USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку банда купувала наркотики через інтернет та перепродавала їх, роблячи закладки

16 Серпня 2020 20:34
В обласному центрі Волині члени організованої банди купували наркотики через інтернет, а потім перепродавали їх, роблячи закладки на вулицях міста.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, особа, матеріали відносно якої виділені в окреме кримінальне провадження, створила кримінальне угрупування, учасником якого був і обвинувачений.

Зокрема, злочинці замовляли через інтернет психотропні речовини, а саме амфетамін та PVP, які в подальшому обвинувачений забирав у вигляді посилок із закладів доставки «Нова Пошта», переносив до місця свого проживання, де фасував та зберігав з метою подальшого збуту.

Щоб не бути викритими, учасники банди розробили план конспірації, зокрема створили чотири веб-сайти та чат у Telegram. Вони рекламували ці сайти, розміщуючи на них інформацію щодо продажу психотропних речовин, та здійснювали їх збут.

Також злочинці використовували мобільні телефони, за допомогою яких контактували між собою, використовуючи сленгову мову. Група вела свою злочинну діяльність з березня 2018 року по 21 серпня 2019 року.

Відзначимо, що обвинувачений робив на вулицях міста закладки, а після того, як отримував відомості про оплату через електронний гаманець системи «EasyPay», надсилав покупцям фото місця закладки.

До слова, обвинувачений та прокурор уклали угоду про визнання винуватості. Тож один з членів банди відсидить за ґратами п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ABC Показати IP 16 Серпня 2020 21:12
Отак держава і душить малий бізнес.
Анонім до ABC Показати IP 17 Серпня 2020 22:22
Знову обдовбаний? Наркоманів треба травити як щурів .
Олександр Показати IP 18 Серпня 2020 07:28
"один вiдсидить 5 рокiв".... Там стаття i збут, i групою осiб... Вiд 6 до 12, з конфiскацiєю... Але вiдсидить один. Щей мабуть "самий бовдур", яркий навiть не заробив щоб "пАрiшать"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus