USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Над Луцькою міськрадою підняли прапори Польщі та Литви на знак вдячності

14 Березня 2022 18:57
14 березня на приміщенні Луцької міської ради підняли прапор Польщі та Литви. Так у Луцьку продемонстрували вдячність за величезну підтримку, яку надають нашій державі й нашій громаді Республіка Польща та Литовська Республіка у такий непростий час.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуці.

Як зазначив мер, також сьогодні він записав та надіслав відеозвернення, де подякував полякам та Республіці Польща за підтримку, прихисток майже 2 мільйонів біженців з України та постійну гуманітарну допомогу від поляків та польських міст.

Читати ще: Литовці, які відвідали Волинь, передадуть українським військовим пікап та квадроцикл

Крім того, Ігор Поліщук записав та надіслав відеозвернення з подякою Литовській Республіці та місту Каунас за підтримку й вагому гуманітарну допомогу, яку отримала Луцька громада.

«Наші друзі і з Польщі і з Литви, своєю чергою, можуть розраховувати на нашу підтримку й допомогу в разі такої потреби», – наголосив мер.
Як ми писали, литовське місто Каунас передало Луцьку шість автобусів, повністю завантажених гуманітарною допомогою. Автобуси будуть використовуватися на маршрутах, а допомогу передадуть для потреб військових та біженців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт Показати IP 14 Березня 2022 21:41
Ничего против не имею

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus