USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардеп із «Волі народу» побив працівника СБУ

12 Грудня 2016 15:04
Народний депутат України Сергій Лабазюк вчинив опір роботі працівниців правоохоронних органів, які проводять обшук на одному з приватних підприємств у місті Волочиськ, Хмельницької області. Нардеп побив працівника СБУ, останнього госпіталізували з черепно-мозковою травмою, повідомляє УНН.

Обшук, під час якого нардеп побив співробітника СБУ, проводився в рамках розслідування зловживань під час ремонту доріг. Представникам СБУ чинили перешкоди — до приміщення фірми підтягувалися “тітушки”.

Під час проведення слідчих дій на підприємстві “Аграрна компанія 2004” народний депутат, який перебув там же, вдарив співробтіника СБУ. Наразі співробітника служби безпеки госпіталізували. За оцінками лікарів він отримав травми середньої тяжкості.

У Службі безпеки України підтвердили факт побиття співробітника СБУ народним депутатом. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

“Сьогодні стався ганебний для демократичної країни випадок. Народний обранець дозволив собі нанести тяжкі ушкодження співробітнику СБ України, при виконанні ним службових обов’язків. Унаслідок чого співробітник Служби госпіталізований з черепно-мозковою травмою”, — написала О.Гітлянська.



Слідчі дії, під час проведення яких співробітника СБУ побив народний депутат, проводилися на одному з підприємств міста Волочиськ Хмельницької області, в рамках розслідування кримінального провадження щодо зловживань під час замовлення робіт з поточного ремонту автомобільних доріг.

Досудовим розслідуванням встановлено, що неправомірні дії посадовців Служби автодоріг області призвели до збитків держави в особливо великих розмірах. Встановлено, що протягом двох років чиновники, зловживаючи службовим становищем, впливали на результати проведення публічних закупівель. Внаслідок цього, замовлення на проведення поточного ремонту робіт отримували "потрібні" фірми.

Внаслідок таких дій було укладено договорів на загальну суму понад 120 млн грн. Також була сплачена сума понад 3 млн грн на проведення капітального ремонту однієї з ділянок дороги місцевого значення, при тому, що жодним кошторисом чи договором сплата такої суми коштів не передбачалася.

Зауважимо, що народний депутат Сергій Лабазюк, входить до депутатської групи “Воля народу” та є першим заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин. Був обраний у 188 виборчому окрузі, який об’єднує частину міста Хмельницького та Волочиський район.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Просто Показати IP 12 Грудня 2016 15:38
Слава владі України!!
Володимир Путенко до Просто Показати IP 12 Грудня 2016 16:42
Видатний англіський письменник ІІ-ої половини ХХ-го сторіччя Джордж Оруэлл написав (цитую російською): «…Люди, которые голосуют за неудачников, воров, предателей и мошенников, не являются их жертвами. Они соучастники...". Вся наша т.з. «еліта» не від Путіна / Обами / Рюте / Меркеля чи з Марсу. Їх батьки чи діди ще проживали «разом з нами в одному селі» і «крутили бикам хвости». Просто вони нагліші (а не розумніші) за інших (певно батьки / діди так їх виховали). І поки ми це не зрозуміємо, толку не буде. Тільки є досить суттєвий ризик, що Україна за цей час (нерозуміння) загине, і в цей раз вже (через глобалізацію) назавжди. Крім цього держава не виживе, якщо ми будемо нехтувати її правоохоронними структурами. А тут взагалі «на лицо» злочин, який стався через пануючі на Україні правовий нігілізм та безкарність.
Просто до Володимир Путенко Показати IP 12 Грудня 2016 17:32
Абсолютно погоджуюсь з вищенаведеним. Докорінна зміна керуючої гілки влади нажаль неможлива в Україні, оскільки кожен українець неможе свідомо зробити вибір - оскільки немає кого обирати. Зневага до правоохоронних органів - робить з суспільства стадо, оскільки любе діяння не буде покаране.
123 до Просто Показати IP 12 Грудня 2016 17:50
ця худоба друг Івахіва, таке саме б*дло яке чхало на закон і людей!
Василь Миколайович Показати IP 12 Грудня 2016 16:54
Щоб знали.На Волині працює фірма цього "діяча"-афериста.Називається ВІТАГРО. Продає засоби захисту рослин (хімію) під торгівельною маркою UKRAVIT (китайського виробництва) та інші c/г товари .Так що,шановні фермери Волині,думайте,перед тим як купувати ці товари,чи варто збагачувати цього депутата-шахрая.
Корінний лучанин Показати IP 12 Грудня 2016 17:13
А чого такий слабенький працывник СБУ? Що , не міг здачі дати, він же при виконанні службових обовязків?
Просто до Корінний лучанин Показати IP 12 Грудня 2016 17:33
А бо як стукне - відразу ворогом українського народу стане, продажним мусором і т.д.
ВВ Показати IP 12 Грудня 2016 17:28
Працівники СБУ має бути підготовлений фізично, щоб не тільки витримати удар удар а й відхили його. Питання до підбору кадрів СБУ...що це, офісний планкон як і я? страх чи удар зі спини?
погоджуюсь з Василем Показати IP 12 Грудня 2016 20:28
погоджуюсь з Василем Миколайовичем. Фірма "Вітагро" продає всяку китайську отруту фермерам.А ми і наші діти потім споживаємо продукти,вирощені з рослин,які оброблені цим фальсифікатом.Де ж візьметься те здоров'я ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus