USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.93 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Наталія Могилевська подарувала лучанам гарячі хіти та пристрасні танці. Фоторепортаж

12 Жовтня 2019 09:29
Народна артистка України презентувала на сцені Волинського музично-драматичного театру концертну програму «Покохала».

Виступ, як і належить зірці, Наталія Могилевська розпочала із півгодинним запізненням. Однак перша ж пісня – «Покохала» довела, що очікування були не марними. Перед глядачами у променях світла з’явилася справжня яскрава красуня, яка «запалила» усіх неймовірною енергією.



Зал гаряче підтримав більше десятка хітів, які лунали зі сцени. Люди не лише підспівували, але й танцювали під такі композиції, як: «Завелась», «Я танцювала», «Місяць», «Відірватись від землі», «Полюби меня такой», «Відправила message» та інші.



«Фішкою» виступу стало виконання українською відомої пісні «В Києві осінь». Наталія Могилевська розповіла, як народився цей хіт. До речі, такими історіями – написання, почуттями при виконанні, спогадами вона супроводжувала практично кожну композицію.



Доповнювали шоу яскраві сценічні образи зірки: вона продемонструвала три різні сукні — усі, як сама підкреслила – романтично-червоного кольору, виконала декілька пісень босоніж та постійно знаходилась у русі. Відчувалося, що Наталія Могилевська не дарма перемогла у шоу «Танці з зірками». Святкову атмосферу підсилили салют із конфетті та великі повітряні кулі, які запустили зі сцени у зал.



Позитивний настрій концерту на декілька хвилин змінила нотка смутку — Наталія Могилевська пригадала свого друга Кузьму Скрябіна. Вона поділилася спогадами про спільну творчу діяльність і заспівала його пісню – «Старі фотографії».



Концерт завершився виконанням авторського варіанту гімну України. Співачка розповіла, що його слова народилися під час концерту у Києві 24 серпня. Спеціально для цієї пісні їй винесли народне вбрання.



Після цього Наталія Могилевська подякувала лучанам за теплу зустріч та попрощалася. Однак глядачі декілька хвилин викликали зірку «на біс». І коли вона знову з’явилася на сцені — зал «вибухнув» оплесками та вигуками. Співачка виконала попурі із декількох пісень. Під час цього вона запросила лучанок потанцювати із «найкрасивішими чоловіками України» - хлопцями з її колективу. Натомість, сама ж виконала декілька па із чиїмось чоловіком. Затим, Наталія Могилевська ще раз подякувала музикантам і глядачам та зникла за кулісами.

Фото Олександра Дурманенка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
о Показати IP 12 Жовтня 2019 09:52
хоч якийсь позитив для людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus