USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Нардеп Мельник накинувся на Геращенко. ВІДЕО

19 Березня 2012 13:30
Нардеп від Партії регіонів Петро Мельник намагався силою витіснити з дільниці депутата від НУНС Ірину Геращенко.
Про це Геращенко написала у своєму Facebook, - повідомляє Українська правда.
«Після кількох дзвінків і скарг щодо порушень на виборах мера Обухова поїхали з колегами-депутатами на виборчі дільниці спостерігати за перебігом голосування і підрахунком голосів. Мені дісталася 13 дільниця. Там довірена особа кандидата від ПР почала мене впритул в обличчя знімати на IPad, вимагати, аби я вийшла з дільниці. А потім заявився нардеп від ПР Петро Мельник, взяв мене під руки, підняв і просто намагався винести з дільниці», - зазначила Геращенко.
«Вперше зіткнулася з тим, що проти мене застосували фізичну силу. До того ж ми в різних вагових категоріях - цей Мельник великий огрядний чолов'яга, а я - метр 58 см. Реально мене захистили міжнародні спостерігачі. Якщо так чинять з жінкою - нардепом - то що ці ПР-вські депутати робитимуть з іншими спостерігачами на парламентських виборах», - зауважила депутат.
Геращенко збирається написати скаргу в прокуратуру і вимагатиме розглянути цей вчинок на регламентному комітеті.
«Але, де межа цьому хамству, цій вседозволеності сили? Як це зупинити? Самі депутати-жінки від опозиції з цим не впораються», - запитала вона.
Геращенко від рук Мельника рятували представники посольства США - заступник радника з політичних питань Бредлі Паркер і другий секретар з політичних питань Стівен Пейдж.
Як відомо, на виборах переміг регіонал Олександр Левченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Всезнайко Показати IP 19 Березня 2012 13:44
Правильно зробив... Вона не виконувала рішення членів виборчої комісії...
ХХХ до Всезнайко Показати IP 19 Березня 2012 15:38
Яке рішення партії ПР по підтасовці виборів?
? до ХХХ Показати IP 19 Березня 2012 21:44
А Мельник покинув?
Безна до Всезнайко Показати IP 20 Березня 2012 00:34
Мысль так и рвется через края "Сегодня жить нельзя из без насилования!"
за правду Показати IP 19 Березня 2012 13:51
Яскраво видно, як оберігають свою "лялечку" (нардепа - шістку Прищавого) ляльководи з американськими диппаспортами (читай ЦРУ-шники). Правильно Петро Мельник зробив - наш чоловік, простий, але правильний.
+ Показати IP 19 Березня 2012 14:09
я худею
Патріот Показати IP 19 Березня 2012 14:17
Бачу регіонали з своїх штабів на підтримку колег вже строчать коменти. НАРОД ПРОКИНЬСЯ - скільки цього безпределу буде в країні. Ця жирна свиня виштовхує жінку бо вона заважає творити темні справи, а діти регіоналі знущаються над простим нродом, давлять машинами, б'ють в публічних місцях, гвалтуюють і палять. ДОСИТЬ ЇХ ТЕРМІН ВИЧЕРПАНО, 2012 для них ОСТАННЯ ОСІНЬ. ГОТУЙМОСЯ!!!
Здрасте Показати IP 19 Березня 2012 14:24
Тому що дибіл, бо нормальна людина так не поступає. Члени комісії мають право приймати рішення в межах чітко окреслених законодавством.
VSC Показати IP 19 Березня 2012 14:47
Жирный боров с дебильным лицом, вот вам лицо новой власти. Наглость, хамство и вседозволенность - это нормальная манера поведения. Они не видят в этом ничего предосудительного.
Цікавий Показати IP 19 Березня 2012 15:44
Члени комісії проголосували за видалення з приміщення народних депутатів, а не лише Геращенко!!! Вслухайтесь в постановку питання для голосування!
Лучанин Показати IP 19 Березня 2012 16:29
Як кажуть - "обое - рябое". Що в одного мізків немає та терпіння, що та завжди готова до всіляких провокацій. Депутани і є депутани ...
ліберал2 Показати IP 20 Березня 2012 00:51
Що таке ДВК, це купка делитантів, можливо, куплених.. Вони не мають права виганяти нардепів з дільниці, можливо прийняли рішення через своє невігластво, але регіонал нардеп то про це знав і гробу порушив закон і моральні норми..
Юрист Показати IP 20 Березня 2012 09:12
Ось цитата із Закону про вибори... Зверніть увагу депутати мають право бути присутніми якщо їх запросять, або дозволять. Акцентую увагу, що цей закон має вищу силу (спеціальні норми) нвж інші закони, котрі все дозволяють депутатам. А регіонал - бик, однозначно. Читайте: 9. На засіданнях виборчої комісії, у приміщенні виборчої дільниці, де проводиться голосування, мають право бути присутніми з додержанням вимог цього Закону: 1) члени Центральної виборчої комісії, працівники секретаріату Центральної виборчої комісії та служби розпорядника Державного реєстру виборців; 2) члени виборчої комісії вищого рівня з відповідних місцевих виборів; 3) кандидати в депутати, їх довірені особи, представники, уповноважені особи місцевих організацій партій, офіційні спостерігачі від місцевих організацій партій, які висунули кандидатів у депутати у багатомандатному виборчому окрузі, від кандидатів у депутати у одномандатному, одномандатному мажоритарному виборчому окрузі (разом не більше двох осіб від відповідної місцевої організації партії або кандидата в депутати); 4) кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови, їх довірені особи, офіційні спостерігачі (не більше однієї особи від одного кандидата); 5) офіційні спостерігачі від всеукраїнських громадських організацій, іноземних держав і міжнародних організацій (не більше двох осіб від відповідної організації); 6) представники засобів масової інформації (не більше двох осіб від одного засобу масової інформації). Інші особи можуть бути присутніми на засіданні комісії тільки з дозволу або на запрошення цієї комісії відповідно до прийнятого нею рішення. Перебування інших осіб на виборчій дільниці під час проведення голосування, а також на засіданні комісії під час підрахунку голосів та встановлення результатів голосування не дозволяється. 10. Виборча комісія може прийняти мотивоване рішення про позбавлення права участі в засіданні осіб, зазначених у частині дев'ятій цієї статті, якщо вони перешкоджають його проведенню.
Хатуль Мадан Показати IP 20 Березня 2012 18:58
ББПЕ - народна традиція Партії Рецидивістів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus