USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині новий керівник наркодиспансеру

13 Липня 2013 13:45
Головний лікар Волинського обласного наркодиспансеру йде з посади, яку обіймав 13 років. Микола Дацюк (на фото), який у наступному році відсвяткує 60-річчя, за власним бажанням поступається місцем своєму заступнику Ігореві Шкаровецькому. Плече до плеча вони пропрацювали у диспансері майже 20 років.
Про це повідомляє «Слово Волині». Микола Дацюк заявив, що основна причина написання заяви за власним бажанням - вік. Утім він залишиться працювати в команді, бо відчуває в собі ще силу, а досвіду не займати. До речі, пан Дацюк у Волинському обласному наркодиспансері пропрацював 28 років, із них 13 був головним лікарем.
«Команда залишається, але за кермом сидітиме молодший. Ігор Дмитрович нарколог вищої категорії, не один рік був моїм заступником та й на 10 років за мене молодший», - каже Дацюк.
Заяву Миколи Дацюка розглянуть на найближчому засіданні постійної комісії Волиньради з питань охорони здоров’я людини. Окрім того депутати на комісії мають розглянути та, ймовірно, погодити кандидатуру Ігоря Шкаровецького щодо призначення його на посаду головного лікаря обласного наркологічного диспансеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 13 Липня 2013 14:42
Шкаровецький
Вікінг до лучанин Показати IP 13 Липня 2013 15:38
Виправили. Дякуємо
ПОД Показати IP 29 Липня 2013 03:09
Микола гідно працював і буде працювати. Він багатьом допоміг повернутися у життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus