USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Група «Воля народу» розсипалася

9 Червня 2017 12:08
Народні депутати Сергій Мельничук та Олександра Онищенко вийшли з групи "Воля народу".

Про це оголосив голова Верховної Ради Андрій Парубій після години запитань до уряду. Про вихід Онищенка він оголосив на прохання групи, пише «Українська правда».

Найменша кількість депутатів, необхідна для існування групи в цьому скликанні – 19.

Нагадаємо, саме таку кількість група ледве набрала 7 лютого 2017 року. Нині ж, після виходу двох чоловік, у "Волі народу" залишилося всього 17 нардепів.

Як відомо, Онищенко про вихід із "Волі народу" заявив у жовтні минулого року, а в лютому цьогоріч продемонстрував заяву про вихід із групи за власним підписом.

Нагадаємо, нардепа Олександра Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в межах договорів про спільну діяльність з держкомпанією Укргазвидобування, в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько трьох мільярдів гривень. Онищенко встиг покинути Україну до того, як Верховна Рада 5 липня 2016 року зняла з нього депутатську недоторканність і дала згоду на його кримінальне переслідування.

Окрім того, Онищенко опублікував записи, які, ймовірно, підтверджують його та інших політиків участь в договірних схемах і містять компромат на президента Петра Порошенка. Перший запис плівок Онищенка з'явився в грудні. На ньому він розмовляє, як стверджується, з депутатом Олесем Довгим, який спілкувався з ним як з парламентарем з боку президента. 10 лютого Онищенко опублікував другу частину своїх записів, на яких, зі слів нардепа-втікача, присутній депутат Микола Мартиненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
континіум Показати IP 10 Червня 2017 21:32
Як наш Івахів не намагався фінансово підримувати це збіговисько бандитів від політики, але з нього організатор нікудишній. та й сам, як кажуть його помічники, на засідання групи не ходив, а в сесійній залі зявлявся лише деколи. Така доля чекає і "Континіум"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus