USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Намагався втекти від єгерів: на Волині затримали браконьєра

13 Січня 2024 18:28
Учора, 12 січня, в мисливських угіддях філії «Ківерцівське лісове господарство» працівники мисливсько-єгерської служби затримали браконьєра. Чоловік намагався втекти від лісової охорони.

В результаті затримання виявилося, що це – житель м. Ківерці, який уже не перший раз потрапляв в поле зору єгерської служби через подібні випадки, інформують у Поліському лісовому офісі.

При собі чоловік мав зброю зі спецзасобами (саундмодератором та оптичним прицілом).

Цього разу факт браконьєрства вдалося попередити – виявили порушника вчасно, він не встиг вполювати здобич. Варто зазначити, що ці мисливські угіддя багаті на дичину.

Читати ще: В авто волинянина виявили вбиту козулю

На місці працювала поліція. Зброю вилучено.

Здійснюється притягнення до адмінвідповідальності.
Також інформують, що відбулося судове засідання за фактом браконьєрства на Любешівщині, коли єгерська служба затримала трьох братів, які встигли підстрелити самця козулі.

Любешівський районний суд виніс обвинувальну постанову. Чоловіка, з рушниці якого була вбита тварина, визнали винним, присудили штраф із конфіскацією зброї.

Щодо збитків, то порушники сплатили їх ще в день затримання – а це 32 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пара Показати IP 13 Січня 2024 19:09
Приїде в Четвертню тут піп руський Сірафім вже вистріляв все що можна і що ні. Коли хлопці воюють він відстрілює всю живність. Буде коли тому яка управа?
123 Показати IP 13 Січня 2024 19:13
їм треба зразу повістки давати, стріляти і вміють і хочуть
До пари Показати IP 14 Січня 2024 03:52
То той піп ,що батько з Чарторийська попяра кацапський Микола Шкабура ,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus