USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Наразі все спокійно: голови Рівненської та Волинської ОВА повідомили про ситуацію на кордоні з Білоруссю

6 Листопада 2022 17:28
Сьогодні військовий і блогер Валерій Маркус у своєму дописі в Telegram порекомендував жителям громад Волинської та Рівненської областей, що межують із Білоруссю, у найближчий місяць поїхати десь відпочити.

Натомість голова Рівненської ОВА Віталій Коваль запевнив: наразі причин для паніки – жодних.

«Друзі, на півночі Рівненщини все спокійно. Жодних змін по той бік державного кордону не спостерігаємо. Як завжди, наші бійці – ЗСУ, ТрО, добровольці – в повній готовності та хорошому моральному дусі.

Час від часу телеграм-каналами ширяться припущення про ефемерні загрози нападу з боку білорусі. Зокрема сьогодні. Але підстав для них немає. Довіряємо тільки офіційним джерелам інформації! Зберігаємо спокій. Займаємося звичними справами, які сприяють розвитку економіки держави. Та віримо у Збройні сили України!» – написав він.

Закликав не панікувати та довіряти лише офіційним джерелам інформації й голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Волиняни, ситуація на українсько-білоруському кордоні спокійна та без змін. Кордон не порушений. Військові безупинно моніторять обстановку. Загрози з того боку кордону не спостерігається. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації», – наголосив він.

Згодом і сам Валерій Маркус перепросив за те, що написав не надто коректний пост, чим спричинив паніку.

«Шановне панство, перепрошую за той галас, що здійнявся. Недооцінив рівень ймовірного накруту.

Я написав про один з теоретичних, ймовірних розвитків ситуації. Були певні логічні висновки, мої власні. Коли до них прийшов, видалось доречним дати таку лайт-рекомендацію. Але не врахував, що військове сприйняття кардинально відрізняється від цивільного. Тож, шановні, я у всіх щиро перепрошую. Не влаштовуйте, будь ласка, паніки.

Мені варто було свої висновки подати дещо в іншому форматі, у вигляді розлогого тексту, а вийшла недомовка, яку кожен сприйняв по-своєму. Ще раз перепрошую», – написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus