USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.72 9.88

НАТО слід розглянути всі варіанти усунення Путіна, включно з убивством – британський полковник

14 Березня 2022 06:33
Полковник Річард Кемп, який командував британськими військами в Афганістані, заявив, що НАТО має розглянути всі варіанти відсторонення від влади Владіміра Путіна, включаючи його вбивство.

Кемпа цитує британський таблоїд The Mirror, пише «Європейська правда».

Кемп вважає, що російському президентові слід щонайменше висунути звинувачення у воєнних злочинах.

«Найкраще було б, якби Путіна повалили, заарештували і судили або в Росії, або в Міжнародному кримінальному суді. Але ці варіанти навряд чи коли-небудь відбудуться», – сказав він.

Відставний офіцер зазначив, що, хоча вбивство може бути неприйнятним для багатьох людей, воно також може бути єдиним способом покласти край війні та запобігти майбутнім конфліктам.

«Якби справа дійшла до вбивства, це могло б бути неприємним для багатьох, але його життя не має більшої цінності, ніж життя тисяч людей, яких він уже вбив в Україні та в інших місцях, і може вбити в майбутньому.

Він «верховний головнокомандувач» російських військ, який наказав розпочати незаконну агресивну війну та є законною мішенню», – зазначив Річард Кемп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus