі податку у маленькому районі платять більше ніж на Хмельницькому ринку? Можливо передати владу підприємцям, все одно бюджет поповнюється ними. велика кількість населення займається торгівлею, а ще досі не створено ніякої спілки, боїтесь себе захистити?
нк Показати IP 10 Січня 2012 22:42
Кілок між щілини каміння вбивається, а між продаж та купівлю прокрадається гріх.
о.Андрій Сидор Показати IP 12 Січня 2012 00:56
Христос народився! Вперше сьогодні зайшов на цей сайт. І думаю, що останній. "Коли тривога, тоді й до Бога". Комп'ютер витримає і за екран можна сховатись, і анонімом назватись, але справедливий Бог, Який все знає і бачить розсудить усіх нас. У 1992 році я приїхав у м.Горохів з м.Одеси, де служив у св.Троїцькому соборі. 20 років являюся настоятелем храму у Горохові. У мене є батьки, троє дітей і маю право на свій дім, як кожен із вас. Я не приватизував церковну хату, потрібно було б писати, коли храм стояв руїною. Двері храму завжди відчинені і можна завжди помолитись перед тими іконами, перед якими молились (якщо молились) ваші батьки. Як священик прошу - не судіть нікого. Бог нам суддя. Щоб потім не кусати пальці і думати за що. Мені вас шкода. Господь довготерпеливий. Бог розсудить усіх нас. Простіть, як і я прощаю вам.
міщанка. Показати IP 12 Січня 2012 19:58
Право на свій дім мають всі це правда. А свій дім далеко не всі, а тільки малозабезпечені як ви, з зарплатою в десяточок гривень. Особливо такий домік - як напроти першої школи. А було б не погано якби кожен малозабезпечений так як ви міг не тільки мати право а і дозволити собі придбати такий особнячок. Та і коли це церква стояла руїною, особисто я ходила і до вашого вторгнення в цю церкву, не потрібно брехати, ніяких руїн там не було. Та і ви не Бог щоб мене чи когось іншого прощати. Собі просіть прощення.
москаль із парку Показати IP 13 Січня 2012 18:12
походили поколядували і о. Андрію на хату здали бо роботи там багато треба хату вже кінчати то тому ми колядуєм що ми хату всі будуєм то давайте скоро гроші бо будете мати воші
Мирослав Ватащук Показати IP 13 Січня 2012 18:14
Усі коментарі, що не стосуються безпосередньо теми публікації, будуть видалені. Дякую!
нк Показати IP 13 Січня 2012 18:44
Розумних уст шукають у громаді, і над їхніми словами роздумуватимуть у серці.
ппп Показати IP 30 Січня 2012 11:31
а ми любим крішну в харі і по харі
Іво Бобул Показати IP 16 Лютого 2012 21:03
Нещодавно без особливої зацікавленості перечитав свіжий номер "Горохівського вісника".Не було жодної світлини з світлим образом Ж.Є.Савчук, або хоча б невеликої статті про цю мужню жінку-патріотку району, яка веде нерівну боротьбу з Горохівською маією.Невже важко було написати хоча б невелику замітку, про те, ціною яких зусиль, у люті морози Жанів"єла плекає енергетичну лозу.Думає про людей, про їх добробут, забезпечення роботою.Вже скоро буде сплетено першу партію кошиків і нарешті і ми заживемо...
мвк Показати IP 27 Лютого 2012 11:58
або вам лапті
ми де Показати IP 29 Листопада 2012 14:49
писаки де вимерли
Святослав Показати IP 16 Травня 2013 13:35
Українців намагаються знищити різними способами, в тому числі і економічним. Поряд з економічним винищенням нашої нації йде і духовне винищення. Нажаль в Україні більшість духовних осіб християнських церков ( православних, греко-католицьких і католицьких) втрачає моральний авторитет в суспільстві. Цей вакуум заповнюють різного толку секти, метою яких є "викачування" коштів із адептів сект, створення релігійних фанатиків, торгівля людьми. Нині в Україні і, зокрема в Києві, діє секта кришнаїтів (вайшнавів), яких очолює гр. Росії Григорій Аїстов (він же гуру Аватхут Махарадж). Зазначена секта небезпечна тим, що втягує неповнолітніх в свою діяльність, в прасад (їжу) добавляють наркотичні трави, розбещують неповноліттніх дівчат,адептів секти зомбують гіпнозом і т.п. Удар направлено на молодь, що має далекосяжні плани. /Див.: "Автхут Махарадж в Украине", "Аватхут Махарадж в Киеве" на сайті "goloka.org.ua"/.
МИХАЙЛО Показати IP 31 Серпня 2013 00:40
В Україні діють релігійні тоталітарні секти (ІСКОН, кришнаїтська секта гр. Росії Георгія Аїстова / він же гуру Авадхут Махарадж/ та інші різного роду кришнаїтські секти), де замість вивчення східної філософії та релігії йде “замаскована” пропоганда ненависті до свого етнічного коріння та релігії дідів і прадідів, всіх хто не визнає вчення ціх сект оголошено демонами. Учасникам секти, як правило молоді ( причому великий відсоток неповнолітньої молоді), втлумачують у мізки, що вони спілкуються з Богом (Крішною) через гуру. І якщо Крішна накаже виконати адептам самий незручний наказ ( в т.ч. і вбивство), то адепти мають виконати цей наказ не задумуючись. Для кращого “засвоєння вчення” адептам сект дають “прасад” (жертовна їжа), куди добавляють різного роду “рослинні приправи”, які викликають у адептів відчуття повної покори своєму гуру і т.п. За цією організацією стоять "політичні" гроші ФСБ!
МИХАЙЛО Показати IP 5 Вересня 2013 14:45
P.S. Секта Георгія Аїстова тільки спершого погляду здається звичайною “релігійною сектою”. Всі адепти секти проживають на винайманих квартирах ( які постійно змінюють), мають свої імена, які їм дає гуру. У випадку скоєння ними якогось злочину, практично неможливо буде встановити хто скоїв та де він мешкає. Раджу прочитати в інтернеті статтю : “Георгий Аистов (Бхакти Бимал Авадхут Свами) из Чаитанья Сарасват Матхнабрати”. І найголовніше, в діяльності секти, навіть з тієї інформації, яка доступна в інтернеті, вбачаються ознаки різного роду кримінальних правопорушень. Для цього пропоную прослухати доступну в інтернеті аудіорозмову ( з текстом розмови) частини керівників цієї секти “про свою діяльність” : “Диалог между Авадхута Махараджа и Ranajit Прабху”. Вам все стане зрозуміло, хто такий Георгій Аїстов, його секта та яка мета його діяльності. Зазначений “діалог” відбувається між частиною керівників кришнаїської секти : Аавдхуд Махараджем (Георгієм Аїстовим) та Ренаджат Прабху. У ході розмови чоловік, голос якого подібний до голосу Георгія Аїстова, пропонує Р.Прабху вбити (!) іншого керівника секти – Ачар”я Махараджа з метою захоплення влади в секті. Крім цього, чоловік, голос, якого подібний до голосу гр. Георгія Аїстова , заявлає, що найвища влада в світі – ЦЕ ВЛАДА ГРОШЕЙ.
Олеґ Показати IP 15 Вересня 2013 19:24
жиди керують тими крвшнаїтськими сектами МТСК/ISKCON та ШЧСМ/SCSM, а Ведичне вчення використовується як засіб, як прикриття. Головне ж у їхній діяльності - одебілення населення та винищення патріотизму, і звісно ж збір грошей, як же без цього! Я з крішнаїтами іскконівськими та іншими спілкувався з 1995 року доволі щільно, навіть книги їхні був розповсюджував у 1996-99 роках. Але поступово все більше помічав брехливість, нещирість керівників, як місцевих так і реґіональних, і приїжджих ґуру - як правило американських жидів.. У книгах багато правильного, з чим згоден і зараз, але при такому керівництві яке є, ці орґанізації корисними для нашого народу бути не можуть. Хіба що у якості "санітарів лісу".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus