USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Напад на Пермський університет: стрілок – у реанімації

21 Вересня 2021 12:11
18-річний Тимур Бекмансуров, який 20 вересня відкрив стрілянину по студентах у Пермському державному університеті, ще живий та знаходиться у вкрай важкому стані.

Як пише УНІАН з посиланням на Telegram-канал 112, лікарям вдалося зупинити сильну кровотечу, операція тривала близько чотирьох годин.

«У Бекмансурова сильно пошкоджені печінка і кишечник. Медики ввели його в медикаментозний сон через нестабільний стан. Найближчим часом допитати злочинця не вийде», – йдеться в повідомленні.

За інформацією Telegram-каналу Baza, стрілок продовжує лежати в реанімації, в оточенні лікарів та поліцейських – на випадок, якщо хтось захоче йому помститися.

«Тимура Бекмансурова в лікарні охороняють 18 поліцейських (5 всередині та 13 по периметру лікарні) і 2 співробітника ОМОНу. Всі вони озброєні табельною зброєю. Ще 6 співробітників поліції виділені у резерв», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 20 вересня в Росії у Пермському Державному університеті сталася стрілянина.

В результаті стрілянини шестеро людей загинули, ще 29 – постраждали.

Злочинця, 18-річного Тимура Бекмансурова знешкодив молодший лейтенант Калінін. При затриманні він стріляв у нього вісім разів.

При собі у нападника знайшли рушницю Huglu Atrox Pump, патронтаж, 100 патронів та сумку з документами.

Стрілок тривалий час планував напад, збирав гроші на рушницюта ретельно готувався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1 Показати IP 21 Вересня 2021 14:48
Щоб поліцая не звинуватили в перевищенні... Бо вісім пострілів підряд, то можна трактувати по різному.
Дзвоніть на 102 Показати IP 21 Вересня 2021 15:03
Хвала і честь молодшому лейтенанту поліції, який знешкодив вбивцю-психа.
Дзвоніть на 102 Показати IP 21 Вересня 2021 16:06
Так може бути, що молодший лейтенант випустив у вбивцю-психа 8 куль, а не одну, дві чи три кулі. Мені під час служби, також приходилось стріляти в озброєних бандитів на поразку, і у тій ситуації немає часу думати, скільки ти разів будеш стріляти із табельної зброї, там вже думаєш, як перш за все знешкодити хулігана. А писарчуки нам з вами піднесли такий варіант, що поліціянт випустив з переляку 8 куль, а для чого так написали, а для ажіотажу та вдалого розповсюдження резонансу по даній справі. Трактуйте собі, як вам заманеться, але чомусь на місці події виявився саме цей молодший лейтенант, а не ми з вами, який сам ще нічого не знаючи і ризикуючи власним життям кинувся захищати дітей в учбовому закладі, та не побоявся віч на віч зустрітись з психом озброєним до зубів крупнокаліберним карабіном та 100 патронами до нього. Поліціянт на місці злочину зрозумів, що або псих вистрілить перший, або треба стріляти у озброєного вбивцю на поразку.
Народна прокуратура до Дзвоніть на 102 Показати IP 22 Вересня 2021 00:11
Так, у цій ситуації немає коли думати. На жаль, думають потім цивільні прокурори та ДБР-івці, і їх думка не на користь поліцейського, а на догоду різним "правозихисникам" і "активістам". Маєте це знати, якщо говорите правду, а не просто бахвалитесь
Олег Показати IP 22 Вересня 2021 11:47
Пусть и палец отрежут которым ..фак.. тычет на камеру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus