USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині прибирання завершили концертом. ФОТО

30 Квітня 2012 19:14
У волинському містечку Колки, як і по всій Україні, 6 квітня прибирали. Щоправда, місцеві громадські діячі, а саме колківський осередок НСОУ «Пласт», вирішили віддячити волонтерам, організувавши для них концерт.

Мистецьке дійство відбулося 28 квітня у місцевому будинку культури.

Зі слів очільника колківських пластунів Олександра Лавришика, до акції «Зробимо Колки чистими!» приєдналися понад 300 волонтерів. Були тут і волонтири Корпусу Миру, які приїхали на Волинь зі Штатів.
«Ми упорядкували сквер, місця відпочинку, та найбільше зусиль витратили на прибирання місцевого кладовища. З охоплених територій вивезли 130 кубів сміття та близько 300 мішків з пластиком і склом», - розповів Лавришик.

Так, своєрідною подякою за працю мешканців Колок та ближніх сіл, а це у більшості були школярі, став концерт «ФОРПОСТ» - 28 квітня учасників заходу приїхали розважати знані волинські гурти: «Елегія» з Нововолинська та луцькі «Фіолет» і «Ріплей».

На жаль, через хворобу одного з музикантів не приїхала володимир-волинська команда «Інші».






Варто зауважити, «ФОРПОСТ», як і прибирання в Колках, селах Старосілля, Рознич, Ситниця, відбувається уже вдруге. Зі слів організатора акції, мова йде про створення нової якісної традиції.

Першими до публіки вийшли гості з «міста шахтарів». В дещо оновленому складі ці музики розігріли людей під сценою мелодичною рок-музикою з елементами хард-року. Музиканти презентували новий акустичний альбом, над яким саме працюють.


Опісля «Елегії» на сцені з’явилися лучани з формації «Ріплей». Вокалістка гурту Маргарита не лише співала, а й постійно спілкувалася з юною публікою, яка відповідала їй теплом та взаємністю. До слова, «Ріплей» Колки відвідав уперше.





Чи не найгучніші овації зірвав хедлайнер дійства – гурт «Фіолет». Хлопці довели, що не дарма саме вони здобули гран-прі фестивалю «Тарас Бульба-2011».


Понад півтори години колківська публіка співала разом із вокалістом, показуючи, що знає напам'ять чи не всі пісні гурту.







Опісля натхненні шанувальники брали автографи, дякували організатору та обіцяли не смітити, а вже у наступному році організувати ще глобальніше прибирання.



Нагадаємо, в Луцьку 6 квітня більше тисячі небайдужих лучан згуртувалися, аби прибрати місто від сміття та бруду.

Фото АЛЬОНИ ТРОХИМЧУК ТА ЮРКА ПОЛОЖЕВЦЯ









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Колковець Показати IP 2 Травня 2012 09:02
Альона ту встрєчу я не забуду давай ще жду
miassol Показати IP 2 Травня 2012 18:22
))))))))))) ха-ха))) ну-ка, ну-ка..детальніше, а то Альона приємно здивована)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus