USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Насіров вимагає 1 млн грн від лікаря, який спростував його хибний діагноз

19 Грудня 2018 15:01
Підозрюваний у зловживанні службовим становищем екс-глава ДФС Роман Насіров подав до суду на лікаря Максима Соколова, який визнав неправильним діагноз екс-чиновника.

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун у Facebook, передає Gazeta.ua.

Нагадаємо, 4 березня 2017 року Солом’янський суд не зміг обрати Насірову запобіжний захід, бо йому нібито стало зле. Чиновника у картатій ковдрі вивезли в лікарню Феофанії. Тоді лікарі діагностували інфаркт міокарда, який не підтвердився.

Соколов працює кардіологом в Інституті кардіології ім. академіка Стражеска. НАБУ зверталися до його інституту з проханням обстежити стан здоров’я Насірова. Як голова комісії, Соколов давав свідчення у суді за цією справою. Він під присягою спростував діагноз, який Насірову поставили у клініці «Феофанії».

«Насіров подав цивільний позов до суду, бо ці дані розголосили без його дозволу. Паралельно адвокати Насірова подали до поліції заяву про порушення кримінальної справи за тією ж причиною. У суді від лікаря Насіров вимагає 1 млн грн відшкодування», – повідомила Супрун.

Позов розглядатиме Шевченківський райсуд Києва сьогодні о 14:00.

До слова, Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби у січні 2018 року. Як повідомляло слідство, Насіров причетний до «газової схеми Онищенка». На думку детективів, впродовж 2015 року обвинувачений ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова. Суд наказав виплатити поновленому на посаді голови Державної фіскальної служби компенсацію у 184 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 19 Грудня 2018 16:03
зажерся бес...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus