USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Поновленому на посаді глави ДФС Насірову виплатять компенсацію

11 Грудня 2018 21:28
Суд наказав виплатити поновленому на посаді голови Державної фіскальної служби Роману Насірову компенсацію у 184 тисячі гривень.

Таке рішення оголосив у вівторок Окружний адмінсуд Києва, пише Українська правда.

"Стягнути з Державної фіскальної служби України на користь Насірова Романа Михайловича суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу у розмірі 183 342 гривні 84 копійки", – йдеться в ухвалі.

З цієї суми Насірову мають негайно виплатити зарплату за місяць – 18 334 гривні.

Крім того, на користь поновленого чиновника мають негайно стягнути суму судового збору – 804 гривні 80 копійок за рахунок бюджетних асигнувань Кабінету міністрів України.

У декларації за 2017 рік Насіров вказав лише 6 гривень доходу.

Раніше 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Уряд планує оскаржувати це рішення.

На початку березня 2017 року суд арештував Насірова з можливістю застави в 100 мільйонів гривень, яку внесли його дружина і тесть. Після цього відсторонений голова ДФС вийшов із СІЗО. 15 лютого Насіров попросив Окружний адміністративний суд Києва поновити його на посаді голови Державної фіскальної служби.

До слова, Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби у січні 2018 року. Як повідомляло слідство, Насіров причетний до «газової схеми Онищенка». На думку детективів, впродовж 2015 року обвинувачений ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тарас Показати IP 12 Грудня 2018 00:25
В Китаі за таку корупцію б розстріляли, в кращому разі Суд би замінив на 25 років за гратами... А в нас всі хочуть отримувати від дeржави гроші, цікаво чи йому ці гроші нe стануть..... лишні? Напeвно віддасть на благодійність, бо ж ті що зараз є ... млн всe одно до кінця життя нe потратити..
пенсіонери Показати IP 12 Грудня 2018 02:46
безсоромний крадучий бандит петро порошенко ганебно пенсію підняв ажажаж на 9-гривень!!! ганьба!!! петро порошенко краде мільядами гривень і цю мерзоту не карають падлюки! де справедливість? українські песіонери стали жертвами режиму пенсійного крадія мерзенного петра порошенка "оСучасника" непроіндексованних 1487гривневих пенсій нижче прожикового рівня 1998гривень в Україні стали пенсіонери українці,білоруси, вірмени та грузини. Усі вони увійшли до меморіалу одурачених за мізерну пенсійну залежність. І стало вже недоброю традициєю порошенку обкрадади всих пенсіонерів........Зловмиснику петру порошенку потрібно до 0 секунд, аби обікрасти пенсії у пенсіонерів... з нас соки вичавлює Прожитковий мінімум 1900гр. а мінім.пенсія 1487гр.-хіба це росія дає нам таку мізер-пенсію? На яку неможливо вижити неголодаючи! При януковичю я мав пенсію 300доларів (коли долар був 7гр.) А тепер переворотний президент-крадій пенсій мерзотник петро порошенко краде щомісяця з моєї пенсії по 220доларів а мені залишається 80доларів (по курсу гр.-дол.). Петра порошенка за кадіжки на нари!!!!!!!!!!!!!!
111111 Показати IP 12 Грудня 2018 07:59
Да здраствуєт наш ( СУД ), самий гуманний( СУД ) в мире .
Artem Показати IP 12 Грудня 2018 08:36
Нічого дивного
закон і народ Показати IP 12 Грудня 2018 09:36
СУДИТИ ПОТРІБНО ТИХ, ЩО СУДЯТЬ !
Навуходоносор Показати IP 12 Грудня 2018 19:50
"Вор должен сидеть в тюрьме!" - не я сказал, слова Жеглова. Вот его то и на насировых нет, сплошь шараповы развелись, сопли жующие и требующие соблюдение законов. Какие нахр*н законы к ворью, дерибанищему страну, обрекающему миллионы людей на нищету?! К словам "Тараса" добавлю, что в Китае родственники чиновника, расстрелянного за коррупцию, оплачивают расходный материал - они платят 2 доллара за пулю, которую тот получил в затылок. Символично и эффективно! До десятого колена забудут все о взятках!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus