USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З'явилося відео побиття нардепа Мустафи Найєма

2 Травня 2018 09:56
У мережі опублікували відео з побиттям народного депутата Мустафи Найєма в Києві.

Як видно на відео, чоловіки спочатку розмовляють, а потім починають штовхати народного депутата. Ролик опублікували на сторінці спільноти «Київ Оперативний» у Facebook.

Також видно, що нападників було п'ятеро.

Трьох із них уже затримали. Затриманим за підозрою в нападі оголошено підозру за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство), санкція якої передбачає до 4 років позбавлення волі.
Нагадаємо, 30 квітня на Бесарабській площі в Києві побили відомого українського журналіста та народного депутата Мустафу Найєма. Нардеп не пропустив Mercedes G-Wagen, за що і отримав «на горіхи» від водія. Серед учасників конфлікту - двоє громадян Росії та один – України. Усі вони – уродженці України (Київ), за національністю – чеченці. В одного з них – посвідчення водія, видане Головним управлінням із забезпечення безпеки дорожнього руху м. Москви. Правоохоронці оприлюднили фотографії молодиків.

Згодом у мережі опублікували відео, на кадрах якого видно, як автомобіль згодом побитого відомого українського журналіста та народного депутата Мустафи Найєма підрізають в центрі Києва.

Наразі нардеп перебуває у лікарні. Після оперативного втручання на поламаній щелепі він часто втрачає свідомість, не здатен нормально їсти, пити та розмовляти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 2 Травня 2018 13:05
І де там його били? Щось не побачив. Легесенько штовхнули разочок і все.
456 до Українець Показати IP 2 Травня 2018 13:49
тебе б ще хтось так штовхнув. а по справі - попали магамєди.. вони по ходу даже не знали кого били)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus