USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині вбили зубра

4 Січня 2013 12:32
Труп самця зубра, який загинув неприродним шляхом, знайшли природоохоронці.

Про це інформує «Проковель».

Так, під час проведення чергової рейдової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства на території Ківерцівського району працівниками Державної екологічної інспекції у Волинській області та Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства було виявлено труп самця зубра, який загинув неприроднім шляхом.

Матеріали по даному факту передали до Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області. Відкрито кримінальне провадження, ведеться слідство, - повідомляють у прес-службі Міністерства екології та природних ресурсів України.

Також для перевірки тверджень, викладених у ЗМІ області щодо зникнення зубрів, Державною екологічною інспекцією у Волинській області отримано згоду Державної екологічної інспекції України на проведення позапланової перевірки ДП «МГ «Звірівське» щодо чисельності даних тварин. Перевірка підприємства проводитиметься найближчим часом спільно з представниками громадськості та ЗМІ. У разі підтвердження наведених у засобах масової інформації фактів, будуть вжиті відповідні заходи впливу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Праведник Показати IP 4 Січня 2013 12:47
І нах*ена!
Мисливець Показати IP 4 Січня 2013 13:54
Це вже їсти комусь не має чого!!! Невже заради наживи чи трофею потрібно винищувати унікальних звірей!?!" До тюрми а потім на шахту уранову лопатою уран копати!!!
111 Показати IP 4 Січня 2013 14:20
Можна ЗАГИНУТИ природним способом ?
кіт до 111 Показати IP 4 Січня 2013 15:14
блискавка
Чеширский Кот Показати IP 4 Січня 2013 16:20
"Труп самця..."- жесть. А если "Тушу самця..."??? На детской ж/д у вас труп, в лесу у вас труп. Мне просто интересно, вот вы ребята "типа журналисты" как на эту работу попали, по каким критериям вас отбирают? Вы в школе сочинения писали, книжки читали?
Правда Показати IP 4 Січня 2013 19:49
По яким критеріям? Мама,тато, брат,сесетра,кум, сват, свекруха, свекор знають один одного і ось ми працевлаштовані, а в школі твори ще треба вміти писати і читати теж треба вдумливо,бо читати-це теж таке...діло "аби" треба розсудливо)
Ольга Дацюк до Правда Показати IP 5 Січня 2013 19:39
По якИМ критеріЯМ (За якими критеріями)? Мама, (пробіл) тато, брат, (пробіл) СЕсетра (сестра), (пробіл) кум, сват, свекруха, свекор (кома) знають один одного (кома, тире) і ось ми працевлаштовані,(крапка. З великої букви) а в школі твори ще треба вміти писати (крапка. І з великої букви) і читати теж треба вдумливо, (пробіл) бо читати (тире, а не дефіс. І теж виділяється пробілами) -це теж таке... (далі взагалі слова, не пов'язані між собою лексично, граматично і ніяк) діло "аби" треба розсудливо) Просто вичитала Ваш коментар. Тож, Правдо, якби Ви написали без усіх цих помилок, до Вашої думки, можливо, можна було би й дослухатися.
Чеширский Кот до Ольга Дацюк Показати IP 5 Січня 2013 21:38
Глас вопиющего в пустыне. :)))))))))))))
цікаво Показати IP 4 Січня 2013 20:31
Хто знає по якому каналу показували про династію колісника
Олень плямистий Показати IP 4 Січня 2013 22:54
Зубри гинули і будуть гинути, а це просто копають під Колісника.
Пані Показати IP 5 Січня 2013 10:52
Молодці екологи! Гарно зробіть перевірку!
Пані Показати IP 5 Січня 2013 10:58
Молодці екологи! Гарно зробіть перевірку!
Вікторія Стадницька Показати IP 5 Січня 2013 12:48
Академічний тлумачний словник: ТРУП, чол. род. Мертве тіло людини або тварини. ТУША, жін. 1. Оббіловане і випатране тіло забитої тварини. 2. Мертве тіло якої-небудь великої тварини. До Чеширский Кот: в толковых словарях Ожегова или Даля смотрим значения слов "труп" и "туша" и находим, что слово "туша" употребляется исключительно, когда речь идет об освежеванном и выпотрошенном теле убитого крупного животного, зверя.
Сергій Показати IP 5 Січня 2013 17:38
Де чи ди бі*и але однаково при*урки
Чеширский Кот Показати IP 5 Січня 2013 19:05
"2. Мертве тіло якої-небудь великої тварини" - цитата з Вашого посту, шановна Вікторія. В чому я не правий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus