USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Нацгвардієць з Ковеля Ігор Панчук побив рекорд на змаганнях ветеранів у Лас-Вегасі

18 Березня 2024 16:54
Минулих вихідних у Лас-Вегасі відбулися міжнародні спортивні змагання поранених військовослужбовців та ветеранів війни – United States Air Force Trials. Українська збірна здобула 76 медалей. Серед учасників змагань був і нацгвардієць з Ковеля Ігор Панчук.

Про це повідомляє дружина спортсмена Катерина та invictusgamesteamukraine.

Офіцер Національної гвардії Ігор Панчук встановив новий світовий рекорд. Забіг на 400 метрів волинянин здолав за 57.52 секунди, тоді як найкращий попередній результат учасника Warrior Games становить 1 хв 13 сек.

«Ого, він пробіг менше ніж за хвилину!» - вигукували американці.

Читати ще: Волинянин здобув 5 медалей на ЧУ з кульової стрільби серед людей з порушенням слуху

Крім того, на змаганнях Ігор виборов аж 3 «золота» в таких категоріях: забіг 100 м, забіг 400 м, забіг 200 м.

13 січня 2023 року нацгвардієць отримав поранення поблизу Бахмута. Біля нього розірвалась російська граната, внаслідок чого Ігор отримав поранення руки та обох ніг. Тривалий час чоловік приходив лікування і реабілітацію в госпіталі, щоб зараз прославити Україну і досягти великих спортивних результатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus