USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Наркобаригу, який робив закладки у Луцьку, засудили на три роки

20 Вересня 2020 17:16
Чоловіка, який робив закладки наркотиків у Ківерцівському районі та у Луцьку, засудили на три роки позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що обвинувачений через месенджер Telegram придбав психотропну речовину PVP з метою збуту. Отримавши пакунок, він розфасував речовину в десять пакетиків.

В подальшому 27 квітня чоловік переніс вищевказані пакетики на територію неподалік проїжджої частини біля села Веснянка Ківерцівського району та зробив три закладки. Обвинувачений сфотографував місця схову та надіслав фото особі, з якою домовився про купівлю наркотиків.

Також чоловік планував зробити сім закладок вздовж річки Стир у лісосмузі на вулиці Зарічній у Луцьку. Однак наркотики були вилучені працівниками поліції під час огляду лісосмуги та автомобіля наркобариги.

Відзначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості. Тож суд затвердив угоду, присудивши закладнику три роки позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Вересня 2020 18:35
Закладочників ще каструвати треба, щоб таке гі...но не плодилося!
громадянин Показати IP 29 Вересня 2020 09:06
А лікарю пологового будинку за наркотики і проституцію дали умовно =Р https://www.volynnews.com/news/all/u-lutsku-likar-polohovoho-budynku-zaymavsia-sutenerstvom-na-rivnenski/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus