USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

На Волині запровадять телевізійне просвітництво

19 Березня 2013 15:17
Уперше на каналі «Нова Волинь» вийшла передача «Що каже священик». Це – спільний проект єпархіальної телестудії «Собор» і Волинської обласної державної телерадіокомпанії, - йдеться на сайті Волинської єпархії УПЦ КП.

Насамперед, глядачі почули благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла, який наголосив на потребі телевізійної євангелізації.

Оскільки передача вийшла перед початком Великого посту, то, відповідно, йому і була присвячена. Звісно, за 25 хвилин гість студії – декан монастирів єпархії ігумен Константин (Марченко) – не міг розповісти про піст геть усе.

Мова душпастиря ілюструвалась окремо знятими сюжетами. Разом з тим, із рухомого рядка глядачі ознайомилися з церковними новинами.

Зауважимо, досі життя Волинської єпархії Київського Патріархату висвітлювалось на телебаченні принагідно.
Наразі ж «Що каже священик» виходитиме раз на місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
))) Показати IP 19 Березня 2013 16:15
требую программы про буддизм. могу даже сделать парочку для начала.
Вова Показати IP 19 Березня 2013 17:12
аверс про шунд десятиліттями крутить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus