USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині повісився молодий солдат

11 Листопада 2010 11:03
У місті Володимирі-Волинському у гуртожитку повісився 21-річний військовослужбовець-контрактник.
Його бездиханне тіло знайшла на мотузці у шафі для одягу дружина, повідомляє газета «Віче-інформ» 11 листопада.
Напередодні Тарас – так звали загиблого – прийшов із бойового нічного чергування. У військовій частині йому повністю довіряли, навіть бойову зброю.
Причиною самогубства стало безгрошів’я – напередодні це стало причиною сварки із дружиною.
Відомо, що Тарас планував служити далі і навчатися у військовому навчальному закладі. Рік тому він підписав наступний контракт.
Народився і виріс він у Ковелі. Дружина – з Маневич.
Без батька залишився кількамісячний син. Також подружжя виховувало доньку дружини від першого шлюбу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Лучанин Показати IP 11 Листопада 2010 11:30
Жаль... дуже жаль, що молоді люди так закінчують своє життя...
неважно Показати IP 11 Листопада 2010 11:32
якби всі шукали вихід таким способом,мабуть половина перевішалася б! жалко хлопця...життя тільки починалося.
Inna Показати IP 11 Листопада 2010 11:52
дружина молодець-"підтримала" чоловіка мабуть, що той аж руки наклав. жалко,ще ж таки молодий (
ОЛЬГА Показати IP 11 Листопада 2010 12:29
Боже мій, як жалко молодої квіточки, яка тільки-но розпускалася.Співчуваю батькам, а дитятко,яке осталось без батька.Він хотів заробляти, не пияк же, але так держава оцінює працю будь-якої людини, я вже не кажу про молоді сімї.В нашій країні вони кинуті напризволяще.Що може дати молодий чоловік своїм дітям і дружині чесно працюючи, а нічого і ,що виходить від безвиході, він зрозумів,що нічого не може дати ні дружині, ні сину і так закінчив фатально. В кожного своя психіка,другому байдуже, а він був видно чесною і доброю людиною, але слабовольною. Ми нікому не потрібні, а самі всіж мужі, можновладці, чиновники від меншого до найвищого рівня, як шикують, як жирують, на горі і сльозах всього бідного люду нашої України, а бідні ми усі 95 процентів українців.Дуже жаль
Лана Показати IP 11 Листопада 2010 14:42
Шкода безумовно хлопця. А у дружини кількамісячна дитина на руках, тобто післяпологова депресія, недоспані ночі, гуртожитський побут,ще одна дитина,а сюдячи з віку загиблого чоловіка, їй теж біля двадцяти років,вона сама підтримки потребувала,а її не було, бо обоє ще молоді і "зелені". І взагалі чоловіки наші рідко підтримують дружин, все більше намагаються звалити проблеми на їхні плечі, як не матеріальні то психологічні, а самі в депресію, в чарку, вішатись. Жінки "товстою шкірою" обростають, уміють правильно реагувати на перепади настроїв і розраховують лише на себе в трохи старшому віці. А взагалі будь воно все неладне, і ця держава, і цей стереотип, що все тримається на жінці, і ця безвихідь. Остогидло!!!!!
шкода Показати IP 12 Листопада 2010 12:18
А у сім"ї дісно все тримається на жінці.З розумною жінкою і дурний чоловік стає розумний -а з дурепою розумний придуріє.бідний хлопець і бідні його батьки і дитинка.А дружину якраз і не шкода . Таки напевно ще та штучка-один не витримав і покинув -то ж цінуй що другий створив сімю-але ж ні хочеться всього і відразу .А сама нуль по життю .А на державу у нас надіятися не можна навіть немічним .Як у лісі- виживання.
Man Показати IP 12 Листопада 2010 13:19
Та це наша долбана держава людей до такого доводить! Заробити важко а жити треба,хоча це не вихід так робити.
Андрій Показати IP 12 Листопада 2010 15:13
ось такий випадок і був в мене частині. солдат-контрактик 19 років, повісився... Для чого замполітам гроші платить? в мене це сталося у вересні, протягом того тижня у військах повісилось 3 солдата-контрактника...
Лана Показати IP 12 Листопада 2010 15:21
Що це значить нуль по життю? Вона мама двох дітей. Я не маю на увазі цього конкретного випадку, бо що там було насправді, знали лише вони двоє, але дурень при будь якій дружині дурнем і залишиться. Жінка не робоча коняка, як в нас чомусь вважається і повинна бути саме дружиною, жінокою і мамою для дітей, а не для чоловіка, що як відпутив матусину спідницю,то треба вчепитись за дружинину, а вона має негайно стати мамою ще й йому та до пенсії соплі витирати. Та на фіг взагалі така сім"я , де все бачте на жінці тримається, і дурнів на розум наставляй, і алкашів кодуй, і гравців, гультяїв перевиховуй, дітей народжуй та ще й гроші при цьому заробляй, кар"еру зроби, та будь завжди врівноважена, лагідна і всерозуміюча. Перед тим як створювати сім"ю думати треба обом, та під час стосунків сексуальних презервативами користуватись.
Бепко Показати IP 12 Листопада 2010 15:35
Лані. А якщо немає грошей на презервативи, можна, просто, займатись оральним сексом.
Лана Показати IP 12 Листопада 2010 15:55
Бепко, а той хто не вміє заробити грошей навіть на презервативи, хай візьме в бібліотеці книжку "Умілі руки" та запишеться в гурток "Зроби сам".
перехожий Показати IP 12 Листопада 2010 17:05
де чоловік і жінка дивляться в одну сторону і спільно заробляють гроші ростять дітей -там поради лани зайві і сприймаються як маразм.Мені шкода . ніколи такій лані не знайти принца в Україні.А за кордоном вона нікому не потрібна.
+ Показати IP 12 Листопада 2010 21:46
В країні йде закономірний процес зменшення населення. Шляхи дії ціеї закономірності виводу людей з обігу життя різноманітні- у тому числі і суецид.
Лана Показати IP 15 Листопада 2010 12:11
Я по-перше нікому не даю порад, а висловлюю свою думку на яку кожен має право. Дитину треба планувати і подумати, про те в яких умовах і на які гроші іі ростити,як це прийнято в цивілізованих країнах, а не за принципом "якось буде", як це прийнято в нас. Якщо для когось це маразм - то на здоров"я, вперед і далі тим же курсом. А дружина, принаймні перші три роки після народження дитини, грошей заробляти не зможе, отже хоч не хоч, а відповідальність лягае на плечі чоловіка, хоча нерідко "принци" і самі живуть на ті гроші, що держава платить на утримання дитини. Далі, якщо чоловік і жінка на рівні мають заробляти гроші, то на рівні повинні ділитися і всі інші обов"язки і турботи, що на жаль не спостерігається дуже рідко. Жінка це особистість і повноцінна людина, а не річ яка обов"язково має бути комусь належати , при сучасних реаліях чи ще жінкам потрібні такі "прнци", як українські так і закордонні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus