USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нацбанк заборонив купюру рублів, де зображений окупований Крим

13 Жовтня 2017 17:02
НБУ заборонив банкам України здійснювати операції з російськими банкнотами та монетами із зображенням об’єктів, розташованих на окупованій території України.

Про це повдіомляє прес-служба НБУ.

"Національний банк України заборонив банкам (їх філіям, відділенням) і фінансовим установам України здійснювати касові, в тому числі валютно-обмінні, операції з банкнотами (банківськими білетами) та монетами Центрального банку Російської Федерації із зображенням мап, символів, будівель, пам’ятників, пам’яток археології, архітектури, історії, краєвидів та будь-яких інших об’єктів, розташованих на окупованих Російською Федерацією адміністративно-територіальних одиницях України, та/або які містять тексти, що стосуються окупації Російською Федерацією адміністративно-територіальних одиниць України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заборона також поширюється на операції, що здійснюються під час купівлі/продажу готівкової іноземної валюти між банками.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
238 Показати IP 13 Жовтня 2017 22:02
Гарні грошики...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus