USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині нелегалам розповіли, як не стати жертвами торгівлі людьми

29 Листопада 2013 17:20
Як не стати живим товаром, розповіли нелегальним мігрантам на Волині.

У пункті тимчасового пребування іноземців та осіб без громадянства, що в селі Журавичі Волинської області, нелегальним мігрантам працівники аналітичного відділу російською, англійською та французькою мовами розповіли про те, як не стати жертвами торгівлі людьми, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Нелегали з Сомалі, Бангладешу, Афганістану, Камеруну, Синегалу, Шрі-Ланки, Росії, Гвінеї, які перебувають у Волинському ПТПІ, відкрили для себе багато важливої інформації.

Інформаційно-просвітницька робота проводилась у вигляді мультимедійної презентації, яка мала на меті підвищити рівень знань про сучасні аспекти, основні етапи торгівлі людьми та надати практичні поради щодо безпечної поведінки, адже саме мігранти найчастіше є уразливими до злочинів торгівлі людьми.
Хибні уявлення про життя за кордоном, необізнаність більшості про торгівлю людьми, про правові питання щодо роботи, навчання, перебування за межами своєї країни, неволодіння інформацією куди можна звернутись по допомогу далеко неповний перелік чинників, які створюють сприятливі умови для потрапляння людей у тенета торгівців людьми та процвітання цього виду злочину.
Як виявилось, багато емігрантів були переконані в тому, що вони не можуть постраждати від торгівлі людьми. Після превентивних заходів їхня думка змінилася. Всі погодились, що до будь-якої поїздки за межі своєї держави треба ретельно та уважно готуватися, збирати якомога більше інформації про майбутнє місце подорожі, працевлаштування, відпочинку чи навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus